245

Анонимен

преди 14 години

Даа, това е положенито скъпи сънародници.!

244

МАРИО

преди 14 години

ДАЛИ ЗНАЕШ ЕЗИЦИ ИЛИ НЕ..ТОВА НЕ ТЕ ПРАВИ ПОЧТЕН И КАДЪРЕН, И РЕШЕН ДА ВЪРШИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА! СТАНИШЕВ КАТО ЗНАЕ ВЗИЦИ... КАКВО?!?!? УТРЕПАХА СЕ ДА КРАДАТ И ДА ЗАМЕНЯТ... И НА КОЙ ЛИ НЕ НАПРАВИ МЕТАНИ, САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ! ТАКА ЧЕ ТОВА НЕ Е КРИТЕРИИ ЗА КАДЪРНОСТ! ДА ДОБРЕ ДА СЕ ЗНАЯТ ЕЗИЦИ... НО ПО ДОБРЕ Е ДА СИ ПОЧТЕН И РАБОТЛИВ... ;)

243

PENE

преди 14 години

Боко , английски не се учи в колата а в УЧИЛИЩЕ ! Няма причина , която да оправдае НАС , че сме си избрали за премиер човек ,който е неграмотен , изразява се като тираджия , има минало на МУТРА , бил е съдружник с ГАНГСТЕРИ и любимото му занимание е да игре футбол в работно време ! Дано на следващите избори да имаме алтернатива от достойни хора , на които да гласуваме доверие ! Този се изложи ! ! ! ! !

242

бай змей

преди 14 години

*** то кухо като лейка! Даже много време седя на поста, по-умни от него не ги изтраяхме толкова дълго... Струва ми се тепърва има много да се/ни излага :(

241

воленчо

преди 14 години

алтернативата е само една -'АТАКА'

240

Анонимен

преди 14 години

хи-хи-хи,...значи батБойко си мушка чушката там, дето преди него си я е мушкал синче на член на Политбюро на ЦК! Кво толкова е за чудене, като и МутроБойко си е бил Членче на БКП.Ей тоя си е избрал за Премиер, Простият Клет Български Народ!!!

239

Мутралина

преди 14 години

1. Цветелина Бориславова Карагьозова, род. 27.09.1958 год. в София, председател на Надзорния съвет на СИБанк, разведена. Баща й - Борислав Карагьозов, преди 1989 год. е бил служител на ПГУ- ДС и е работил като материално отговорно техническо лице към български посолства (САЩ, Индонезия, Румъния). Майка й - Веселина Карагьозова, род. 28.06.1929 год. е акционер е в "Кемисол"- АД, Стара Загора дружество, търгуващо с химически продукти. Тя има две дъщери от разтрогнат брак със Стефан Абаджиев (син на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП и бивш посланик в Румъния Иван Абаджиев).

238

Мутробойко

преди 14 години

5. "Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев.В периода 19941997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма Ипон.6. "Джи енд Би травъл къмпани", регистрирана през есента на 1994 год. и свързана със СИК. Съдружници са Бойко Борисов, "София Делта"-ООД и др. През април 1996 год. фирмата е одобрена за купувач на 55 % от акциите на грандхотел "София" за 595 млн.лв. (8,5 млн. долара). Впоследствие сделката е разтрогната, поради неизплащане на първата вноска.

237

mayla

преди 14 години

МНОГО, АМА МНОГО ***.

236

Анонимен

преди 14 години

Eto za tozi umnik glasuvahte, VIE!

235

Анонимен

преди 14 години

за теб гласувах - обаче съм много разочарован и повече няма да гласувам за теб , първо защото ще емигрирам , второ защото убиваш нацията и трето защото финансовият ти министър води страната към тотална катастрофа аз за теб не мисля ти пари си имаш , ама народа става по беден , по болен , а ти закри и болниците , разреши и ГМО , какво да ти обяснявам - ти нали си имаш ВЕЦ , пък за останалите ***

234

Наско

преди 14 години

НА НАС И ГОСПОД ДА НИ Е ПРЕМИЕР ПАК ЩЕ МУ НАМЕРИМ ЦАКАТА!ПРОСТО СМЕ НЕПОПРАВИМИ , ТАКА СМЕ СЕ ДЕМОКРАТИЗИРАЛИ . . .ОСВЕН ТОВА САМИ СИ ПРЕЧИМ ДА ИЗЛЕЗНЕМ ОТ ТИНЯТА - НИКОЙ ДРУГ!МНОГО СМЕ ЗАВИСЛИВИ И КРАДЛИВИ , ТАМ НИ Е ПРОБЛЕМА!

233

ГОГО

преди 14 години

БСП разруши държавата.Нужен е основен ремонт.Чрез избори не успяхме-изредиха се всички партии.Бойко работи по първичен инстинкт.За сега управлява държавата като малка фирма.Надявам се не след дълго време да я управлява като голяма и веднага след това да премине на държавноист.Дали ще му стигнат силите и мандата...

232

anonimen

преди 14 години

Bate Boiko znae akakvo pravi. Negramotni ste Vie.

231

Рени

преди 14 години

Eх, Бойко, Бойко ... ти си си добре, но да му мисли България и българите ...

230

Анонимен

преди 14 години

Доживяхме премиерът на държавата да се хвали колко е неграмотен! Истинска трагикомедия!

229

кларита

преди 14 години

Трънчани имат една приказка: "Фалете ме уста, оти ке ви насерам"! Иначе Бойко ми е симпатичен.

228

&é"

преди 14 години

sarkyzi ne govori sa6to anliiski,no vsi4ki go razbraxa 4e e protiv tyrcite i zabrani byrkite

227

Анонимен

преди 14 години

Бойче, най-лошото е, че англичаните използват "Congratulations" да иронизират.И в българския може да се употреби така: "Поздравления, Борисов, пак станахме за смях"

226

Анонимен

преди 14 години

Не слуша нататък, защото не знае английски.