112

Анонимен

преди 14 години

До вчера пишеше че Бойко му бил кръсник .Сега пък не му харесвал физиономията .*** сте всички платени драскачи.*** пубери.

111

Симо

преди 14 години

Асенчо,твоята позиция се казва защитна.Защо се защитаваш чедо?Моята позиция,която не е защитна-казва всички бандюги в затвора.Стига си философствал по форумите,ами тичай да бачкаш,така,както аз съм бачкал до разсъмване.

110

Анонимен

преди 14 години

bate oshte malko ostava sa she izkra 72 chasa i pak she si go pusnat,no ne vijdam zashto toq shiban i ograni4en sait se zanimava samo s tiq gluposti prosto ve4e mnn me draznite super pionki ste ne razbirate li 4e tva koeto pishete ne vinagi e vqrno napulno manipulirani ste!awe toq sait da ne e na BAT BOIKO SMESHNICI I VIE MU LIJETE ANUS4ETO OT DNES.BG MISHOCI

109

ники

преди 14 години

Ам тебе да те затворят до живот, щото не ме кефиш или щото на Бойко не му харесва физиономията ти... дали ще е добре а?

108

асен

преди 14 години

Абе какъв закон.. неможе като решиш някой да го вкараш в затвора да почнеш да му измисляш обвинения... това си е комунизъм. В цял свят има хора, за които се смята, че са от организираната престъпност и т.н. ама никъде (в цивилизованите държави) не си позволяват да прибират, който решат и тогава да му мислят обвиненията.

107

ba6gad

преди 14 години

Маргините не стават сутрин и после да ходят да крадат,за тях работят хора които имат армии от бандюги специализирани в най-различни престъпления.Всичко което братята правят е да правят добро впечатление,трудно можеш да ги свържеш с каквито и да било незаконни дейности.За това и Станишевците не са опитвали да ги залавят,а само да ги рекетират.Сега Бойковците опитват невъзможното,а ние ги критикуваме.Добре дошли в БГ.

106

ba6gad

преди 14 години

Маргините не стават сутрин,а после да ходя

105

ba6gad

преди 14 години

В България по лесно се намират хора,които критикуват полиция,съд и прокуратура,заради арестите на хора които 3/4 от живота си и 100% от парите си,са изкарали с гангстерство.Плюят държавата и намират супер кусури,нападат всеки който се е опитал да приложи закона,било то със закъснение.Но кой е виновен за това закъснение?НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ВАЖНОТО Е ДА ПЛЮЕМ ДЪРЖАВАТА.Критиците така ли щяха да правят,ако Маргините бяха купили тяхната къща в София за 1000 лева примерно,или тяхното дете умре от свръх доз

104

Анонимен

преди 14 години

И защо ги задържат непрекъснато? Според мен те си вършат най-добре работата според заплащането. А прокурорите и съдиите получават заплати и премии без да вършат нещо качествено!

103

xxx

преди 14 години

След два дни: "Пак пуснаха Маргина" и така и пак и пак....както се пееше в една песен

102

нахални бе

преди 14 години

Виж ги тия нахални прокурори,заяждат се с нашите момчета,нашите ударни бригади! Другаря Марковски ....веднага на линия.А другите другари от партията ...трябва да се мобилизират веднага.Че то като ги затворят нашите момчета,кой ще върши черната работа.Трябва ние да запретваме ръкавите,а то май поостаряхме малко.

101

Дражко

преди 14 години

Аре стига сте се лигавили.Свършвайте ги.Доживот и това е!!!

100

во истина

преди 14 години

е защо го прибраха човечеца

99

дед

преди 14 години

когато приберат мутрисов,софиянски и цялата крадлива ***

98

аз

преди 14 години

А кога ще приберат мУргина??

97

адвокате

преди 14 години

то то и тоя марковски е за затваряне,*** дебела *** грозна

96

Анонимен

преди 14 години

Какво значи истина? Какви са фактите ?

95

бизбизе

преди 14 години

Адвокатът на Сако Марин Марковски, каза, че по делото не са използвани специални разузнавателни средства (СРС-та),а другият казва:Градският прокурор уточни, че са разпитани още свидетели, които не са членове не групата, а по делото са приложени СРС !кой казва истината неможах да разбера:)

94

dilyr

преди 14 години

Пак прибраха Големия Маргин - този път окончателно , 21.01.2010 14:50Красимир Маринов остава в ареста заради обвинението в организиране и ръководене на наркогрупа

93

Анонимен

преди 14 години

Никой не е 'вечен' ! Ако всеки е търпелив и необезпокоен, може да се види, че и най-големия ТИТАН е простосмъртен!