33

най-сетне!

преди 14 години

Най-сетне прокуратурата се сети!!!!!

32

Силвия Димитрова

преди 14 години

Още като пример, преди мисля три години, изгоря част от гората до Созопол. Не, не я залесиха! Емел Етем построи селище " Св. Марина". Как да приема, че е случайно. Сега чии интепеси препречват морените! Това са образования от друга ера. Това не са вафли!

31

Силвия Димитрова

преди 14 години

Не заслужаваме ние тази хубава страна! Трябва да ни телепортират в Афганистан. На Витоша, където искат да правят писти и не им разрашават, горите започват да загиват. Това не значи, че ще залесят отново. Прави се писта. Учила съм малко горско стопанство и ми се струва, че е абсолютно недоказуемо като вина, но върши перфектна работа да се пуснат вредители като малък боров сечко, голям боров сечко и др. подобни вредители, които без да се пръска с пестициди, разбира се удобно унищожават района.

30

Анонимен

преди 14 години

Предвидените санкции са смешни - че тия хора няма да влязат в затвора е повече от ясно, а какво са 2000 лв. за някой, който може да си позволи да си построи ски-писа в защитена територия (т.е. вече си е платил на когото трябва за това)?!! Да не говорим за "светкавичната" реакция на държавата, само година и половина след като е установено нарушението. За съжаление у нас проблемите с околната среда все още не се взимат на сериозно, включително и от новото правителство :((( Тежко и горко ни!!!

29

Супер Витоша

преди 14 години

Кви морени, бе! У нас морени няма! Това на Витоша са група камъни!

28

Гъбарко

преди 14 години

Той не спи. как можа да го кажеш. Той е навсякъде. Как му развалиха кефа на човека, щеше *** пререже още една лента. Жалко.

27

Анонимен

преди 14 години

От писмото до образувано наказателно производство са минали 2 години!Те сега се разработили, защото ще има санкции от Европа и ще им спрат паричките, и няма какво да окрадат!

26

ddt

преди 14 години

koi ti vliza v zatvora za takava glupost bre xaxaxaxa koga gi vkarata v zatvora shte stanem tramvai :)))))

25

Софиянец

преди 14 години

не, това са шоколадовите Мури

24

ВАРНЕНЕЦ

преди 14 години

това вафлите морени ли са?

23

:)

преди 14 години

Az otdavna gi spriah tezi vafli,che stanah zavisim ot tiah:)))

22

зъл

преди 14 години

От октомври 2008 до сега къде е дремал кмета на Софийска община, че да се предприемат ефективни действия срещу нарушителите? Всъщност май самия той им беше издал разрешителното за строеж?!

21

Анонимен

преди 14 години

Като гледам глобичката е колкото една машиносмяна.

20

Българин да се нарич

преди 14 години

Давай всички планини на ситно надробяване. Де що е скали и канари, морени и моренки да станат чакъл. Люсни му после един бетонец, асфалтирай тук там, па седни на сянка под чадъра (щот дърветата ще са изсечени за строителен матриал и огрев) и чакай да дойдат будалите от запада да им земеш париците.

19

ха-ха-ха

преди 14 години

Това са на БСП фирмите

18

Анонимен

преди 14 години

Дали ще има санкции и за хотелите, построени върху дюни?

17

Анонимен

преди 14 години

Тия вафли ги спирам!

16

Анонимен

преди 14 години

от царя почнете

15

Бай Иван

преди 14 години

да го осъдят да върнат морените от някой непристъпен район на ръка

14

Гадняра

преди 14 години

Тия са луди! Няма държава по света, която да си копае красотите! Абе червени *** скапани, вие ,че срама нямате, мярка нямате ами след вас и потоп! Що не бутнете, бе гадове, и белогродчишките скали, или да разхвърляте сярна киселина на Банско, морето от лакомия вече го осрахте, за друго не се сещам, че и то друго остана ли?