181

МАНИИ

преди 14 години

Колко неграмотна *** имало!

180

отстрелвач

преди 14 години

не е дете, а мутре !!стига ревали..!

179

УУУУУУУУУУУУУ

преди 14 години

Арестуваха Волен Сидеров на франкфуртското летище за непристойно поведение

178

Chicago

преди 14 години

ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТРАНСПОРТНИ КОМПАНИИ В CHICAGO E "MULTI GRUP",ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КОЙ Е СОБТВЕНИК ? И КЪДЕ ОТИВА ПАРАТА !!!? ДАЛИ БСП НЯМА ДЯЛ,КОЙ ЗНАЕ ?

177

jonnу

преди 14 години

Детето прилича повече на Обама отколкото на Павлов. С *** да си нямаш работа

176

до бг

преди 14 години

Ти верваш ли още в дядо коледа?

175

18.00

преди 14 години

никой не заслужава такава съдба.но какво да коментирам,не зная,бг народ се гърчи от безработица от ниско заплащане.работиш е два свързваш двата края, а да не говорим за безработните,сираци възрастни хора.трагедия. и седнали някой да събира средства за хаити хора осъзнайте се ,толкова сме бедни болни и мизерни, америка да плаща за хаити нали тя прави опити в океана и от там стана зенетресението.къде ще се мерим с нашата мизери.който е крал да си отговаря.,как се купуват имоти и се дават под нае

174

Анонимен

преди 14 години

Кой каквото и да говори знайте че винаги става въпрос за пари.

173

бг

преди 14 години

това е крайно и нечовешко. правилното е - павлов в пандиза, конфискация на краденото. Ако беше жив и той щеше да се съгласи с мен...

172

бг

преди 14 години

ха - 4естито :)

171

Иво

преди 14 години

Детето най-вероятно е убито защото е станало свидетел - видяло е убиеца / убийците.

170

Анонимен

преди 14 години

Така е - живеят богато, но много късо. Жалко за детето - то за нищо не е виновно.

169

Анонимен

преди 14 години

как може какво е виновно детето че са го убили те са ***

168

анонимем

преди 14 години

Това си е чисто,планирано и добре заплатено убийство.За съжаление е така както и да го коментират медиите.Естествено,че не е трябвало да посягат на детето.Това ли е начин за рарзчистване на сметки?Сега новините ни ще бъдат насочени към семейството на сестрата на Илия Павлов.Такива личности,където не остават ненаказани по света ,в България се превръщат в герои.Не ни ли омръзна умишлено да занимават съзнанието ни с тях? Не е ли страшно да ни управляват мутрите? Опомнете се!

167

муспи

преди 14 години

Вие дето смятате че детето няма нищо общо с бащата, как така получава първокласно лечение, а българските деца умират от усложнения на грип? Как то наследява награбените милиони от безропотния народ? Щом то е невинно, значи хбългарските деща сами са си харесали мизерията. Детето не можело да съзнава злото, но и баща му не го съзнава - за него това е бизнес, - наказва се за престъпление независимо дали се съзнава или не. Милоста към извършителите на геноцида на българския народ е съучастие с тях.

166

Jonn

преди 14 години

"По неофициална информация Славка Найденова е притежавала няколко имота в района.Тя е давала под наем стаи на имигранти и по този начин е изплащала ипотеките на имотите."- Познайте откъде сестрата на Илия Павлов има пари за няколко имота в САЩ (сигурно и банкови сметки за които не знаем) - това са пари които Мултигруп открадна и са изнесли една част от тях в САЩ.

165

bg

преди 14 години

***, изродиии! да убиеш дете!!!

164

Анонимен

преди 14 години

ТИ НЕ ЗНАЕШЕ ЛИ ЧЕ ЕТАКА???

163

МЕГИ

преди 14 години

МНОГО ЗНАЕШ! ДА НЕ СИ БИЛ В КОЗА НОСТРА? ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ........... ТОЧНО ТЕ СА БЕЗКРУПУЛНИ!!

162

Анонимен

преди 14 години

ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ! ДАЛИ СЕ ЧУВАШ?// И КАКВО ЩЕ РЕШИШ С ТОВА? ЩЕ СТАНЕШ ЛИ ПО БОГАТ?