39

esan

преди 14 години

tova e dobre,naistena ni goneha kato malki.zatova sme po zdravi.

38

Цанко

преди 14 години

Искам да съм гризли в Аляска! Седя си на бързея, чиста водичка ми плакне... И хоп! Сьомга! Пълна с червен хайвер! Омега-3 мастни киселини! Още баба ми Меца ми е казвала колко са полезни! WOW!Онова отсреща е Горският! Колко му е голема пушката! Язък за здравословната храна! Сценарий 2: Китай. Седа и пия чай (зелен, де). На вратата чукат. Отварям. Бият ме".Хора, и на китайците, и на японците гробищата им са пълни! Дръжте нервата - това е истината!Не четете вестници,не гледайте "Новините"!

37

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно основателно питане!

36

shrek

преди 14 години

Само тва да плюскаш цял живот, накрая гарантирано ще умреш!

35

Аноним

преди 14 години

До Бачо Киро: интересно ми е откъде знаеш, че Далай лама яде месо? И вярно ли е това?Ако е вярно, е направо непростимо!

34

Dr. House

преди 14 години

"Докато рибеното масло е най-доброто средство за борба с възрастта, то в борбата с раковите клетки помага сокът от нар, който е наричан природна виагра. Той също е добър за понижаване на кръвното налягане."Борбата с възрастта и борбата с рака. Това са две взаимно изключващи се усилия - раковите клетки са на практика безсмъртни, което значи че за да ги победим, трябва да предизвикаме клетъчна смърт. А същевременно се борим с остаряването и смъртта???

33

Анонимен

преди 14 години

Пробождаш с игличка една капсулка рибено масло и веднага те напада мирис на риба - значи не е менте. Пък и да си чувал за парфюми с аромат на риба? Но ако ядеш мн риба и тя не е от тлъстите, а суха, има опасност организмът ти да обеднее на витамин "Д" и тогава почваш лесно да се уморяваш. Затова се пие рибено масло зимно време, когато слънцето ни липсва често.

32

Гошо Тъпото

преди 14 години

Благодаря ти майко,че като малък ме гонеше с лъжицата и рибеното маслов....буркана.Малко трудно ме хващаше,но беше по-упорита от....мен.Сега след толкова години,разбирам защо съм запазил детското в себе си и се надявам да етака,поне до .....стотната ми година.

31

питанка

преди 14 години

А някой знае ли тези капсули-рибено масло,дали наистина са рибено масло,защото все пак живеем в страната на ментетата.

30

izidar

преди 14 години

Za ribata e vqrno, no za mesoto e golqma glupost ! Naprotiv, vegetariancite izglejdat mnogo po-mladi. Imam edin sykvartirant, koito e na 40 no mqza na 25, vegetarianec no upotrebqva imenno ribeno maslo. az oba4e predpo4itam orehite :)

29

aramei

преди 14 години

Маслото от конопено семе е най-богатият природен източник на Омега-3,6,9 мастни киселини. С приятен натурален вкус. Снабдява организма с аминокиселини, които тялото не може да произвежда. Подобрява усвояването на калций, спомага за здрава кожа, простата и стави. Поддържа нервната система. Облекчава симптомите на ПМС. Може да се използва като подправка в сосове, гарнитури и студени напитки. Ето това е истината ;)

28

хипократчо

преди 14 години

А бе древните гърци са го казали още преди 2000 години:Бъди умерен!Не прекалявай с нищо!Яж и пий каквото ти се иска!Изобщо,бъди разумен във всичко!

27

бачо киро

преди 14 години

сиреч най-голямото подземно минерално езеро, което избликва познайте откъде? правилно, имената ги виждаме всеки ден в магазините - овча купел, горна баня и банкя. точно тези етикети са навсякъде, и никой не беше осъден за заразяването на минералната вода. като стана дума, тази до халите чисти най-добре на клетъчно равнище, защото нейните молекули се струпват най-малко една с друга - дветри срещу седемосем при другите води. така че бъдете здрави и будни, останалото идва само.

26

бачо киро

преди 14 години

ето как стават нещата: първите четири-пет часа след събуждане ядем само сурови плодове и зеленчуци. така помагаме на съвършеното си тяло да се самопочисти. всеки ден чаена лъжичка мед и скилидка чесън, повече не вреди. също така шепичка сурови ядки ако не са фастъци. и дважди седмично рибено - и хайвер става. и сами си наливаме водата - изворна или минерална, а не от чешмата и не от опаковки в магазина. помните ли гниещите *** в суходол? отдолу под тях е най-голямата минерална леща на софия.

25

бачо киро

преди 14 години

още пез седемдесетте модерната наука откри висша нервна дейност в растенията - те изпитват чувства като мен и вас, и още - те усещат нашите чувства. дотук с фасадното милосърдие и положителна карма на растителните расисти, които са блажени когато постоянно изяждат живи, крещящи от смъртен ужас и пищящи от безсилна болка живи същества! нормалноядящите го правят по-рядко, при което почти никога не убиват сами храната си. кой е по-милосърден? и защо някой се опитва да прекрои волята на демиурга?

24

бачо киро

преди 14 години

присъединявам се към участник номер 22 - няма по-извратена форма на расизъм от тази, да бъдат разделяни според конюнктурни измислени признаци живите същества! погледнете такава напреднала и световно уважавана общност като будистите - те казват: "моля се за живота на всички чувстващи същества". а живият светец - далай ламата, похапва наденички и никакви лошотии не го стигат. кой е по-светец от далай-ламата да се изпъчи един корем напред, моля!

23

нене

преди 14 години

"палмата на първенството принадлежи на ябълката" ... нямате равни !

22

Анонимен

преди 14 години

Никакво ядене на зеленчуци. Спрете безмислените убийства на марули, лук и репички. Кармата на тези безименни герои ще ви застигне. И не морете грипа с лекарства. кармата на вирусите ще ви застигне:)

21

do zariben

преди 14 години

pulni gluposti bili , to na bulgarina ne trjabva da predostavjash nikakva informazia shtoto shte reagira kato bai ganjo, vurvi si jash purjenite kartofi s kebab4eta i si pija domashnata rakija , nevestulka takava.

20

zariben

преди 14 години

пълни глупости са това, прочетете малко книжки за да разберете че нещата не стоят точно така.Просто искат да продължат консумацията на животни и храна производна на животни. Не е здравословно да се яде нещо от черния дроб на рибата която прочиства от токсини моретата?! ВТФ (вот тхе фък)?