341

нормален

преди 14 години

ае еи скапано *** долно , ти нищо ама нищо не разбираш!!!! само Русия

340

Анонимен

преди 14 години

.....а срещу мене ( руската мечка) мишки църкат, като ме видят познай къде си бъркат

339

знаещ

преди 14 години

Кой се "заиграва с руската мечка" бе, ние й се смеем колко е дръглива и жалка в опита си да се сравнява със Запада... Все едно ние да се сравняваме с Швейцария по шоколади, часовници и заплати... то смях, смях, ама и много плач..!

338

Анонимен

преди 14 години

Попитали Путин ще влизали Русия в НАТО и той казал--Ще влезнем, разбира се,ако трябва и с танковете до Брюксел ще дойдем ,но пак ще влезнем

337

Анонимен

преди 14 години

Минздрав предупреждава, че заиграването с Руската Мечка води до нестандартното лекуване на натовски анални сърбежи, мирис на сибирски партенки по атлантическото крайбрежие, спонтани самозапалвания, рупане вратовръзки и т.н

336

123

преди 14 години

niama po goliam v istoriata kradec ot rusnaka ,primeri ima mnogo ,a dali sa izmislili nesto neznam nai veroiatno alkoholizma znam li

335

Ian Smith

преди 14 години

По времето на СССР не можеха да правят електронни части и чипове и за да не им рухне отбраната разузнаването им крадеше каквото докопа от Запад .Посочи едно нещо направено от руснаци . АМА САМО от тях , без чужди части , лицензи , без крадено .Те могат да изнасят само суровини .

334

Ian Smith

преди 14 години

Правят лицензионни коли в десетки заводи.Правят Мерседес, VW, Тойота, корейски.Дали са си марката Нива на Шевролет Пич ти не се ли усещаш как сам доказваш , че ако в Русия въобще има нещо хубаво то е със произход от Запад . Толкова ли сте кухи , че дори елементарна пропаганда не можете да правите . Руснаците нищо не могат да констриурат и произведат сами .

333

знаещ

преди 14 години

Също така скор.кутия ZF(Германия), окачване Rockwell(САЩ), диференциал Steyr(Австрия), кабината е мисля финландска(Sisu). Военното шаси дава основното предимство пред цивилните конкуренти - иначе руското в руската техника е соц.смехория - всяко дете, виждало москвич, знае това.И това не е "злоба към руското", а присмех към сектантите-путинолюбци, които 20 години след разгрома на СССР, не се уморяват да лъжат за големината на "руския слон, брат на българския слон".. и за какво, кого ще излъжат?

332

знаещ

преди 14 години

Айде пак да повториме за недочулите: руски двигатели на Дакар няма, защото Русия такива неща сама не може да създаде!Състезателните Камаз са с двигатели на Cummins - фирма от САЩ, както и по-стари немски Deutz."...the young Edouard Nikolaev with an ultra-powerful Kamaz powered by a Cummins engine."

331

334 съм

преди 14 години

Брилянтна мисъл имаш, знаещ!"Иначе руските двигатели са доказани *** и не биха издържали на тези условия и натоварвания, отделно,че са маломощни."Но "***" издържаха по време на 6 поредни ралита.Живееш в миналия век!В моторосроенето русите имат голям напредък.Да не говорим за авиационните им двигатели - почети за ПАК ФА Т50 и змейовете, които го карат!Наистина не разбирам кое кара някои да злобеят против руското.Там има такива хора,които и с петромакс да търсиш,няма да намериш на запад!

330

знаещ

преди 14 години

Нали обяснихме защо печели - ходовата част е огромна - на военен камион. Волво, МАН и т.н. нямат такива. А при такова рали тунинговането е ограничено и трябва донякъде да се ползват реални/серийни части.Иначе руските двигатели са доказани *** и не биха издържали на тези условия и натоварвания, отделно, че са маломощни.Е, руските пилоти може и да са добри, но талантливи хора има навсякъде...

329

Анонимен

преди 14 години

Аха , и "КАМАЗ" печелят Рали Дакар, сигурно за 6 пореден път!!!Да ти е сладко!!

328

знаещ

преди 14 години

..."хлапе направи дизайна на новата Дачия джип" - така е, един руснак може да има успех само извън Русия - тъжно.Мило русначе, трябва повече да се напънеш да ни излъжеш, че руснаците не сте блъфьори, ОК?

327

знаещ

преди 14 години

Тигр е с американски двигател (Cummins) и всичко по-сложно в него не е руско, освен това е 20год по-нов модел от Хъмъра, освен това не е серия в 10ки хиляди бройки - не те ли беше срам да дадеш такова сравненеие??Камаз - също двигател Cummins - плюс ходова част на военен камион, какъвто МАН и сие нямат - пак тъпо сравнение!"Дали са си марката Нива на Шевролет" - да се чете "молят Шевролет за помощ, за да не фалират", хаха!

326

До 326

преди 14 години

Господинчо, в Русия не правят вече Москвичи.Правят лицензионни коли в десетки заводи.Правят Мерседес, VW, Тойота, корейски.Дали са си марката Нива на Шевролет.А като решат да направят нещо за работа или за война, *** им дишай в ауспуха. КАМАЗ-ите им взимат първи и втори места в "Дакар", не Волво или МАН.Тигр бие по всички показатели Хамърите. Имат нова генерация дизайнери - едно 24-годишно хлапе направи дизайна на новата Дачия джип. Ех, бедничкият ти, неграмотно злобарче си!

325

Анонимен

преди 14 години

Ами нормално от страна на румънците - а когато Иран направи ядрено оръжие НАИСТИНА ЩЕ Е НЕОБХОДИМ ЩИТ!Имаше едно филмче (по арабска телевизия, не американска) в която демонстрираха как набират доброволци за бомбени атентати в селце до техеран... ОПРЕДЕЛЕНО беше плашещо!

324

Данчо

преди 14 години

Към всички пишешти!Бъдете обективни.В кръгова отбрана сме!На където и да се завъртим,*** ни е открит!Кой от където свари ни товари!Серсемлъ рая!Анадъмо?

323

от 248

преди 14 години

"Путин е от КГБ,само че и в Русия няма комунизъм,нямя колхози,совхози и държавни заводи,нали?"Напротив, Газпром е на Путин - това е все едно цялата германска автоиндустрия да е на Меркел, плюс Меркел да е от еСеС ! Хаха, къде си тръгнал да сравняваш несравнимото..?

322

Рони

преди 14 години

Ти приятелю като не харесваш демокрацията върви прави минети на *** . Може и на някой *** Аятолахски да вземеш с устенца . Виждам че им се кефиш . Признай си . Малко е извратено , но не е срамно .