271

Цветан Караилиев

преди 12 години

Компромати,конспирации,подли номера,даже и атентати целия набор от подобни средства от край врем е любим за ***.Никак не ме учудват разкритията в тази статия.***,където и да е,освен собствените интереси нищо друго не го интересува,думи като чест,доблест,патриотизъм нищо не значат,зер открай време си бяха интернационалисти.

270

Анонимен

преди 14 години

Мартин Дилън е определян като светило в журналистиката,kato e svetilo kakwo ste kaze za ralikata mezdu kobilata Romania Jeleva i Kristalnata Reshetka работил е за медийни гиганти като ВВС, СNN и NBC. a zasto vece neraboti? zastoto nemoe da napravi razlika mezdu krava i kobila, na dvete vikal ku4ki

269

аптито

преди 14 години

Абе каквото и да пишете,Желева си е куха лейка.

268

Спиро

преди 14 години

...held by Mr. Rumyana Jeleva...., не съм предположил дори ;)

267

SAPATA

преди 14 години

Отричането на фактите само ви прави смешен 237 Това което се чете тук, Желева го спомена на т.н. Изпитване.

266

SAPATA

преди 14 години

за 260 господине, който сте се нарекли " Зъл".Хубаво е да направите справка в Гугъла и да разберета, че М. Дилън не работа В а ЗА тези медии. Тъй като Вашата компетентвост е отчайваща, ще Ви обясня, че има журналисти на свободна практика.Пишат и книги. И когато излезете от щампата "журналист на щат", ще разберете, че в нормалните страни, за лъжа съдят здраво.А сега Ви пожелавам да продължавате да бъдете зъл, но... станете и компетентен.

265

35

преди 14 години

Интересно! Любопитно е и ако има такава разчяна на кореспонденция м-у Кабинетите Калас и Барозу кой и как я е продал на г-н Дилън. Официално за такова изтичане на информация могат да хвърчат глави в Комисията. А и човекът не изглежда много точно осведомен. Йоханес Лайтенбергер не е просто служител в Кабинета на Председателя. Той е шеф на Кабинета му.

264

зъл

преди 14 години

Ами прочети днешния брой на 168 часа и може би там ще намериш някои отговори. Като например, че чрез неработещата и нефонкциуниращата и фирма с мижавия капитал от 5000 лв е била съдружник в две други фирмички, които доста успешно са пазарували имоти в центъра на София на цена 5-6 пъти по ниска от пазарната.

263

35

преди 14 години

Не съм съгласна с повечето от нещата, които казва г-н Дилън. Защо Желева толкова усилено се опитваше да отклони въпроса за финансовите си интереси по време на цялото изслушване, с което многократно засили съмненията. Защо не поде мащабна кампания да изчисти името си още преди изслушването, защо говори добре само немски, защо отговаряше повърхностно и общо на въпросите, защо не се справи със стреса на 1 изслушване, как би се справила с много по-трудната задача да бъде Комисар по стресов ресор?

262

Дуру

преди 14 години

Алоооууу, бати дългата статия бе! Това тряя си луд да го четеш докрая без да се гръмнеш!

261

Дилън е доносник

преди 14 години

Сигурно Мартин Дилън е доносник на 6-то Управление на ДС!

260

зъл

преди 14 години

Поръчковата журналистика очевидно не е български патент. От прочетеното вече знам защо този "супер журналист" вече не работи в медийните гиганти ББС, СНН и НБС, както и предполагам защо е изгонен оттам. Жалка гледка. А обстоятелството, че вестника на Чорни му дава трибуна отваря някой много любопитни въпроси, като например каква е логиката руската мафия да замазва гафовете на българския пожарникар?

259

Mайстора

преди 14 години

Драги Киро , преди да даваш мнение във форума не е лошо да научишграматиката .Независимо какво ти е мнението по въпроса / всеки има право на свое мнение / твоят начин на писане разкрива повече що за човек си, отколкото това , което казваш.

258

Аз

преди 14 години

Има ли закон, има ли обществени правила - те дори и формално не трябва да се нарушават!Останалото е политика и политици!

257

куршум

преди 14 години

Журналистите *** не са измислени в България.

256

brei

преди 14 години

Напълно съгласен с 249. Каквито и да са хората - така да се очерняме пред света/Европа като нация просто не е нормално. Всичко това е могло да се реши на друго ниво.

255

awake

преди 14 години

Have you ever had a dream, Neo, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world and the real world?А ти сигутен ли си , че си буден , приятелю?

254

възмутен

преди 14 години

Вица за "Казана и българити в Ада " видяхме на живо!!Жалко ,че зависта и злобата са водещи дори на такова високо място и то от българка.

253

Расист

преди 14 години

Айде,започнаха платени мекерета да мият л......в които сама се набута Румянка. "Грубият и недодялан министър председател на България"/цитат от английски вестник/сега се мъчи да си очисти лицето

252

Анонимен

преди 14 години

Тази Желева с всяко появяване по телевизията преди изборите, отказваше поне 1-2% от хората да гласуват за ГЕРБ.