145

Нереалист

преди 14 години

Щото нашият премиер е сомнанмбул!:))))))

144

Венета

преди 14 години

Ами незнам защо тогава и днес сутринта казаха по новините, че все още Кулата е затворена, ама ти си силен като бик и почти толкова умен, казвам почти, щото бика е малко по-умен от тебе, *** с ***, е заради такива като тебе се излагаме по целия свят.

143

Анонимен

преди 14 години

Ти със сигурност си мръсен Турчин и затвори мръсната ти уста защото много добре познаваме и Турците колко са некоректни, мръсни *** са...И това което е станало в Кипър, е същото с това което си опитат да праят и тука турците, и в Кипър е почнало първо с новините на турския език...Отворете си очите

142

луд умора няма

преди 14 години

Ами който има очи-вижда.Границата вече е отворена,а Борисов си направи труда да отиде там и да се опита да реши проблема. Абе-комунист и *** от нищо срам нямат.Това важи и за теб,драга ми ***.

141

Венета

преди 14 години

Тип си ти, братле, но не като крава, а като ***.Да си бил на грааницата да видиш, защото аз бях, много сте отворени всички - Станишев това, Бойко онова, гледай какво става, остави какво ти говорят, Господ затова ти е дал очи.Името даже те е страх да си поместиш..., та така, Лудо умора няма...

140

луд умора няма

преди 14 години

Венетке,*** с като крава. Миналага тодина пак имаше блокаж на гравицата и Станишев не си мръдна *** да направи нещо. И недей да лъжеш-границата бе освободена ,така че не остана нито един тир от двете страни.

139

veneta

преди 14 години

абе хора, вие луди ли сте, осъзнайте се. Бойко отде до там, каза две приказки и веднага всички как бил решил проблема, е как го реши?Гърците пуснаха 5 тира и веднага пак всичко беше спряно, е как го е реши, търси само медиина изява това правя, онова правяХайде кажи защо излъга, била отворена границата, отвори се на куково лято чак няколко дни след срещата.прогледнете бе, хора.....

138

Deso

преди 14 години

А е заспал, а го е отнесъл.

137

Анонимен

преди 14 години

Един БОГ никога не бездейства.

136

niakoisi

преди 14 години

Клюнове как някой който пряко е засегнат от блокадата и евентуално фалира ще получи някакви компенсации - никак ако не еот кръга на котараците или не се казва Стенли.

135

the_thug

преди 14 години

БРАВО!!! Така се прави! Има и грешки в това правителство, но то си е нещо нормално и не бива да ги обвиняваме за щяло и нещяло, тъй като в повечето случай показват резултати и когато трябва да се действа, бат Бойко не спи като ония предишните гарвани!!!

134

Натанаил

преди 14 години

Браво Бойко! Ако беше Станишев на власт щеше да изнася речи как това е вътрешнополитически проблем на Гърция и ние трябва да си стоим кротко за да не си разваляме отношенията със съседите.

133

Гъбарко

преди 14 години

И трябва да отидеш лично и не можело да си го попълниш на бланка изтеглена от нета и не можеш да си залепиш дигиталната снимка на твоето РС, а трябва да се снимаш във Фото и служителят да залепи снимката ти. ДВА ДНИ. Не са 12 стотинки а два дни.

132

Дани

преди 14 години

Бойко никога не спи - той бди и ни пази от лошите!

131

Killuminati

преди 14 години

Бойко тука е прав отишъл е и се е застъпил за нашите граждани - поне за това не го обвиняваийте, верно и той си има кривините но този ход си бе правилен, а тези мръсни маляки ...... направо не ми се говори за тях

130

Анонимен

преди 14 години

Бойко работи по 48 часа на ден.

129

анонимен

преди 14 години

тези от европейския съюз и гърците пак ни принизиха до роби.но няма спасение от нас само искат а пък на други само дават и позволяват.станишев есие са *** .браво на б.б.

128

;)

преди 14 години

Блокада на границата за всички големи църковни празници, няколко дни преди и след тях!

127

Анонимен

преди 14 години

Блокада на границата за всички големи църковни празници!

126

Анонимен

преди 14 години

А онзи *** Станишев само ни заблуждаваше и мълчеше !!!