29

God

преди 14 години

Само ЕС гласува финансова помощ в размер на 300 млн. евро! Отделно даренията от САЩ (които тепърва започват след приемане на нов закон), индивидуални дарения от различни страни и дарения в натура (храна, медикаменти, медицински специалисти, вкл. и български лекари!). Не се изказвайте неподготвени. Колкото и пари да се дарят, едва ли ще стигнат за пълното възстановяване на пораженията и за всички пострадали.

28

Анонимен

преди 14 години

М-Теl, Globul и Vivacom защо не подкрепиха напълно безвъзмездно Българската Коледа??????????? А?

27

Даниела Ник.

преди 14 години

Вече писах на Уницеф България и на Уницеф САЩ, че искам да осиновя едно или две дечица от Хаити без значение дали са момченца или момиченца и на колко годинки са-хора са и сега са много узплашени и уязвими, нужно им е семейство, топлота, подкрепа, разбиране, сигурност, легло, дрехи... Страшно много деца остават в купом сами, без дом, храна, в отчаяние, в риск от разпространяващи се там зарази. Имат нужда от любов, психолог, стабилност, вяра, мислете с какво да помогнете, как, молете се за тях!!!

26

Анонимен

преди 14 години

Abe kakvo ste se zagrijili za detsata na Haiti. Tjah gi o4akva po- dobra sudba ot tazi na va6ite detsa. Ne zabravjaite, 4e vsjako edno ot tjah 6te nameri dom, za radost dale4 ot BG.

25

mafia

преди 14 години

М-Теl, Globul и Vivacom подкрепят напълно безвъзмездно кампанията и всеки дарен лев ще бъде инвестиран в Надежда за децата в Хаити. А това пък, просто няма как да стане. Тия скрънзи ще си преберат 40 ст и хич няма да и дреме. Те на Българската Коледа си взеха парите, тука няма..... пфффффффф

24

do 14

преди 14 години

САЩ били дарили много пари? Ти от коя планета си бе, ***. Има над 1 милион човека без покрив над главата, а даренията общо надали възлизат и на 100 милиона. Хайде сега извърши аритметиката и виж по колко се пада на глава. ***.

23

Анонимен

преди 14 години

4udih se, za6to li bulgarina e po- sklonen da osinovi cigane ot Haiti, otkolkoto cigane ot BG?

22

Анонимен

преди 14 години

Такъв е живота вече , мойто момче.Всичко е пари и егоизъм.А начина по който ни се представя новината е показателно за това което казвам.Навсякъде смс-и, банкови сметки и т.н.Всеки е наясно (надявам се) ,че тези пари НЯМА да отидат в Хайти ,а в джоба на мтел,глобул,виваком...Всеки да си гледа паницата, защото ще става още по-зле...

21

Machiavelli

преди 14 години

И пак се намират *** да се оплачат, че били по-зле от тия хора. Стига се оплаквахте, ще си *** в мизерия, щото толкова ви е акъла и толкова знаете. Плюете върху мъката на хора които са 50 пъти по-зле, *** нещастни, само ваща паница си гледат, човек може и да умира на метър от вас *** ръка никога няма да му протегнете. Не политиците, ми се надявам *** да хванат лопатите и да ви почнат, щото тва заслужавате ***.

20

Стефи

преди 14 години

горките хора от Хайти ;( До: ..абе човек ти добре ли си а на теб ще ти ли е приятно ако това стане в българия после ще съжаляваш за Хайти

19

politik

преди 14 години

usa veche se naSTANIHA V HAITI.ACHAVES E NABLIZO,I PETROLA MU.

18

Анонимен

преди 14 години

http://meto76.blog.bg/***/2010/01/23/bnt-shte-izlychi-blagotvoritelen-koncert-za-haiti.478426

17

Анонимен

преди 14 години

Как може, като чете за такава трагедия и д акоментирате как ние сме зле като тях, защото тяхната трагедия е земетресението, а нашата политиците ни. Самият факт, че близките ви са живи из драви,имате легло в което да спите и няма да си легнете гладни някак си ви поставя в по - добро положение от тяхното. Важното е обаче да се жалваме колко ние сме зле и да не оценяваме това което имаме и най - важното да обвиняваме политиците за това, колко ни е зле.

16

..

преди 14 години

Ai stiga s tui haiti veche razbrahme

15

Анонимен

преди 14 години

Америка добри ги подреди !Жалко за жертвите....

14

Анонимен

преди 14 години

Като се получи някаква трагедия и веднага се намират да събират смс.Абе чакай малко!Първо на тея хора там пари не им трябват, трябва им медицинска помощ.Такава помощ вече има.Освен това и медикаменти имат, от САЩ дариха страшно много пари.Тука нашите смс-и дето ще ги съберем я има едно 100000 лв,я няма.Тея пари никъде няма да достигнат.Дори никой няма да пита за тях.Те просто ще изчезнат по веригата.

13

аз

преди 14 години

М-Теl, Globul и Vivacom подкрепят напълно безвъзмездно кампанията и всеки дарен лев ще бъде инвестиран в Надежда за децата в Хаити. -дали обаче действително е така? пак ще се нагушат както винаги ,а уж безвъзмездно

12

х

преди 14 години

"du6ko ej zaradi toq na4in na mislene bylgariq e w towa polojenie ... sme6nik"Ти също влизаш в тази графа.Научи се да пишеш на български.Иначе, никога не съм, няма и да пратя смс-и.От тези *** смс-и се хранят операторите, някакви жалки стотинки отиват там където "трябва".ВИе си цъкайте и си мислете ,че сте помогнали с нещо...

11

anonimen

преди 14 години

Болката и отчаянието в България са не по малки от тези на хаитяните - тяхната болка е унищожителното земетресение а болката и отчаянието на около 90 процента на българите е от унищожителната политика която се води вече 20 години и няма да има край .

10

anonimen

преди 14 години

до 8 нан можеш да се шегуваш с такава трагедия