82

.

преди 14 години

За всички, които ругаят книгата и казват, че е *** и прочее...Според мен тази е книгата, която е стимулирала мн деца да четат. Какъв бил сюжета... бля-бля-бля. Сюжета е такъв какъвто го почувстваш. Според мен всички са почувствали книгата по различен начин. Съжалявам хората, които в такава тем търсят с кого да се заядът. Дано почива в мир!

81

Дани

преди 14 години

"Спасителят в ръжта" е пълна тъпня, но все пак нека почива в мир.

80

Ужас

преди 14 години

Новината е в "Миш-маш"... БРАВО! ГЕНИИ!!! Явно контрабандата на цигари, Милен Цветков, Станишев, Бойко, Яне и педофилите са... достойни за начална страница... Жалко...Отново ще прочета "Семейство Глас"

79

аз

преди 14 години

Нека почива в мир този велик писател! Не знам защо са тези спорове и честно казано ми се струва много безмислено. Ако на някой нещо не му харесва защо просто не си спести коментара, а трябва да се изказва по този грозен начин, толкова ли сме злобни българите та нападаме непознати хора по форумите с думи! Усмихвайте се повече, тъжно е, че се превръщаме в намръщени хора, които се дразнят от всичко!

78

Анонимен

преди 14 години

жалко :(

77

Анонимен

преди 14 години

Лека му пръст... :(

76

haha

преди 14 години

Истинският писател беше той.

75

Анонимен

преди 14 години

Велик писател! Да почива в мир!

74

Анонимен

преди 14 години

tova s usmivkata e gre6ka - sori ...

73

Анонимен

преди 14 години

neka po4iva v mir :(

72

Анонимен

преди 14 години

leka mu pryst - neka po4iva v mir :)

71

Анонимен

преди 14 години

Braavo za izkaza ! Ti puk si mnogo blagoroden kato slizash specialno ot nebesata za da podnesesh ogunq na mudrostta,priravnqvaiki se s NAS.

70

кузи

преди 14 години

всички сте големи читатели,но аз съм писател!вие не знаете ,какво представлява ръж,камо ли червена.драги ми всезнайковци,не се пъчете и копирайте щяло и нещяло,защото сте много боси в литературата и собственият си изказ!

69

нали

преди 14 години

с тая разлика, че новината за Милен беше пусната сутринта, а тази - късно вечерта, и че също Милен е българин, а на американец, т.е., по-близко е до повечето хора, и освен това се обсъжда какво е направил съвсем наскоро, а не преди 60 години. пък и, честно казано, на света има и други писатели, не само американци. някои български писатели умряха от глад, и колко човека в САЩ разбраха за това?

68

Анонимен

преди 14 години

Под 10%. Ужас! 11,4 пъти повече са коментрите под статията за някакъв си Милен. Коментарите тук нямат 9% от тези в статията за Милен. Мъка...

67

Анонимен

преди 14 години

"Аз си представям малки дечица да си играят в една голяма ръжена нива. Хиляди деца, а наоколо няма никой голям човек, искам да кажа - освен мен. И аз стоя на ръба на някаква шеметна пропаст. И каква ми е работата? Да спасявам всяко дете, което тръгне към пропастта - искам да кажа, ако то се е затичало и не вижда къде отива, аз да изляза отнякъде и да го спася. Просто ми се иска да бъда спасителят в ръжта. Зная, че е лудост, но ей на, това е единственото нещо, което наистина ми се иска да бъда."

66

Теодора

преди 14 години

Велик писател! Лека му пръст!

65

някой си

преди 14 години

Да, колкото и да е странно. "Анонимен" е по подразбиране. Всяко друго име е за предпочитане. "***!!!" няма да го коментирам. Въпросът ми не беше персонален, но така и никои не ме препомни сюжета на гениалния роман.

64

О.Милушев

преди 14 години

"Интересна ли е тази книжка?.И само простии пишете из тези форуми.Кой нормален човек чете книжки.Аз съм компаньонка в Испания и имам собствено жилище и кола.Записах и второ висше образование което ми е бизнес.Пия само марков алкохол и с мъже които получават под 2000 лева на месец секс неправя защото немога да се влюбя в такива.А аз не съм *** да правя секс без любов ако добре ме разбирате."Това вече изби целият водоем, не само рибата, ами и водорасли, миди, молюски, всичко живо! Голям майтап!

63

Анонимен

преди 14 години

Не ме интересува нито книгата нито автора и, лека му пръст.