36

калин-орела

преди 14 години

ами то и по милион да им предложат като никой няма да ги вземе ---все тая

35

Курти

преди 14 години

И 200 000 000 да дават все тая.

34

zhikan

преди 14 години

за следващите олимпиади мога спокойно да дават и милион,и без това няма никой да вземе нищо!единствената ни надежда е Евгения Раданова само че след нея вече нищо не се вижда и с бинокъл!

33

Наско

преди 14 години

Ако премахвате коментари, без да проверите и истината за тях, защо сте отворили тогава такъв Форум??За да дирижирате само исканото от вас мнение ли???Колко публикации излязоха за некоректността и от Вашия вестник???Щрауси!

32

Наско

преди 14 години

Стефка какъв процент ще им иска???Тая, що не си разчисти сметките с Таня Гинева и още серия излъгани за пари ???

31

от брейййййй

преди 14 години

до аман ОХ, аман, по-мизерни сме братко, ти къде живееш сляп ли си?!

30

до 21

преди 14 години

в България се раждат доста умни хора,обаче заради икономическата обстановка отиват да работят за други икономики

29

Пламен

преди 14 години

Прав си РТ! Няма по евтина и ефективна национална реклама от олимпийските медали!

28

bonev

преди 14 години

eto tova e VAZNAGRAJDENIE za dobre svar6ena rabota :)

27

РТ

преди 14 години

В повечето случаи легендите за големите български открития се оказват само продукт на измислена национална гордост, а не на реален резултат!Резултата на спортистите може да се измери в реално парично изражение! 200 000 лева е смешна сума спрямо положителната реклама която получава България от един олимпийски медал! Ако България трябваше да плати за тази реклама видяна от над 1 милиард души, тя би трябвало да плати десетки милиони долари!!!!

26

SRAVEDLIVOST

преди 14 години

Do 21. Profesor v Balgaria moje i s pari pod masata da stanesh.Stani profesor i da te priznae tzial sviat i togava shte vidish kolko pari shte imash.V sporta da stanesh olimpiiski shampion nai malko 80000 leva ti triabvat za podgotovka za "silni hapcheta".

25

Гроздан Мастиковски

преди 14 години

Е кат видяха че нашите не стават за никакъв х.й,дигнаха цената на медалите.Ако бяхме с медали колкото китайските олимпийци сигурно за златен медал щяха да дадат по 5 000 лева...

24

Анонимен

преди 14 години

не е верно това , което пише номер 21. познай от два пъти откривателят на шестия сърдечен тон колко е получил! Или от института по астрономия имат принос в изследването на халеевата комета и са открити огромен брой астероиди-научни открития признати в цял свят-и премии за учените няма. А за спортистите- дори и в непопулярни и малко практикувани спортове-200 000. Очен Лекар в исул всеки ден спасява човешкото зрение-познай колко му е заплатата.кой е по -нужен- очния лекар или спортист по кърлинг н

23

Анонимен

преди 14 години

200 000 лева за олимпийски медал е обидно малка сума!!! На запад олимпийците стават милионери и хората се гордеят с тях, в България обаче всеки им завижда...

22

Анонимен

преди 14 години

браво!

21

РТ

преди 14 години

19, знаеш ли какво означава олимпиец? Това значи да си най-добър в даден спорт не само за България, а за целия свят!!!!Бъди сигурен, че когато някой български професор, доцент или доктор стане най-добър в целия свят и направи откритие със световно значение ще получи премия доста по висока от 200 000 лева! Проблемът е, че българските учени не само не са на световно ниво, но в повечето случаи дири балканското ниво не могат да надскочат!

20

аман

преди 14 години

Абе толкова сте мизерни в мисленето си всички, че ме е срам да ви чета - детски, безработни, пенсии - за каквота и да четете все натам ще обърнете нещата. Е много ясно, че няма да имаме медали, с трици маймуни не се ловят. Пфууу

19

Анонимен

преди 14 години

Тези примии са безобразие!Асистент от университет ако защити докторат не получава никаква премия.Когато асистент стане доцент-не получава никаква премия.Когато доцент защити професура не получава никаква премия. Да- в България ако станеш професор в университет или доктор на науките -не ти се дава дори 1 стотинка премия. Явно не интелектът, а мускулът е приоритет, след като за спортитстите има такива колосални премии, а преподавателите в университет мизерстват!

18

HFK

преди 14 години

Аз не разбирам, защо с тези пари небяха направили по-добра подготовка на спортистите ни.Все пак в цялата си история българия има 5 медала на зимни олимпийски игри и само 1 златен (което никак не е добре имайки предвид факта че на летни олимпийски игри имаме общо 218 медал), затова да даваш 200 000лв за злато звучи малко нагло.

17

Митко

преди 14 години

Не знам за вас, но за мен 8-мо място е доста смешно постижение... какви премии въобще за такива спортисти?