115

Анонимен

преди 14 години

Ами аз ако искам ще отида на ***,ако искам-няма,така че от проститутките има как да се скриеш.От цигарения дим обаче-не!В кафенета,по спирки,по ресторанти-все ще се намери някой да те осмърди!Ми като им се пуши-навън!У тях си повечето излизат по терасите,но на заведение-не могат,така ли?!

114

П. Хр

преди 14 години

Този Р. Петков да вземе да се гръмне. Пълни глупости ръсят, а и Бойко- какво разочарование. Но виновни са най-вече непушачите, които не си търсят правата. Отиди и пробвай да запалиш цигара в някой ресторант в САЩ и гледай как хората сами си търсят правата, и не чакат някой пожарникар да наблюдава за тези неща

113

Анонимен

преди 14 години

За какво ще забраняват проституцията?!Ако проституцията се легализира, държавата ще събира данъци, хората ще са по-сигурни и защитени. Безумно е ,обаче, да оправдават пушенето на обществени места. Непушачите имат правото на чист въздух. Нарушение на правата им е , когато някой пуши срещу тях и ги превръща в пасивен пушач. И да не се оправдават, че и в Европа било така - пълна глупост. Освен Италия, която не е мерило

112

halfstoned

преди 14 години

***! И на вид, и на акъл. Горката държава.

111

Greenpeace

преди 14 години

Предлагам, да се обложат с данък или еднократни глоби всички пушачи, тъй като замърсяват околната среда и застрашават здравети на присъстващите. Приходите от тези глоби могат да са в полза на онкоболни деца.

110

кака ти

преди 14 години

От къде на къде ще ме пращаш в онкото, само щото съм седнала около теб на някое заведение, м? Статистика чел ли си, за рак чувал ли си? Ми пуши си увас, трови си твоите деца...Иде човек да потанцува някъде и се връща вмирисан на селска кръчма от гадните цигари!Аз съм ходила на фризьор за 50 лв и съм се пръснала с парфюм за 200 не за да мириша на твоите ***! Мириши си на тракторист У ВАС! И кво общо имат *** и алкохол-за тях имаш ИЗБОР дали да ги употребиш, а за цигарения дим аз нямам!

109

Анонимен

преди 14 години

аз не пуша

108

бау

преди 14 години

по добре да се узакони и да се обложи с данък

107

raTka piraTka

преди 14 години

Ta v Bg ako ne e legalizirana prostituciqta to kade e legalizirana na balkanite? To samo kurvishta po ulicite drugo nema, pa i pari si iskat redovno kakto si i trqbva..... pozdravi do BUGARISTAN :))

106

хахаха

преди 14 години

да забраним срането защото вреди на околната среда!глоба 100 000 лева или затвор до 10 години

105

Debnadaviebna

преди 14 години

Точно обратното казвам аз, цигарите да се изкоренят, проституцията да се легализира.

104

хахаха

преди 14 години

най-справедливо ще е непушачите да плащат данък аванта пушене!аз ще си купувам цигари а оня ще ми пуши на аванта............

103

хахаха

преди 14 години

това не е демокрация след като непушачите са малцинство според статистиката а диктатура на свинете-мутро-милиционери!и те упорито следват девиза си:чрез насилие и ограничения към ново по-добро милиционерско общество!

102

Анонимен

преди 14 години

Това е вид дискриминация. Не мисля, че е редно да се толерира. Броят на пушачите в България е значително по-голям от непушачите.

101

пушач

преди 14 години

Пороците са движеща сила и не мисля, че ограничения и табута биха били полезни. Чрез наложените бъдещи глоби и санкции, хазната няма да се напълни.

100

хахаха

преди 14 години

ами защо не предложат закон непушачи да не влизат в заведения!нали искат да живеят природосъобразно!какъв го държат по кръчмите?!да си стоят на село в *** при свинете и да дишат чист въздух!!!

99

Bob

преди 14 години

Трябва да има пълна забрана за пушене на обществените места. Само така ще може да се налага реален контрол. Сега мерките са половинчати. Скоро бях в Македония (която винаги усмиваме). Там има забрана за пушене на обществени места от 1 Януари 2010. Бях в няколко ресторанта - забраната се спазваше на 100%. А ние уж сме в ЕС! Държа да отбележа, че обичм да паля по цигара от бреме на време.

98

stoian_ti

преди 14 години

аз пък мисля 4е първо трябва да се забрани,Б.С.П.,но проституцията дори и да се забрани пак щесе практикува таино,по добре да се легализира и да си плаща данъците,а не рекет на полицията

97

Bob

преди 14 години

Това е абсурд. През последните месеци съм бил няколко пъти на ресторант в София (от среден към висок клас) при въпрос - Къде са масите за непушачи? отговора е - Нямаме такива. А има закон за това, че всяко заведение трябва да има маси за непушачи. Днес сутринта имах среща в Онда кафе в Мол София. Масите за непушачи бяха на самия вход на кафето, където никой не сяда защото е много студено. От вътрешните маси пък, на които се пуши дима се стеле към входа - с други думи "залива" масите за непушачи

96

x

преди 14 години

Предлагам, всички пушачи да се наврем в стаичката-пушком на "Коалиция за България" и без това нишо друго не правят там.