42

Еужен М.

преди 14 години

Мадона и Викито Бекъм също обичат анцузите на една известна фирма... емии, турбо богати селяндурки

41

Анонимен

преди 14 години

Отношението към парите не е едно и също навсякъде. Е, може би в Западния свят е така... И не, не съм турбо *** в анцуг...

40

Al

преди 14 години

#39, щото в България убити за пари няма.. тц, ама никак. Човек трябва да е турбо *** обличащ се с анцузи, за да не може да разбере, че отношението към парите е едно и също навсякъде и води до едни и същи проблеми. Но за тези с анцузите българските убуйци са най-добрите убийци, нали?

39

Аз

преди 14 години

Болно американско общество.

38

Bognostrokulum

преди 14 години

-Жена, какво ще направиш ако спечеля от тото-то ?-ще ти взема половината , развеждам се и те зарязвам !-чудесно ! днес уцелих тройка -ето ти 10 лева и се омитай !п.п. колкото до конкретния случай, както каза Морфей, съдбата има чувство за ирония ! В един момент си мислиш че си спечелил , а всъщност си се превърнал в мишена.

37

Анонимен

преди 14 години

Tova za 'fingerprints' e viarno, otpe4atuzite NE SA bili ot zubite....Imal e kriminalno dosie.

36

Развеселен

преди 14 години

Последните два абзаца и оставям на редакторите на сайта, стига да се надигнат от масата. Не ме разбирайте криво. Не се заяждам с dnes.bg, напротив - това е сайт, който уважавам, намирам го за стойностен и смятам, че не е редно да пуска подобни несвестно написани новини. Айде, дерзайте и умната!

35

Развеселен

преди 14 години

Продължаваме да учим стажанта, написал новината. Поредна тъпня си сътворил, щото българският ти е зачатъчен. В седмия абзац словоредът ти е безобразен. ""Установено е, че г-жа Мур е имала достъп до банкова сметка на изчезналия и през април 2009 г. е прехвърлила 1 млн долара на своя сметка". Те така е по-читаво.

34

Развеселен

преди 14 години

После, бунаци, ако вземете пръстови отпечатъци от труп на почти година, ще напишете нова криминалистика. Пак превеждате без да мислите, обедни мързели! Зъбни отпечатъци - разбирам. В четвъртия абзац пак сте се *** - буквена грешка в името на жертвата, да не говорим за словореда. "... са насочени към "Ди-ди Мур", приятелка на ШеКспир. Инвалиди.

33

ХХХХ

преди 14 години

Мислите ли, че смърното наказание трябва да бъде върнато и в България?

32

Развеселен

преди 14 години

Първо реших, че е от виното на обед, но се загледах и се захилих. Пичове, не превеждайте с интернет преводачки, сакън. Няма "бетонова" плоча, има бетонна плоча. "Съобщи местен TV..." просто е смешно. Виж, съобщи местниЯТ TV канал бива. После, оказало се е, че ОСТАНКИТЕ са на бившия шофьор, а не "мъжът", тикви непоръбени редакторски! Става дума за труп, а не за мъж, безпросветници. Така, за съгласуването в третия абзац колегите вече писаха.

31

студент от Флорида

преди 14 години

Да точно така е, смъртно наказание се полага при убийство първа степен (предумишлено), за изпълнителя и съучастниците му. По този параграф жената и любовника ѝ са неспасяеми. Доколкото знам могат да си изберат между електрическия стол и смъртоносна инжекция.

30

запознат

преди 14 години

Това е убийство 1ва степен, в Калифорния за такова престъпление получаваш смъртна присъда с инжекция. Според мен случая е ясен, до половин година смъртните присъди ще са факт.

29

Анонимен

преди 14 години

Лакомията и завистта водят до престъпления

28

Анонимен

преди 14 години

Това трябва да го прочетат всички, които мислят че щастието е в парите.

27

зъбатия

преди 14 години

Ей докъде я докараха янките,Деми Мур с Уилям Шекспир...хи...

26

Honorik

преди 14 години

Anonimen,ne zabravqi,4e makar,4e osnovnite podozreniq da sa varhu"priqtelkata"mu,tova ne zna4i,4e tq go e ubila.Moje da e lubovnikat i,moje da sa i dvamata,ima veroqtnost i da sa naeli nqkoi da go ubie.Taka,4e vapreki podozreniqta trqbva da se izqsni koi to4no e ubieca(ili ubiicite,ima li sau4astnici),dali priqtelkata mu e pora4ala ubiistvoto,ili tq go e ubila i t.n.

25

да де ама не

преди 14 години

До Мъ-то имам Чъ и до еМ имам Ръ идеята ми е да не трябва да превключвам езиците заради запетайката --като не без нея

24

любознателен

преди 14 години

Хмм... усещам поредната зловеща намеса на Костов в личното пространство на хората...?

23

Анонимен

преди 14 години

Преместих си го в другия крачол, че няква американска *** пречукали за пари