283

БЪЛГАРИН

преди 14 години

ВСЕ ПО-ЯСНО СЕ ВИЖДА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СЕ НАМИРА В ХВАТКА ТИП "КЛЮЧ" ОТ МАФИЯТА ПРЕВЪПЛЪТЕНА В ОЛИГАРХИЧНИТЕ ФИНАНСОВИ ГРУПИРОВКИ. ТЕ СИ СЪЗДАВАТ ПАРТИИ И НЕПРЕКЪСНАТО СА ВЪВ ВЛАСТТА. НЕОБХОДИМИЯТ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ С МАНТАЛИТЕТА НА ЖОРЖ ГАНЧЕВ - ЧЕСТЕН СМЕЛ РАДИКАЛЕН И АКО Е НЕОБХОДИМО ЖЕСТОК.

282

Анонимен

преди 14 години

videnov bese covekat koito kaza tvardo ,,ne,, na opitite na mvf.da navleze v bulg.i da diktuva ceni i pazar.kostov za jelti stotinki pusna mvf.videnov e geroi...

281

anonimen

преди 14 години

e da vidq edin politik 4esten i otkroven .4est my pravi

280

хмм...да

преди 14 години

Той човекът видя че с тази политика,хулейки ДПС хората идват на власт,защо пък да не опита пак...

279

Червената помия

преди 14 години

прод.на278.Връщане на традиционни производства и пазари в целия свят.Данъчни облегчения за производители и износители.Високи данъци за търговци и прекупвачи-посредници.Наборна армия поне 6 месеца.Разваляне на концесийте и договорите за продажба на структуроопределящи предприятия.Съд и конфискация на цялото имущество на тезци, които не могат да докажат произхода на парите и не са платили данъци.Връщане на смъртното наказание за реицидивисти.Свяна съдии и прокурори из страната на мандатен принцип.

278

Червената помия

преди 14 години

270, ще ти отговоря със закъснетние.Моята позиция е, че трябва максимално да отстояваме националните ни интереси на всяка цена и със всички средства.Ако изхвърлим от икономическата програма на Сидеров всичко ксенофобско и расистко-аз съм плътно зад нея.Необходимо е и малкото останали средства да се приложатн първо в образованието на младите.Ако трябва да се пращат на държавни стипендии на запад и да се връщат тук с договор после.Възраждане на икономика и селско стопонство, връщане на традиционни

277

Анонимен

преди 14 години

От тоя акъли не щем никакви!!! Още сърбаме попарата дето я надроби.

276

петров

преди 14 години

Той може и да е напуснал политиката "с високо вдигната глава", ама какво остави след себе си ???

275

петров

преди 14 години

Радвам се че все пак тук се срещат и хора които четат. Чел съм я, и съм безкрайно възмутен, че бе оплюта и охулена от неграмотни простаци. Абсолютно съм съласен с Вас в изводите. Ако бе прочетена от повече хора, РАЗБРАНА и ПРИЛОЖЕНА на практика, сега нямаше да сме последните в Е.С.

274

зрящ

преди 14 години

Те почти се бяха разбрали, но Станишев ги изненада. Оказа се по палав от Виденов.

273

СОЦИАЛИСТ

преди 14 години

Значи да смятаме десети ноември като новия девети септември за олигарсите. Само че все още не могат да си направят ОФ. Забелязва се луда конкуренция между Президенството и БСП за оглавяване на новото ОФ.

272

Боба Фет

преди 14 години

Държавата ни има нужда от рестарт, но преди това трябва дас унищожат вирусите, червеите и паразирите! Тъй като избооените съставляват около 80% от населението и в момента, явно оправяне няма да има. НЯМА да стане, всикчи да си го избият от главата! Бъдещето е на тези прослойки, останалите да ***. Всички искахме капитализъм, но не точно такъв със съветскоболшевишка партиина демокрация и олигархичномонополна пазарна среда.

271

Анонимен

преди 14 години

какво го хвалите тоя толкова дето с И. Костов разсипаха цялата икономика и окрадоха толкова работещи заводи и предприятия затова хората сега са без работа и бъркат по гюмовете

270

Анонимен

преди 14 години

Хубаво, тогава си е тогава... Изтървани пилци не се броят....А сега, какво ни е бъдещето сега? Да продължаваме да скачаме по свирката на МВФ, докато не разрушат всичко. Никой от политическия ни елит няма да им се противопостави. В парламента и по медиите едни и същи хора виждам от 20 години и силно ми прилича на един друг режим тази ситуация. Нали уж го бяхме "преходили". Каква е твоята гражданска позиция?

269

kokic

преди 14 години

Това е един от малкото честни, достойни политици, напуснали с високо вдигната глава, един човек който никога не е участвал в корупция....за жалост такива вече няма..поклон пред този човек

268

3333

преди 14 години

toia pak go sajivili govori taka sega shte si sazdade edna partiq shte umae naroda i horata shtemu povqrvat da glasuvat za nego vsi4ki sa edni i sashti vsi4ki iadat i pitiat na edna masa serat v edno garne i Boiko i dogan i stanishev i kompania

267

мемо

преди 14 години

до sas ти си прав за себе си,аз съм прав за мене си

266

sas

преди 14 години

Ами *** да живееш в гората тогава. Няма как да стисна очите когато плюеш по честен и достоен мъж, каквито всъщност вече не се срещат.

265

Анонимен

преди 14 години

Жан Виденов е един обаятелен, точен и некуромпиран човек който бе жертван за други цели и интреси.Считам , че след като се разграничи от партията по обясними и необясними причини запази достойнството си. Аз лично бих гласувал доверие в него..

264

Анонимен

преди 14 години

Трябваше да прави кариера в чужбина и да се върне сега. Кристалина ако бе се впуснала тогава тук да прави политика, щеше вече да е политически ***. Жан си е казал мъката в последното изречение на матреалчето - че тогава не е успял да смачка една престъпна шайка.