53

Анонимен

преди 14 години

АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ ЧЕЛА ЛИ СИ КНИГИТЕ НА МАЙКЪЛ НЮТЪН

52

Анонимен

преди 14 години

Та в крайна сметка .. къде ти е науката ? Май отлетя с поредната мисия от Байконур.

51

Анонимен

преди 14 години

Освен това мила наташке, ти в никой случей не си сигурна дали има или няма задграничен живот, защото никой не се е върнал да каже. Нито притежаваш супернатурални способности, които аз да нямам. И щом аз знам, че няма - няма как ти да знаеш, че има. Или ти си превъртяла. Или се продаваш много евтино. И двата варианта са доста слабохарактерни.

50

Анонимен

преди 14 години

Наташке, ти си един виден лицемер. Искаш хората да говорят с фактология, а аз никъде в плямпавицата ти за "създателя на вселената" не видях конкретика или фактология под каквато и да е форма. Отговори ясно като те пита човека: "Кой създаде създателя ти". А моя въпрос е: Кой създаде създателя на създателя и ще задавам като въпрос същата регресия до безобразие. Докато не разбереш, че си много заблудена.

49

Наташка

преди 14 години

Не сте разбрали нищо от писмата ми, писах в подкрепа на българското образование и наука, вие ги оплюхте като ненужен и комунистически елемент /типично по сталинистки, да изпепелим всичко преди нас:)/ Помолих да ми пишете с фактология-първи спътник наш, първи космонавт наш, първа жена космонавт наша, първа космическа станция наша..20 години сте без нас, само затъвате и грамотността спада..., жалко за свестните българи, но те май вече са емигрирали отдавна!

48

Наташка

преди 14 години

На останалите какво да кажа, освен, че предизвикват искрен смях у мен:)))) А Джон Атанасов знаел ли е, че е българин?:) Баща му е българин, майка му наполовин ирландка и французойка, роден в САЩ? Ако започна изписвам руснаците работещи в американски институти ще трябва да пиша цяла нощ, като започна със Сикорски и останалите, които положиха основите на американското самолетостроене.

47

Наташка

преди 14 години

На този въпрос трудно би ви отговорил някой, имаме повече доказателства, че съществува, но под каква форма....и да ли е това най-важното? Важното е хората повярват в него. Доказателсства за задгробен живот са много, грижливо се описват и архивират. Предполага се, че малцина хора са посветени в малко или много в тайните отвъд земвния ни живот. Мога да разкажа и повече, но това би предизвикало смях в "интелигентната" ни аудитория:))) Просто вярвайте, бъдете добри и всичко ще е наред:)

46

Анонимен

преди 14 години

То ти не знаеш на кой свят живееш, щяла да ни образова :))))) Бегай да сръбнеш една водка и не се занимавай с нас 'посредствените' българи. Един такъв 'посредствен' българин създаде компютъра :), докато руснаците се наливаха с промишлени количества долнокачествена водка.

45

Любопитен

преди 14 години

до Наташка..."Няма как да няма Създател.!"А откаде е дошъл Създателя?

44

Анонимен

преди 14 години

ахахаахаха .. руска хранилка !! Ако го нямаше 50 години руско робство, България щеше да е недостижимо напред.

43

Ташка

преди 14 години

Добър ден.....да, от чичко гугъл е образованието ми....ами сега??? Кво правим?? Очакваш да пиша цели фермани относно лоренцовите трансформации ли? Нали твърдяхте, че такива трансформации няма и че са плод на "български" и "руски" "псевдоучени", просто ви вкарах един термин, без пари не образовам и не обяснявам нищо-вече я няма руската хранилка, на която ви научихме...пък и все недоволни...

42

Анонимен

преди 14 години

:)) )Изглежда образованието си го получила чрез чичко гугъл :)) Толкова 'атрактивно' обяснение на Лоренцови трансформации за първи път виждам :))

41

Наташка

преди 14 години

Ха.ха..чувствам се като на туризъм из простотията по света, ами да, имам нужда да поконтактувам малко и с простолюдието в БГ-едно екзотично разнообразие, което временно ме откъсва от академичната среда, не може и само театър, опера и балет да посещавам:) Май не си чувал за Лоренцови трансформации, например две събития се случват в една и съща точка от движеща се система, за наблюдател от земята същите събития се случват в различни точки, много се атрактивни, почти като африканско племе:)

40

Анонимен

преди 14 години

До 35Е това ме разби ! Вземи прочети някой учебник по физика, че да не се излагаш повече :)))

39

Анонимен

преди 14 години

до 36Забавя се на бабата ти хвърчилото. Ти си отличен пример за некадърността на повечето псевдо учени в Русия и България.

38

Анонимен

преди 14 години

Няма как да няма Създател.!++++Вселената и простотията са безкрайни. Все пак първото не е много сигурно. Доказателство за второто си ти.

37

Наташка

преди 14 години

Вселената крие много тайни, има милиони галактики, за пример нашата е с диаметър около 100 хил светл. години, дебела е около 5 хил светлинни год. Слънце е една от стоте милиарда звезди в наша галактика. Математически е сигурно, че някъде има двойник на Земята. Това огроммно количество материя и енергия откъде се е взела, какво е тоова празно пространство? Няма как да няма Създател.!

36

Наташка

преди 14 години

Времето е относителна величина, то тече така тук на Земята и се нарича собствено време, но ако часовник се сложи на друг обект движещ се с друга скорост по-бърза време се забавя, забавят се физични, биологични и химични процеси.

35

Наташка

преди 14 години

Определено има Създател, определението за Вселена продължава да е непълно и неточно. Реално Вселената не би могла да се опише, освен трите оси x y и z към тях се добавя и времето, което пък от своя страна е обвързано със скоростта, предполага се, че съществуват 11 измерения, така пространство-време се обединяват в един континиум.

34

Анонимен

преди 14 години

Изключвам разбира се празните приказки за божествената намеса! ----------------***...:))) И как реши, че имаш умствен капацитет да прецениш кои приказки са празни? :)))