147

А

преди 14 години

*** народ лесно се манипулира..

146

A

преди 14 години

Това ли е демокрацията и свободата, за която се борехте, драги избиратели на Бойко Борисов.. тцтцтц... и по-лошо ще става..

145

Данчо

преди 14 години

За "куки" и мекерета трябват заплати,а няма мераклии.Така е наредено от където трябва.За ключови думи като,***,смърт,евреин,***,бомба се отнася!Всеки употребяващ тези думи е потенциална заплаха за богоизбраните!Тъй като имат основание да се страхуват,инкриминираха мненията за тях в закон!Честито!Задачата е изпълнена.Спете спокойно,грижат се за нас!?

144

Нереалист

преди 14 години

Тук в България всичко е уж! Причината е че нашият премиер е Шменти Капели!

143

зъл

преди 14 години

Ами от милиционери на власт какво друго сте очаквал? На милиционера дай му да слухти, да шпионира и после да продава информация. Друго не може

142

kyky

преди 14 години

eee дойдохме си на думата.всичките ти аргументи се свеждат до това - `излъгахме хората да гласуват за нас, сега ще си правим каквото си искаме....`и си избърши пяната от устата, пречи ти да си глътнеш поредната доза лекарства, добре описани с главни букви в рецептата ти :)ей, верно герберите са най войнстващите неграмотници, които е виждала майка България.....

141

Анонимен

преди 14 години

И това от индивида, дето не е овладял Главните Букви.:-PПлямпай колкото си искаш, бесепарче. Протестирай, даже (не, че някой ще ти обърне внимание, но все пак). А после или пак сядай на кукуто, или, ако си пораснал достатъчно, върви в леглото при бате СерГей, да се топлиш - зима е, хладничко е навън.

140

kyky

преди 14 години

анонимен 146,направо изпитвам умиление като те чета....скъпо ментално недоразумение, комисията за защита на личните данни не се назначава от тъй любимия ти министър. тя е създадена по закона за защита на личните данни...разбрахме, че си неграмотен, интересно ми е защо се пънеш на всяка цена на всички да докажеш колко си неграмотен....казах ти - не го владееш сарказъма, иронията още по-малко. хвани се да прочетеш някоя друга книжка, а и си измий устата от това яко бойколизане... вониш...

139

Анонимен

преди 14 години

туриха ни чипа върна се периода на 60 год. на миналия век.тогава имаше доносници сега направо ще ни следят и ще знаят даже кога ***.Да сте живи и здрави роботчета без собственно мнение защото вече ако си инакомислещ ще си враг на бати боико и ще ядеш бои.

138

Анонимен

преди 14 години

А не схвана ли, че "комисията" си е точно шепа хора, лично назначени от Министъра на Вътрешните Работи, умнико? Или трябва и букварче да ти давам?Големей се колкото искаш, види се друго по въпроса не можеш да направиш; анти-правителствените шмотльовци сте все много знаещи в мрежата... и все безсилни на живо. :-)

137

kyky

преди 14 години

искаш цитати?пост 128 аз питам "От кого се контролира следенето?"пост 129 ти отговаряш "Ъм... от шепа хора, подбрани лично от Министъра на Вътрешните Работи"в проектозакона пише `следенето се контролира от комисията за защита на личните данни` - нещо, което коректно цитирах във пост 130обясни ми сега ти защо си мислиш, че имаш ти право да се държиш като победител, като демонстрираш 1) непознаване на темата 2) арогантност и 3) безподобно мазнене спрямо управляващитехапченцата си вземи..

136

Анонимен

преди 14 години

Тъжното в случая е, че хем не си тръгнал нищо да цитираш, хем се държиш като победител без никакво реално основание - нито протестите свършиха работа, нито интерфейсът отпадна; напротив, на опозицията бързо й свърши въздуха и сега само отделни псевдо-бунтари не са го схванали и плямпат по инерция.

135

Джони Инглиш

преди 14 години

Интерфейсът винаги е съществувал, но с друго име много преди открито да се заговори за това нещо.Мейлите и пощите ни винаги са били наблюдавани от гледна точка на националната сигурност и с оглед борбата срещу тероризма и престъпността... Просто никой не знаеше за това, а и не беше необходимо.Биг Брадър ни наблюдава от момента на развитието на интернет в БГ. Споко- нямаме тайни. Всички сме едно голямо семейство... Само внимавайте какво пишете. ;-)

134

kyky

преди 14 години

aнонимен 135какво да се занимавам с теб като лъжеш глупаво и елементарно? да ти цитирам ли лъжите?много ти се иска да се правиш на улегнал и спокоен тип, обаче истерията и глупостите бълбукат от всеки твой ред...а най тъжното е, че сам се оплете в лъжите си, никой не те предизвикваше....и ходи пиши `министъра` с главна буква, бойколизецо смел.....

133

чичо

преди 14 години

Е в общи линии нещата са ясни.Аз да му вкарам два три прави в носа на този дето е на интерфейса .Той след това да доказва ,че е работил законно.Нали така чиста работа.Бития бит и т.н.

132

милюцюнер

преди 14 години

и това се случва в държава, в която е доказано, че всъщност милюцюнери създават престъпни групировки, тормозят цели области в страната, разпределят плячката на парче, както в прочутия филм на Копола. Същите тези сега ще бъдат овластени да следят жените си, които си търсят по-добри *** в интернет. Дори няма да отварям темата за последните 60 години, в които нашите родители жертваха живота си, за да се преборят с тази помия. Плюйте на гробовете им по-добре! Господ да пази България!

131

Виноват

преди 14 години

"Закона не застрашава невинните",но е страшно кой ще определя кой е виновен и кой е невинен!!Особено в милата ни родина с "независимите" съд,медии и полиция...

130

dan4o

преди 14 години

Breiii kolko hora imat taini i gi e strah da ne gi hvanat!!!Koito nqma kakvo da krie nqma za kakvo da se pritesnqva!!!

129

ba6gad

преди 14 години

Аз имам и интернет и джиесем,пиша си с всеки който си искам,говоря с още по всеки.Поръчвам си ганджа,жени,мъже,баби и дядовци,че даже и оръжия и садо-мазо инструментариум.Какво ли и с кого ли не кореспондирам,а и пиша срещу разни политици,общинари и кметове,в това число и псувни и обвинения в наркоразпределение.Въпреки това не се притеснявам от нищо и от никой.Казвам се Антон Кардашев и съм от Варна,елате да ме хванете и да ме заключите.ЗАКОНА НЕ ЗАСТРАШАВА НЕВИННИТЕ.

128

Анонимен

преди 14 години

Значи на общи приказки нямаш спиране, но точни цитати не смееш да дадеш, а?Точно си го е казал РРР - от параноя те е хванало разстройство, та затова от кукуто си ръсиш бисерите на всеослушание.Не бой се; ако толкова искаш, от ГЕРБ специално ще пратят полицейски екип само за теб, лично да ги ***-лизираш (така де, щом свършиш със Станишев&co... или по-скоро щом ТЕ свършат) .