23

Анонимен

преди 14 години

"анните ще бъдат искани след разрешение от съда и така няма да има повод за притеснение от страна на гражданите, че техните данни ще бъдат преглеждани без контрол"Ми той съдията не е ли човек ?Не е ли също и част от държавените институции?Кого мотате бе пръдльовци. Ние тея вафли сме ги яли.

22

НАСА

преди 14 години

до: ДиригентаСпециално за теб сме заделили 3 сателита.Виждам те какво правиш.

21

Диригента

преди 14 години

Мен не могат да ме следят защото нямам мобилен телефон. Ползвам уличен телефон с монети. Нямам също така електрона поща и кредитна карта. Все едно не съществувам. Маестро, МУЗИКА!

20

Анонимен

преди 14 години

"Данните ще бъдат искани след разрешение от съда и така няма да има повод за притеснение от страна на гражданите"ние пък един съд и едни съдии имаме, че още повече трябва да се притесняваме.

19

Фитцджералд

преди 14 години

Точно пък теб кой те следи бе? Я *** да се прегледаш, че си загубил сигнал.

18

Анонимен

преди 14 години

Мнооооого си *** да знаеш...

17

Мутроген

преди 14 години

Аз мога само да благодаря на истеричните дечица фенове на "Матрицата", които вдигаха врява пред парламента и убеждаваха всички, как "службите ни следят и ни контролират копеуе"... На МВР ще операторите ще им дават справки в рамките на 72 часа. Пък аз като вдигна телефона на моя човек в оператора - на мен ми дава справката на минутата. Като почерпя, може и да изпратят на МВР съвсем други данни - хаха, кой и как ще ги провери, като нямат пряк достъп... Браво фенчета на "Матрицата"...

16

хахаха

преди 14 години

и кво като минеш през прокси??? На колко проксита е криптирана връзката? Нещо SSH SSH2 нещо такова?!? Какво значение има че си браузнал секс.ком през друго ИП след като могат да ти грепнат хттп:// адресите от трафика ти?И колко от тези проксита са анонимоус? и колко транспарент?Да се радват юзърите на това мяза :D :D

15

Анонимен

преди 14 години

Що бе , обясни да видим. Или може би "пипате" по логовете а...........или може би прикривате нещо а...........тръгнал на краставичар краставици да предлага....***.

14

КАК ДА НЕ ТЕ СЛЕДЯТ

преди 14 години

Най-просто и лесно,сваляте си браузер ОPERA 10 юнайт и сте в джаза. Всичко през прокси минава и ше ми подслушват на баба ми хвърчилото.Сeга и другите браузъри като въведат час по-скоро тази технология и с възможността да се индексира всичко от гугъл и им умря коня на тея от сдруженията за бизнес софтуер. Всичко минава през прокси, а това са трильон

13

Анонимен

преди 14 години

до: АнонименА ти колко си ***... Няма к'во да ти обяснявам, 'щото така или иначе няма да разбереш!

12

.

преди 14 години

Хората по света трябва да се осъзнаем и да намерим политическо движение във всяка страна, което да защитава свободата и да поеме ангажимент да се бори срещу чудовището, което е това (подготвяно) комунистическо световно правителство. [] Те (политиците от Копенхаген) не трябва да се налагат без опозиция, призовава лорд Монктън.

11

Анонимен

преди 14 години

Абе ***, ами ти след като неможеш за това време има хора които могат. *** ***...

10

Анонимен

преди 14 години

Мисля, че данните трябва да се предоставят в рамките на max 5-10мин. на фона на "компютърните технологии"... Абе мърльовци, хем нищо не разбирате, хем се оплаквате... някой с вас е седнал да се занимава все едно...!

9

Българин

преди 14 години

Вървим към миналото когато милицията следеше всичко и всички, само името е различно полиция,другото си е същото.

8

Анонимен

преди 14 години

Еми 72 часа колко искаш........нали трябва да се понагласят логовете.....за пред МВР......

7

Глупости

преди 14 години

50 000 лв. ?! Те тях бълха ги охапала, а 72 часа е страшно много време, на фона на компютърните технологии! За да се хване престъпник максимумът трябва да е между 6 - 12 часа! какви 72 ?!?!?!

6

С

преди 14 години

МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!

5

телефонка

преди 14 години

Аз съм ЗА. Напълни се с всякакви откачалници, които те тормозят по телефона и знаят, че никой нищо не може да докаже. Бе що само ревете, разбрете, че ред без контрол няма!!! Особено пък по нашите географски ширини трябва яко кеч!!Айде сега почвайте с минусите!!

4

Кирил

преди 14 години

Даааа, но първо марсианците ще превземат Ирак, и тогава ще тръгнат към хобитите в Индонезия скрити под скалите и отглеждайки гъбки халюцки се изхранват и пият мляко от катерици....Абе я се стегнете и стига с тия конспирации !!!! Бъдете реалисти малко от малко!