42

ВР

преди 14 години

Нали се прекланяхте пред "чуждите инвестиции" в България, това било единственият път за развитие на страната.Досега чужди "инвестититори" в България са били само авантюристи, измамници и или чужди агенти. Никаква полза за икономиката или българите работещи за подобни ***, експлоатаци и ниски заплати или унижения.А за анадолските *** няма какво да се говори- мазни нагли дюнерджии.

41

бг

преди 14 години

ами време е да ги разтресе!

40

бг

преди 14 години

ама те нашите умници на предплатена услуга ли са? а ко е така, ясно е къде са отишли част от парите - ПО СМЕТКИ НА МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ!!!

39

бг

преди 14 години

защо не И ЗАРАДИ ИЗГУБВАНЕТО НА СРЕДСТВАТА? ЩОТО СМЕ МНОГО БОГАТИ ДА ВИ ПЛАЩАМЕ ДАЛАВЕРИТЕ ЛИ?

38

Deso

преди 14 години

1о1 прав си за въздуха.Всички новодошли искат да станат По-Бай *** и от Бай ***. Царя дойде -омаскари се с имотите.С него се върнаха мекеренца от Европа и Америка-омаскариха се.

37

Анонимен

преди 14 години

ЗАДЪЛЖАВАТ? По договор имаме право на обезщетение от 10% от стойността на проекта ако не е завършен на време... Нека да направим проста сметка - цена обект 145милиона евро - 10% - 14.5Милиона ....Така ... до момента са изплатени над 70% от стоиността на проекта -100 милиона .... Ако МАПА спрат строежа което са направили и изплатят 10% ще са отгоре с 80 милиона евро .... Кой ще продълйи да работи когато само с клатене на крака печели 80 милиона ? Браво на нашите юристи !!!

36

Анонимен

преди 14 години

Ей *** такъв,мумио,намери си вече някаква работа.Стигал си киснал по цял ден в интернета.Ти си типичен мързелив българин с голяма уста.

35

do edmon

преди 14 години

ami te sa si otvorili o4i4kite ..i ti si otvori o4i4kite mesto da si otvarq6 ystata

34

do Amenhotep

преди 14 години

a siktir ot tyka bre (Amenhotep) vijdam 4e i tisi ot tazi partiq na bezdelnitsite ako ne be6e taka 4e nqma6e da se zaqjda6 tuka v interneta

33

Анонимен

преди 14 години

Ей,една магистрала не можете да построите.Строят я турците,а мангизите от Европа.Егати калпавото племе.

32

11

преди 14 години

прав си, може да им завидиме на магистралите на турците, но сигурно преди даа подпишат договор го прочитат няколко пъти и то добре и не само юристи но и специалисти

31

Петракиев

преди 14 години

Пивналиев,кръгъл *** си,или си корумпиран и ти напълниха джоба и този на портийката ти.Тази тарикатска фирма ще я вкарам в пътя за месец,ще си плати за всички гяволъци и ще бачка воглаве с боса си.Лошото е,че неможеш да ми платиш,взимам доста над твоето въображение.За успокоение ще допълня,че няма да наруша договора.

30

Малкия Принц

преди 14 години

Могат да задължат генералите да хвъркат от цвят на цвят, да събират цветец и да правят мед.Същия успех ще имат.

29

1о1

преди 14 години

Да, който подписва такива договори там му е мястото - затвор. Обаче ако вземеш договора и почнеш да търсиш име, басирам се че не можеш да го разчетеш, мастилото се е размазало. Пък ако успееш оказва се че подписа е на портиера на министерството дедо Пиро.

28

Ужас

преди 14 години

Ами въздуха няма да е добър сигурно :)Както виза за завода на Москвич, дето го купили от Мерцедес и взели да произвеждат МЕрцедеси, ама на края на поточната линия излизали МОсквичи :)Щото тука е така!

27

Анонимен

преди 14 години

Че нямало ли е такава точка в договора? Този дето го е подписвал в затвора !!!

26

Amenhotep

преди 14 години

Аман от тия "*** Чингиз", ВЪН ПОГАНСКИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

25

1о1

преди 14 години

Може и да са добри в Турция, но тук дойдат ли нещо става. Въздуха ли е различен не знам. Помните ли Краун Ангелс, непробиваемите и неподкупни британци дето щяха да изкоренят корупцията и контрабанда в митниците.Дойдоха, хвана две пратки и това беше. И те бързо се ориентираха. Сега само си седят и прибират месечните плащания по договор от правителството.

24

АНАЛИЗ

преди 14 години

Кучинатата си лаат а турчино си пълни торбата!Брата БЪЛГАРИН пак с шекеросани лъжи!

23

Анонимен

преди 14 години

а качеството дали ще се следи?