44

калкана

преди 14 години

Защо не кажат за обвиненията в КАРТЕЛ на БАНКИте отправени от А.Петров !!!сутринта го казаха по Здравей България на НОВА Телевизия. Всички знаем коя банка е най облагодетелствувана от едно време още та до днес минават милиони държавни пари през нея .Говориме и пишем само каквото ни изнаса и за каквото ни се плаща .

43

жоро

преди 14 години

а дали ще разследват и приятелите на полицаите-нещатните сътрудници-бивши мутри,внедрили се в структурите на МВР,запасали по два пищова,раздавайки правосъдие,от онова тяхното- останало от мутренското им време.Дали пък и за тях няма да настъпи най сетне възмездие за всички злини сторили на невинни хора,много се надявам да стане,но не вярвам,за жалост

42

47 - продължение

преди 14 години

...Това че съда не е взел мярка за неотклонение "задържане под стража" НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ГО Е ОПРАВДАЛ. Лицето СИ ОСТАВА ОБВИНЯЕМ. Това че съдът "ги пуснал" означава, че съдът е преценил, че лицето няма да се укрие ДО ЗАПОЧВАНЕ НА ПРОЦЕСА и по време на процеса. Дали е виновно или невинно конкретното лице,съдът се произнася с ПРИСЪДА, а по време на гледане на мярката за неотклонение, въпросът "виновен-невинен" ИЗОБЩО не се разглежда от съда.

41

Анонимен

преди 14 години

"... Т.н. "Наглите" са или невинни арестувани, или преждевременно арестувани - иначе защо всички са освободени, някои дори и без гаранция?..."Българинооооо, българинооо... и такива като теб имат право да гласуват... "А" и "Б" на държавата си не знае, но ако те питам за някой хАмерикански адвокатски сериал, сигурно целия ще ми го разкажеш, хм ?Това че съда не е взел мярка за неотклонение "задържане под стража" НЕ ЗНАЧИ , че го е оправдал. Това означава, че съдът преценил, че лицето няма да се

40

Печатна грешка

преди 14 години

Да не би да е печатна грешка?Четирима?...........Не са ли 4 хиляди?

39

Анонимен

преди 14 години

poqsni..?

38

Анонимен

преди 14 години

Мдааа, и аз снощи се прибрах с такси от тая фирма... Сега какво, да чакам да ме арестуват ли? То бива PR, ама подобни постановки за бавноразвиващи се не съм си и представял, че може да се разиграват... Т.н. "Наглите" са или невинни арестувани, или преждевременно арестувани - иначе защо всички са освободени, някои дори и без гаранция? А кой е виновен за преждевременното арестуване? Kойто си прави PR, разбира се. И тоя път май не е Станишев. Че и Доган няма как да е...

37

октопода

преди 14 години

хохохо, 4 милюцюнерчета, що не попитате КОЙТО И ДА Е земеделски производител да ви разкаже малко за октопода какво прави в цялата държава? защо това не се появява по нито една медия е още по-интересния въпрос !

36

Анонимен

преди 14 години

,,Боко Кауна,, ti go ragna v usti4kata,a ,,Цецо Багера,, ti go ragna otzad ,darta maimuno... :DDDD

35

анонимен

преди 14 години

В ТАЯ ДЪРЖАВА ИМА МНОГО ПО КАДЪРНИ ХОРА -И ЧЕСТНИ-ОТКОЛКОТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЯ НЕКАДЪРЕН ПАРЛАМЕНТ КЪДЕТО ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ ПРИЛИЧАТ НА ТРАВЕСТИТИ.:))))))))))))))))))))))))

34

баба Ви Йоца

преди 14 години

Кажете на баба умничките ми?Щом МВР-то е октопода тогава Боко Кауна ще е главъта ,а Цецо Багера човката!ама тоз октопод да не е некой авто-канибал,че да се самоизяжда .........аз съм стара и не разбирам толкова рибарлъка.бракониери ли го фанаха ?

33

Ахил

преди 14 години

КАТО ГЛЕДАМ ОБАЧЕ ,НЕ СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ Б.Б. РАБОТИ ТОЧНО СРЕЩУ МАФИЯТА.ЛЮБЕН ГОЦЕВ КАЗА ,ЧЕ СЕ РАДВАЛ ,ЧЕ Б.Б Е НА ВЛАСТ -ЕТО ТОВА МЕ ПРИТЕСНЯВА МЕН КАТО РЕДОВИ ГРАЖДАНИН.

32

бармалей

преди 14 години

Щото го няма Алексей Петров да му дава матерлиали,затова!

31

Анонимен

преди 14 години

Цветанов е герой

30

DivaK

преди 14 години

Аз предлагам на драгия министър председател и без това е почнал с реформите. Да реформира направо цяла България. От 7000000 да останат 3000000 българи, че няма пари. Все пак предишното правителство е виновно за всичко. Идеята е дадена, само трябва да измисли какво да направи с останалите 4000000 българи. Може да направи заменка с някоя европейска държава.

29

SNAP

преди 14 години

do nomer 25 preklanqm se pred tova izkazvane sledovatelno koito polzvat uslugite na taksitata s marka 1 euro sa evropeici xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje bi sled 20 god. Izobshto ne e sme6no silno gi podkrepqm dano BG evropeicite po skoro da moje da se vozqt na taksita {bez zna4enie markata } bez da se pritesnqvat kolko 6te platqt!!!

28

доказателство пред с

преди 14 години

А на бас, че ББ ще представи писмото на Хорхе от Испания за доказателство пред съда!

27

t-rex

преди 14 години

Защо го няма Яне да извади някоя папка и всичко да се изясни?!?!

26

все още министър

преди 14 години

МВР-то май е пуснало пипалата си и в Октопод, коментира вътрешният (все още) министър.

25

SNAP

преди 14 години

tiq trqbava da polejat v" Matroska tishina" tam 6te im doide ukula :) kato izlezat 6te budad kato kokichetai :)