22

Анонимен

преди 14 години

Правеше ми впчечатление (дори в най-добрите години на женския биатлон), че нашите изостават бегово. Нещо повече - проблемът според мен идва най-вече от от ваксата, която се слага на ските. Не може едната седмица да постигаш бегови резултати,съизмерими с най-добрите в състезанието, а само седмица след това да изоставаш драстично... Формата не се губи толкова бързо при трениран организъм.А отделно нашите трябва да наблегнат на бягането...

21

Анонимен

преди 14 години

Алекс, Не си в час. От тази година точки за Световната купа печелят първите 40 ;)

20

Анонимен

преди 14 години

Nakazatelna obikolka na ekipa ot DNES.BG :)

19

Анфиса Резцова

преди 14 години

Ами, ако не се лъжа Магдалена Фосберг беше в ситуация да не печели олимпийска титла, при иначе тотално превъзходство за Световната купа.Биатлона е най - атрактивната зимна дисциплина.

18

Анонимен

преди 14 години

Само не мога да разбера защо хора, които едва ли някога са гледали, макар и едно, състезание по биатлон, коментират...

17

РАЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

ГЛЕДАМ БИАТЛОН ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ.ПРЕДИ НАИСТИНА БЯХМЕ СВЕТОВНА СИЛА, ОСОБЕНО В ДАМСКИЯ БИАТЛОН.А СЕГА СИТУАЦИЯТА Е КОРЕННО РАЗЛИЧНА.ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО ДА СЕ ОПАПКА ОГРОМНИЯТ БЮДЖЕТ НА ФЕДЕРАЦИЯТА.ЗА ЦЕЛТА МЛАДИ НЕЩАСТНИ МОМИЧЕНЦА СА НАРОЧЕНИ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛКИ.НЯМАМЕ ОБАЧЕ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА ДОПИНГ. В БИАТЛОНА ИМА ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА. АКО СИ АСТМАТИК, ТИ Е ПОЗВОЛЕНО ДА СЕ ДРУСАШ. В ГЕРМАНСКИ ОТБОР ПОВЕЧЕТО СА ТАКИВА. СЪЩО ТАКА, БЕЗ МАСОВ СПОРТ НИЩО НЕ СТАВА.СКАНДИНАВИТЕ И РУСИЯ СА ПОКАЗАТЕЛНИ

16

Анонимен

преди 14 години

Има талантливи хора, които не се напъват много между олимпийските цикли и когато си поставят за цел влизат във форма и печелят успехи.Спринта в биатлона при мъже и жени го показа.Така е и в други спортове.Примери има - унгарския борец Ньовени, гръцкия Хасимикос, донякъде руския боксьор Олег Сеитов, който се мърлосваше по световни и европейски, но на следващата олимпиада пак бе в час.Нашето момче при по - добре подготвени ски щеше да е още по напред.

15

Алекс

преди 14 години

А на мен ми изглежда, че ти от биатлон не разбираш, но е зор да се изкажеш, понеже има поленце да попълниш и те сърбят ръцете. 25-то място в биатлона е престижно място. Не случайно точки за световната купа се взимат до 30то място на състезание. Без детски школи и сериозни младежки отбори, целият ни спорт е на тоя хал. Състезателите ни са случайни звезди, спечелили квота за Олимпиада въпреки условията у нас. На теб 25-то място ти се струва малко, но за мен е цяло чудо и поздравявам момчето!

14

олимпиец

преди 14 години

Ами да, разходил се е до Ванкувър на държавна разноска, напазарувал е подаръци, снимал се е за спомен там, защо да не е престижно?

13

гуньо

преди 14 години

Вярно е, че не сме световна сила в този спорт , независимо от златото на Дафовска преди години, но 25 място не ми изглежда особено "изключително" представяне.

12

Анонимен

преди 14 години

Герберинчооооо,герберинчо правопис и чудо ! Събуди се ти !

11

Анонимен

преди 14 години

"вежте още" не се ли пише с "и"?!?

10

Анонимен

преди 14 години

НАПИШЕТЕ ГО ПОНЕ ПО ТАКА, КАТО НАПРИМЕР - АНЕВ ЗАВЪРШИ 5 ТИ ОТ ТРЕТАТА ДЕСЯТКА

9

Анонимен

преди 14 години

Наистина изоставаме доста бегово...Не може да стреляш 10 от 10 и да изоставаш с толкова много!Трябва да се работи в тази насока!

8

Гошо

преди 14 години

"Престижното 25-то място" - Коментара е излишен.

7

Анонимен

преди 14 години

Под няколко статии имаш коментари и във всеки от тях показваш безумна неграмотност.

6

Жо

преди 14 години

В ТОЗИ СПОРТ ТРЯБВА да бягаш със ски и да стреляш с пушка. Добрата стрелба се постига с тренировки, а доброто бягане- със "зобене". Номерът е "витамините" да са съвременни и да са така дозирани, че да не те хванат. Ето тук изоставаме от световната химия.

5

uru6

преди 14 години

Престижното последно място разбира се е запзена марка на българина.

4

Герберинчо

преди 14 години

БЪЛГАРИНО СЪБОДИСЕ

3

Герберинчо

преди 14 години

но уви това нее случайно а план който има за цел да ни уграничи и уништожи като народ като нация и прачие следователно като няма такива дисциплини ние нямаме медали и няма с какво да се гордееме