68

CAnte

преди 14 години

Ей,Кучкарите...Я Леко И Спокойно!!!Браво Сашке Колко Хубаво Си Го Написала...чудесно Миличка...

67

ba6gad

преди 14 години

От както Борисов зае мястото на Станишев,у нас се наблюдава засилено търсене на работна ръка.Търсят се предимно ПЛЮВАЛНИЦИ които да работят за Станишев и БСП,а да плюят по ГЕРБ и Борисов.По този начин Станишев започва кампания на плюене и храчене с надеждата ,че така ще стигне до сърцата на народа.Станишев е роден и живял в семейство в което хуманизма е бил забранен със закон,това не може да се скрие.За него хората са гласове и стъпала до високия стол.Той никога няма да стъпи там,повече.

66

Анонимен

преди 14 години

точно така.....супер бойко ше те оправи и теб,както ни оправя от началото на мандата,че и преди това.....съдят търсят уволняват продажни ,подкупни и мързеливи.....и изведнъж-същите пак са си там.........а нашия като чуе CONGRATULATIONS, BORISOV и вече не слушаме друго....сега това ше ни го кажат пак гърчулята и пак ше ни преебат заради нашите хубавци

65

as

преди 14 години

moji da e vsi4ko no ne se krie kato po golqmata 4as ot horata v taq d1rjavica ami izliza i kazva za tiva koeto ne i haresva .Dai boje pove4e takiva hora v taq darjava .Ni6to nqma da se promeni dokato ne se promenim i nie i ne tr1gnem zaedno napred

64

куршум

преди 14 години

Ами писала е на мутрата. Да може да разбере. Но нищо няма да стане, защото Митьо си е платил на мутрата.

63

123

преди 14 години

хубаво е САШЕ но кои ще го прочете

62

К

преди 14 години

Ти го сейш в Ресилово то в национален ефир са блещи

61

Анонимен

преди 14 години

Това тъпо нещо пак е решило да се изявява. Вече аман от нейните простотии. Явно я е хванала критическата като я гледам на тези минусови градуси без палто. Да, права е за Пайнер, но от нейната уста звучи несериозно.

60

no coment.....

преди 14 години

"Търкулнала се тендежерата и си намерила похлупака".

59

СССРейчо

преди 14 години

Нито Пайнера, нито ***, нито Еврофутбол, нито чалга-кръчмите, където се продава дрога и алкохол-менте, ще провери Бойко Борисов. Твърдо нье..... ТЕ са от една порода: мутренско-мафиотска !!!!!

58

възмутително

преди 14 години

Все едно е писала до баба си на село едно писмо.

57

нямам думи

преди 14 години

Забележете, "им писна"е защо говори с имена, нали жалбата е от нейно име и говори за себе си не за дрлугите?!Трябва, да възразява не да обвинява и насочва.Не мога да повярвам тази жена е педагок по професия, ако всички учители са, като теб не могат да напишат една молба, опровержение или жалба, тогава за какво иде реч, изобщо?!

56

пън

преди 14 години

Тази въобще не ме кефи, но е абсолютно права! Браво за доблестта и смелостта!

55

Анонимен

преди 14 години

Тая мокра кокошка не знае ли че обръщението е "господин премиер". Аман от неграмотни "представители на н`ам к`ва си организация". Да не говорим че по-типична *** от тая не съм виждал - червендалеста, с мъжка мутра, две кила светещ грим и половин кило червило. Толкова години не можа една пластична да си направи да замяза на човек малко.

54

или на кирилица или

преди 14 години

който не може да пише на кирилица просто да спре да пише.Не четем такива буламачи.

53

това се казва мъж

преди 14 години

http://style.investor.bg/article.php?id=1129 саше, дано с тази реклама, където си я правиш и на теб да ти се случи дерзай.....

52

К

преди 14 години

Нали пак цъфна на екран

51

Анонимен

преди 14 години

До преди 3-4 години слушах от време на време чалга но вече като жена съм разочарована от голотията, простотията и надменоста която излиза от нашите певици!Как една Цеца Величкович въпреки силикона си не ми мяза на нашите п....,!Ако се спрът децата да ходят по тези заведения в който дансинга е масата хонорарите на тези ще им намалят?

50

не ти чета постовете

преди 14 години

какво ще кажеш да не пишеш на шльоковица......

49

де да беше така

преди 14 години

Ако, плащаха за надлъгване ще сме най- богата страна в Европа.....