92

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 14 години

АЛО БРАТЯ БЪЛГАРИ КЪДЕ СА НАШИТЕ РАКЕТИ ПИТАМ??? АКО СИ СПОМНЯТЕ ДОБРЕ ГИ НАРЯЗАХМЕ ПОД НАТИСКА НА АМЕРИКА! ПЛЮЯ НА АМЕРИКА И ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИ. ЗАТОВА ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПРОТИВНИЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ

91

уеи

преди 14 години

Такава държава няма, както няма Абхазка такава! То и в Афганистан, и в Чехословакия навремето бяха "поканили"руските военни части, пък какво излезе!Защо Русия не иска да се присъедини към противоракетната отбрана, а твърди, че тя е пряка заплаха за нея?

90

абе

преди 14 години

Таз снимка на тоз ГРАД кво общо има с темата? Въпросния е реактивна установка за залпов огън а статията е за противоракетна защита?

89

miii

преди 14 години

Приднестровие има .... официално признато като автономна област от всички за разлика от Косово. Молодова се опита да го анексира но за 24 часа ги смазаха и се простиха с една ивица от 30 км от територията си. Русия не държи редовна войска там. Ни и трябва, за 12 часа може де дислоцира над 3 дивизии барабар с техниката, както разбраха от опит "братята" грузинци :)

88

Анонимен

преди 14 години

Приднестровието ?! Такава държава даже не съществува!

87

Анонимен

преди 14 години

Молдова с ромънско подкрепление опита в приднестровието сценарий като в Южна Осетия. Руснаците предупредиха нападателите да спрат, те продължиха и тогава им удариха такъв бой, че им държи влага и до днес. За 24 часа генерал Лебед ликвидира най-елитните подразделения на Молдова и помагащите им ромънци. Приднестровците помнят добре кой ги спаси тогава и сега се отплащат с каквото могат. Има поговорка - каквото повикало, такова се обадило. Ако САЩ не се спрат, чакайте същото и в латинска америка

86

ФСБ

преди 14 години

Да, наистина няма кой да разбере,защото всички ще са 2 метра под земята!:-)

85

Авесалом

преди 14 години

Много ми е приятно когато американците срещат отпор по всички направления. Направо мед ми капе на сърцето.Браво БЪЛГАРИ!!!Ме допуснахме ГМО, няма да допуснем ПРО. Остава да изгоним американците от нашата страна(базите), и ще бэдем единстменият народ от ЕС избавил се от тази чума.БЪЛГАРИЯ на БЪЛГАРИТЕ!!

84

Анонимен

преди 14 години

Тия па приднестровци как ще разполагат военни бази без разрешението на Молдова.

83

Старицата

преди 14 години

До младото поколение да знае, че там където американски крак е стъпнал, никога не е излезнал доброволно и нищо добро не се случило.

82

Анонимен

преди 14 години

Разликата е в айфоните, толкова ли не можеш да си отговориш сам. Всичко им е еднакво, само дето едните са малко по-умни и могат да правят айфони, а другите тавана им е малко под ниво айфон.

81

Анонимен

преди 14 години

Руската ПВО и да я има и да я няма едва ли някой ще разбере.

80

Анонимен

преди 14 години

В щаба на руските ракетни войски влиза командира: - Господа офицери, дойде заповед за съкращаване на щатовете с 10%. Разбирате ли какво означава това?- Да- А сега подробностите: Смятам, че трябва да започнем с Тексас, Флорида, Алабама

79

Мартин

преди 14 години

Вие сте надъхани от гледане на хамерикански екшъни. Каква е разликата тогава?

78

Анонимен

преди 14 години

Не трябва да ви питат, вие сте надъхани от гледане на руски екшъни и първомайски манифестации. Досега нищо умно не казахте.

77

Анонимен

преди 14 години

Първо не съм ***, второ предполагам, че руските са далеч по-смръдливи, трето нямам айфон, а Нокиа. Ако затова съм елементарен, жив и здрав.

76

Анонимен

преди 14 години

мартин, нали ти казах.

75

Мартин

преди 14 години

Зашото имат Айфони.

74

asd

преди 14 години

Ооо още един *** на смръдливите американски ***....Защо има толкова елементарни хора?!

73

Червената помия

преди 14 години

Ало, надъхания от гледане на американски екшъни?Мене ,както и много други никой не ни пита с референдум искаме ли в НАТО или не искаме.Със същото право аз мога да кажа на теб и подобните ти-марш в Америка да чистите тоалетните , да миете чиниите и да лъскате нощем подовете на супермаркетите.Където е стъпил Американски войник, нещата са се объркали още 3 пъти повече, отколкото преди това, и остават като минимум поне 15 години.Изгони ги после, ако можеш?