692

Лили

преди 14 години

Аз съм пушач с повече от кутия на ден, но съм за забрана на обществени места. Ако искаме да се държим като цивилизован народ трябва да мислим и за другия. Аз когато съм решила да се тровя винаги мога да изляза да изпуша една цигара навън никой не е длъжен да плаща за моите магарии.

691

Анонимен

преди 14 години

Като правят компромис на пушачите за заведенията, защо не им направят компромис и за цената на цигарите, предстои повищение до 4,50лв от април.

690

Анонимен

преди 14 години

кво прави персонала в тия за пушене, а умнико, защитата на работещите в такива заведения беше основен аргумент в САЩ, защото клиента може да избира ама персонала? дори да пушат, не може да се сравни с нон-стоп вдишване на цигарен дим, без паузамного сте умни, ама никой не споменава за това нали, или ще кажете да не работят там, ама нали така никой няма да има право да се оплаква от условия на труд, не виждам без противогаз как ще работят

689

Марко

преди 14 години

ГЕРБ засилват изцепките Интересно е депутатите вносители дали са пушачи. След като в Италия успешно забраниха цигарите, а ние в азиатска България не можем, за къде сме тръгнали - към Босфора или Брюксел.

688

Фуего

преди 14 години

"така или иначе пълната забрана няма да се изпълнява" Що за манталитет!?!?!?

687

Гащуранов

преди 14 години

Напротив , браво. Така ще спечелят много гласоподаватели. А следващата стъпка е на пушачите да се осигурят привилигии при ползавнето на медицински и всякакви други услуги. Те пълнят изтънелия бюджетец с акцизите.

686

Мен

преди 14 години

flash mob: утре, петък, 19.02., точно в 11.00 ч. тези, които подкрепят пълната забрана за тютюнопушене ще оставят по една запалена цигара пред парламента, за да стигне до народните избранници тютюневата воня. Предайте това съобщение на всички, които са бесни от предложените от ГЕРБ промени и елате.

685

Анонимен

преди 14 години

Кой пък ти каза на теб, че пушенето е вреден навик? Да слушаш чалгия не е ли?

684

Анонимен

преди 14 години

направо съм шашнат, всички говорят за клиентите, а никой не говори за персонала, който няма избор, дори да пушат те пак вдишват нон стоп цигарен дим , поне като пушат имат почивкищели да разделят заведения, а сервитьорите с противогази ли ще влизат, освен да ги направят на самообслужване, друго решение не виждам, а как ще влизат въобще в тия газови камери

683

Мондьо

преди 14 години

Пушенето е грозен и вреден навик.Всеки ,който се опитва да се пребори с вредните навици е достоен за уважение.Ако сам не се ограничиш,бог ще те ограничи.Малко аскетизъм никому не е излишен.

682

Люси

преди 14 години

Изключително омерзителна новина! Лобистки интереси не могат да ни тикат все в ориента. Пардон, да не обиждаме Истанбул, тъй като там на обществени места вече не се пуши. Предвидената /и вероятно вече провалена/ мярка просто означава пушачът да изпуши цигарата ПРЕД заведението, а не в него. Толкова ли е трудно или всички сме ***

681

Христо

преди 14 години

Това е поредното решение на ГЕРБ, с което показват, че водят жалка политика на популизъм. Гледат да не пипат на хората ракийката и цигарките, и да им спретват от време на време по някоя показна акция от типа холивудски екшън, за да не си загубят електората, чието основно хоби е висенето по кръчмите и гледането на риалити формати. Това, което виждаме в момента, е побългарената версия на римската максима Хляб и зрелища, с която управляващите се опитват да успокоят разгневените тълпи.

680

Младен

преди 14 години

ех тези скапани тютюневи лобита......Скапаняци пълни, само българия ще остане да се пуши къде ли не. И турция дори забрани къденето на обществени места

679

до 726

преди 14 години

Абе умнико, хората предлагат да има заведения за пушачи и за непушачи. Като не ти се диша цигарен дим, върви в това заведение, в което го няма. Но не казвай на другите дали да пушат или не!

678

до 724

преди 14 години

Аман от кухи изказвания. Когато се наливаш с алкохол не наливаш на никой друг в гърлото, а когато пушиш, овоняваш всичко наоколо. А дишането, както вероятно знаеш е непрекъснат и постоянен процес, за разлика от храненето, пиенето, секса и другите ти *** примери. Тесногръди!?

677

за Мутрите

преди 14 години

Чии са повечето заведения - на Слави Бинев и такива като него /той май е и евродепутат.../. Нали мутрочалгарските заведения трябва да се пръскат по шевовете. Браво, Бойко, защитнико на мутробизнеса!

676

Анонимен

преди 14 години

Аз пък искам да забранят алкохола - смърди ужасно, убива мозъчни клетки и води до цироза на черния дроб и хиляди убийства по пътищата. Искам да забранят и сладкарниците, в които се продават жестоко нездравословни храни, дето развалят зъбките и кръвната картина. Искам да се забрани и употребата на сланина и тлъсти меса, които повишават холестерола. Искам да се забрани и чалгата, която оставя десетки хиляди девойки без поколение ('щото е много стилно на минус 15 градуса да си с голо кръстче).

675

Тънки сметки

преди 14 години

Всичко се прави за да може Бойко да защити интересите на приятелите и спонсорите си от ***.

674

Анонимен

преди 14 години

НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА! И в Германия и във Великобритания и във Франция и във Ирландия...навсякъде човече! Нямате право да ни тровите!

673

Тутунджиев

преди 14 години

Какво стана сега.Депутатите нямат политическата воля да спрат едни цигари, а ще имат уж политическата воля да се борят с корупцията и престъпността.От където и да ги погледнеш и цигарите и корупцията и престъпността са свързани неща.Това са все болести на обществото, които у нас са се развили като онкологични заболявания.