6

чудя се ..

преди 14 години

А митинги пред министерския съвет и народното събрание в подкрепа на мъдрата и далновидна политика на правителството и народните му избраници и те ли ще бъдат забранени ? И там ли ще стрелят или само ако е демонстрация против ?

5

Анонимен

преди 14 години

За какво има да протестирате. Всичко е супер и протести просто повече няма да има. Така че не се хабете

4

Анонимен

преди 14 години

Чудно ми е каква всъщност е разликата между протест пред парламента и, примерно, пред НДК? На какво толкова се надявате - да сплашите политиците с факли и тояги? Да пробиете полицейския кордон и да потрошите стъкларията? Какво?Един протест ИЗРАЗЯВА мнението на хората, не го НАЛАГА - не, това се прави с по-сериозни средства, но и с много по-сериозни санкции. Така или иначе "четвъртата власт" отразява протестите, просто не е нужно да се блокират пътищата и да се ангажират излишно 150 ченгета.

3

ники

преди 14 години

Всяка власт иска да управлява без да бъде критикувана...Обещанията на всеки преди изборите са повече демокрация , а след изборите - вие да си мълчите, ние ще управляваме. Вие сте стадото, ние сме водачите! Само едно гражданско общество може да бъде коректив донякъде на мераците на управляващите.

2

Морския

преди 14 години

С този закон правителството иска да се спаси от" любовта на народа".От много любов боли глава.

1

Анонимен

преди 14 години

България е на опашката в Европейския съюз по доходи, по усвояване на европейски фондове, по свобода на словото...И какво от това на кой му пука . Кой каквото сам си направи никои не може да му го направи ! Ние си ги избираме царе,политкомисари,полицай