114

Анонимен

преди 14 години

Абе такива юпита едва ли биха били толкова полезни в нашите условия,видяхме онези спецове на царя,дойдоха отмъкнаха над 1 милиард само от преструктурирането на дълга и повечето си заминаха като богаташи..А тези идеи които подхвърлаше за преразглеждане на курса евро-лев щеше да са от полза само на кредитните милионери,но пък и тук сигурно има хора които биха се възползвали...Така че да не съдим по визии и какво е казал,че да го псуваме след това..или пък себе си

113

Анонимен

преди 14 години

Открай време българина е избирал политиците си ,не по това какво имат в главите си ,ами по ръста,,как изглеждат,или как са облечени и дали били известни,нагледахме се на такива като Луканов, Жорж Ганчев , милен Велчев,царя,Бойко ...Никой не беше чувал за Муравей Радев ,но се оказа най способния финансов министър,за Костов няма какво да говорим,със светлинни години е напред от всички Мишоци..10 години след като е управлявал,всички се опитват да се равняват по него...

112

Анонимен

преди 14 години

И ся кво?

111

Анонимен

преди 14 години

стига сте драматизирали за нероден Гаргалчо, да не стане като с Дянков.

110

Анонимен

преди 14 години

Постъпка на един интелигентен, умен човек!Дори и да е имал желанието да помогне за една кауза- подобряване положението на България, Михов видя, че тук ще го посрещне само простотия, хулене и псувни.Още от първата седмица щяха да започнат да го псуват, че не е българин, да си ходи в Сингапур, а Костов щеше да полудее, че не той е отново във властта и че не са ибрали някое негово протеже.Истината е, че наистина не заслужаваме нищо хубаво. Жалко е, но е така! Сами си правим всичко.

109

Тъй, тъй ...

преди 14 години

...влизането му в кабинета да бъде замразено до приемането на България в ERM2 чакалнята за еврозоната.Причината за решението на Михов са спекулациите, че смята да бутне валутния борд.Ми анджък де! За ERM2 Михов не е нужен. Само да си хАби имиджа с макар и косвено участие във властта. Идеите са му за след това.Пък и засега могат да го оставят на мира като ресурс за преливане на авторитет към правителството. Ще им потрябва по-късно.

108

Просветителя

преди 14 години

Този мъж има всичко, което нямат нашите политици ! Визията му е европейска ! Не прилича на мутра, а по-скоро на актьор от Холивуд ! Интелигентното му излъчване е подплатено и от перфектна професионална репутация ! Отличен икономист - признат и на Запад !!! Колко жалко, че се отказва от този пост ... !България определено има нужда от умни хора като този на снимката ... !

107

мвм

преди 14 години

СДС и ДСБ са интриганти

106

???

преди 14 години

Ако Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент, то тогава мисля, че най - подходящ за този пост ще бъде ген. Атанасов Атанасов / бивш шеф на НСС / !Нека да си припомним случая ' Куйович ' ! Какво по - голямо доказателство от това, че той / Атанас Атанасов / не е част от мафията у нас !? Не беше ли Атанас Атанасов този, който каза, че другите държави си имали мафия, а у нас мафията си има държава ? Време е вече мафията у нас да си няма държава !

105

Анонимен

преди 14 години

Mihov znae 4e,i gospod ne moje da ni pomogne sas sega6nite politici,zatova se otkazva

104

баба Ванга

преди 14 години

Абе ако не е третият Михов ще е някой друг. А *** МАЙСТОРСКИ ЩЕ ГО РЕДУКЦИРАТ

103

баба Ванга

преди 14 години

Намирисва ми хора, че Борисов,Дянков,Михов и др. ще редуцират резерва на половина. Ха познайте къде ще отиде тази половина

102

Гестапо

преди 14 години

Михов е добър икономист, а не политик. вземи да прочетеш нещо, ако разбираш малко от икономика. проблемът е, че е теоретик и не е запознат с практиките в България. трудно е да приложиш модел, който е измислен за развита и балансирана държава върху страна, в която може би 25-30% е в сивия сектор, а 10% е в черния.

101

Анонимен

преди 14 години

Koi e toq Mihov be hora?

100

Гестапо

преди 14 години

идеите на Михов за борда бяха добри, но 2003 г., когато бяха лансирани. с няколко думи идеята му беше - във времена на приток на капитал към България, бордът да акумулира резерв, а във времена на криза да продава резерва. ако бяхме въвели тази идея през 2003г. сега Дянков нямаше да бъде принуден да свива разходите. но тогава нямаше кой да го чуе, а пък и българинът е скептичен (може би с право) към всеки нов лост за управление на паричната система.

99

joro_metala

преди 14 години

mi da ti kaja samo, 4e v bulgarskite tradicii sushtestvuva praktikata, ako edno dete se rodi s nqkakuv nedug, ili puk tvurde mnogo boleduva do 1-vata si godinka, da bude omurtvqvano i pogrebvano. Tova e bulgarska tradiciq, koqto se e praktikuvala do predi 150-200 godini. Nqma novi neshta pod slunceto, prosto dobre zabraveni stari.

98

охо бохо

преди 14 години

дано да прочетеш това и да се извиниш навреме!БИГ БРАДЪР е реален опит за управление на човешки маси чрез манипулация със средствата за масова информация и със съдействието на науката психология!още от най-ранна древност това се е правело с религията,но в съвременния свят тя губи позиции!и решение-БИГ БРАДЪР осъществяван от службите за сигурност,заместници на сивите кардинали от древноста!

97

охо бохо

преди 14 години

Биг Брадърот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеТази статия е за телевизионното предаване. За героя на Джордж Оруел вижте Голям брат. Биг БрадърBig Brother Жанр Риалити Създател(и) Endemol International Страна България Език Български Сезони 7 (4 Биг Брадър и 3 ВИП Брадър Епизоди 84-92 на сезон (Вип Брадър - 29-33) Продукция Времетраене 55 минути Излъчване ТВ Канал Нова телевизия Излъчване 18 октомври 2004 г. - Външни препратки Официален уебсайт Биг Брадър (на английски: Big Brother) е реалити шоу, в което определен брой хора (обикновено 12-15), са затворени в изолирана от външния свят къща за около 3 месеца. Там те са наблюдавани от камери 24 часа в денонощието, като действията им се излъчват всекидневно по телевизията. В много случаи се създават специални денонощни ТВ канали, които излъчват денонощно събитията в Къщата (в България такъв канал е Nova +).Съквартирантите са напълно изолирани от случващото се навън - те не разполагат с вестници, телевизия, Интернет, дори с часовници на ръцете си, тъй като има дълъг списък с предмети, които нямат право да вземат със себе си в Къщата. Всяка седмица те изпълняват седмична мисия, възложена от Биг Брадър. В зависимост от това дали са изпълнили успешно или неуспешно своята задача, седмичният бюджет на съквартирантите се увеличава или намалява.Друг основен елемент в шоуто са номинациите - всяка седмица всеки от участниците е длъжен да предложи на Биг Брадър двама от своите съквартиранти за изгонване от Къщата. След това, на двамата (или повече, в зависимост от разпределението на гласовете) с най-много отрицателни гласове се откриват специални линии, на които с гласуване чрез SMS и телефонни обаждания зрителите изгонват един съквартирант. Накрая остава само един, който печели значителна сума.Идеята за предаването се появява в Холандия, където се състои и първото издание през 1999 година. Оттогава негови варианти се срещат по целия свят (Англия, Австралия, Германия, Испания, САЩ), като това е една от най-успешните телевизионни продукции, включително и в България.

96

охо бохо

преди 14 години

аз съм лош ученик,но помня,че ползвали теорията на д-р ломбозо и германците трепели недъгави,болни сакати,хора с малформации из техните болници пред очите на всички без да се усетят!никой не го казва това но мерели главите на хората с някакви мерилки и ги пращали за лечение в конслагери!имали си и SS нещо като нашето ДС но вероятно ти ще ми обясниш повече за тези неща ............

95

Dan до охо бохо

преди 14 години

Ваше величество се оттегля в покоите си, и съжалява, че не му дадохте повод да Ви се извини, но няма нищо човек се учи докато е жив!