205

до някой

преди 14 години

Пример ли искаш...Италия.

204

nejno

преди 14 години

Тая война беше успешно водена от Тройната коалиция. Няма бедни в нея.

203

Lestat

преди 14 години

Жалко войната в държавата би трябвало да бъде срещу беднотията !

202

ЗАВИСТ

преди 14 години

Абе дали не е от ЗАВИСТ, че А.Петров е бил от ДС, а Боко са го отстреляли в пожарната....

201

Съдиите ги е страх

преди 14 години

Слушам в момента по телевизията ББТ, а и вчера също се говореше, че съдиите ги е страх и 50% от тях си дават отвод ама било от СП, а аз оставам с убеждението, че ги е страх от Правителството и по точно от Б.Борисов, защото трябва да се вземе "ПРАВИЛНОТО" а не правовото решение. ... В тази посока се изказа гражданин по телефона, че СП трябва да замлъкне или да направи сделка защото знае нещо от биографията на Б.Борисов.....

200

развиват се хората.

преди 14 години

сервитьори и свинари станаха олигарси, царе и пожарникари - премиери, даскалици и футболисти - кметове ... ....развиват се хората.

199

безработен

преди 14 години

знаете ли колко ме интересува кои ще трепери и кои не важното е че ми отнеха наи човешкото право на работа. човек кото не работи се чуства излишен унизен гладен и озлобен. безработни сме защото сме честни а това не се котира в българия трябва да си мошеник и крадец човек без съвест .

198

Някой

преди 14 години

Това което казваш е безмислица. Няма как да има силна икономика със мафия сковала всяка област във страната, а за сигурност за утрешния ден да не говорим.И тъй като мафията е силова структура, единствения възможен начин за борба с нея е война.

197

петров до 299

преди 14 години

Не е възпитано да отговаряш на въпроса с въпрос. Исках да науча за кого, според теб, трябваше да гласува българския народ. Защото ГЕРБ и Борисов не падат от Марс. Хубав - лош, умен - ***, това е избора на гласоподавателите. И аз не съм гласувал за ГЕРБ но не плюя наред волята на хората. И пак да питам, за кого трябваше да се гласува? И не обиждай обикновените хора - те правят държавата. Ако се смяташ за "необикновен" закрий себе си, и се скрий. Симеон и той се имаше за такъв.

196

Анонимен

преди 14 години

Браво Б . Борисов !

195

Анонимен

преди 14 години

bravo razchisti teritoriata za madjo.

194

Иво

преди 14 години

Има политическа воля за промяна,то се вижда.Засягат се много икономически интереси.20 години няма никакви идеали.Основна политическа доктрина на БСП е да се докопа до властови позиции и да се източва държавата както може.Манипулират остарелите ни и бедни родители,които не знаят какво се случва извън инфото поднесено от ТВ и вестници.

193

БЪЛГАРИН ОТ СЕЛО

преди 14 години

МАЙ ЩЕ БИЕМ РЕКОРДА ПО КОМЕНТАРИ ?! ЯВНО - ЗАПОЧВА СЕ !!! ДАНО ЗАВЪРШИ С КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ! ВПРОЧЕМ ТОВА ЗАВИСИ ОТ ВСИЧКИ НАС !

192

Н1

преди 14 години

ДО УЖАСЕН Двете неща вьрвят рька за рька неможе силна икономика и голяма мафия.

191

Ники

преди 14 години

До 301Хубаво е държава да води война с престъпността, иначе съм съгласен и с останалото което казваш, но ако има мафия, няма как да има работеща икономика ...

190

ужасен

преди 14 години

Не ни трябват управници които водят войни.Искам управници които създават силна икономика,работни места,прилични заплати и сигурност за утрешния ден.Насреща си за сега виждаме само високомерие,незаинтересованост за проблемите на хората и реваншизъм съчетан с долни милиционерски приоми.

189

mmmm

преди 14 години

комунистите,комунистите пак сме на влас

188

до Петров

преди 14 години

Само Борисов ли е възможният вариант според теб ? Един обикновен , за да не казвам посредствен човек, завършил за пожарникар ?!? Други по-способни и по-умни хора от Бойко Борисов в България няма , така ли ?!? Ами, ако сме я докарали до там, че това да ни е най-можещия и умен човек в държавата, тогава по-скоро да я закриваме !!!

187

н1

преди 14 години

ДО Kapitdna........Само неудобните.

186

БКП ... ?!?

преди 14 години

Много е почервенял Бойко на тази снимка ...