188

sf

преди 14 години

Ми то е просто . докато си при "Необикновенните" никой не те закача правиш си квото си поискаш с който си поискаш, после идат следващите и те топят и така и така и така и вечно. и кво излиза . всички през цялото време си правят каквото си поискат просто е въпрос на време да се разбере кой кво е надробил .. АМИ интересно ми е едно.АКО ТАЙНИЧКО всички които управляват и имат някаква власт се подслушват .НЕ МИ СЕ МИСЛИ КВА *** ЩЕ СЕ ИЗСИПЕ :)

187

анималист

преди 14 години

гарван, гарвана око вади ли?

186

анималист

преди 14 години

дайте нещо за сепията,октопода,крокодила ги разбрахме кои са,а акулата кога ще го арестнете ?или заема висок държавен пост и е защитен?

185

Анонимен

преди 14 години

ти , бате си изключително заблудено същество

184

нико

преди 14 години

Алексеи Петров е напално невинен,то си е ясно и преясно.Цялата работа с ареста е нагласена от Цветанов,но доказателства така и неможаха да се открият такаче А.П е чист а да му мисли Цветанов.Как може да го обвиняват без да баде решено от сада дали е виновен или не.Нетрябва така Цветанов да си разтяга някакви локуми по адрес на Алексеи които неса верни,така тои влияее лошо на обществото

183

Анонимен

преди 14 години

*** кажете БСП за 4 год. колко такива акции направиха и поне хората в провинцията да разберат какво става в бг, защото досега вземаха парите на хората и нищо не се прави, сега се прави пак недоволни. НИЩО ТЕ СТАВА ОТ БЪЛГАРИНА НА ВСЯКЪДЕ СТЕ ИЗВЕСТНИ 4Е НЕ СЕ ДЪРЖИТЕ МЪРШИИИИИИ

182

Kidrock

преди 14 години

Хахаха Супер :)Целта на акцията беше да му намерят компроматите,които има за БОКО,ГОЦЕ и другите прошляци и играха вабанк,но ако не са му ги взели ще ги гази Трактор всички тия дни :)))) Каквото и да става,много истини ще лъснат !П.С. Иначе едни мутри бият други мутри :)))))))))

181

Анонимен

преди 14 години

absoliutno si prav kolega. samo piar nishto drugo. kade gi izbrahme tezi............

180

Анонимен

преди 14 години

Бойко Борисов и Алексей Петров са имали обща фирма от 1993 г. до август 1998 г. показва справка в "Държавен вестник" - Будоинвест

179

гражданин

преди 14 години

Г-ин Министър,кой Ви пита дали имате нещо лично срещу г-н Алексей Петров?Чувал ли сте нарадната поговорка:"Гузен,негонен бяга"???

178

Бивша барета

преди 14 години

Има една приказка - "Крадеца вика - Дръжте крадеца!!!". Тук аз ще префазирам: Бившите ченгета викат - Дръжте ченгето!!!". ББ и ЦЦ май са останали без финанси и сега посегнаха на парите на бившите барети.

177

к.сидерова

преди 14 години

Ах този Цветанов, зву4и като извинение към вси4ки мутри.. нямам ли4но отношение, та нямам.. Властта е във ваши ръце Цветанов, от какво се боиш??Станишев остави на произвола да открадат държавата с милиони, показа се мн интелигентен,не го беше еня мутрите какво правят и с какво се занимават..Браво на бат Бойко, ако не може да оправи икономиката, то няма спор отряза крадливите ръце на мн хора.. Не са нужни извинения, а действия и това е!!!!

176

никотина

преди 14 години

стига сме ги коментиерали дали имат трески или греди в очите. Аз мисля да им дадем време- началото на управление на ГЕРБ също е трудно- ситуацията е кошмарна, ама нека по- позитивно. Да мине време, пък тогава да ги съдим, защото и това право имаме. Нали който не мие чинии, той няма опасност да ги счупи, така ли е? Така е! Хубава и спокойна вечер!

175

васко

преди 14 години

Това с ареста е поредната пушилка.Свикнахме ви.

174

охо бохо

преди 14 години

Яворе,дърво такова виж какво изрових в нето!пак ли катеричка е замесена?къде блееш?дамите са по опасни от измислените ти нет педофили!Тарикат Трактор не писка, когато получава Октопод за закускаБаретите най-после бяха пуснати срещу Алексей Петров-Трактора отдавна му бяха мераклии. Точеха му се от години още от времето на Бай Добри. Жандармеристи окупираха басейн Спартак. И отмениха външните, които от месеци нюхат в тази обител. Днес е един прекрасен ден и за Десислава, съпругата на министър Цветан Цветанов. Пипалата на Октопода може да са навсякъде в държавата, но когато бъркат под полата на височайши съпруги, бият през пръстчетата. Пак добре защото едни други фигури просто поръчват показни разстрели. Така че днес е един прекрасен ден и за Алексей Петров-Трактора да пита Златко Баретата, който е вътре, но все още е жив. А не е ровичкал под полата на Цветелина, да речем. И така...

173

Анонимен

преди 14 години

Не знам защо повечето хора си мислят ,че Алексей Петров е работил за някой или е бушон. За да е престъпен бос в България просто трябва да плаща на определени хора в парламента,изпълнителната власт и полицията да си затварят очите и да го предупреждават, а не да работи за тях както си мислят някои.

172

Анонимен

преди 14 години

Bonev otkoga razbira ot DARJAVNA SIGURNOST

171

bonev

преди 14 години

tiq AKCIIKI sa prosto za zamazvane o4i4kite na horicata RAZBERETEgooo :) kak sled predavaneto GORE6TO nameriha nqkoi da zadarjat, poneje onaq jenica KAZA TIQ KOITO HVANAHA sa prosto sopolankovsi i sled nqkolko dena trqbva6e da arestyvat nqkoi po viden za da zamajat O4I4KITE NA HORATAA

170

Анонимен

преди 14 години

Ot men bravo.Sledva-dokazvane na vinata na zadarjanite,prisadi,zatvor.Kato grajdanin nqmam nikakvi zabelejki.

169

Иво

преди 14 години

Какво става тук? Днес.бг защо сте изтрили толкова много коментари в началото? Каква е тази цензура?П.П.Сега остава и да изтриете и моят коментар.... :)))!