119

Kate

преди 14 години

Ех, Василе (васил янчев ) ,защо се обръщаш към обикновенните отрудени и ограбени хора ? Откакто падна комунизма (уж) ,ни управляват и двойно и тройно крадат същите хора ,които си бяха и преди. Няма начин обикновенните хорица да имат доверие на поредния партиен кадър! За какви градежи апелираш ,като те така ни ограбиха материално и духовно ,че нищо не остана почти...

118

Анонимен

преди 14 години

Дано тази Кристалина не се окаже по-зле и от Желева, че направо вече ще ни се нагледат

117

ЗАЩО?

преди 14 години

Защо наистина си е сменила името от звучното българско име Кръстина, на Кристалина??? " Вгр.Любимец я знем като КРЪСТИНА????? Защо за бога си е променила името на КРИСТАЛИНА??"

116

АННА

преди 14 години

за Калфин е много смешно да го коментираме.Той е едно "дребно"нищожно човече поставено от комунистите и продължава да им ближе задниците защото къде да работи къде ще получаву толкова много пари и ще живее с цялата си фамилия на гърба на народа.защо тези неща не ги извадят на бял свят.стахуват се .и тази туркинята никога когато е давала интервюта ,не е казвала добри неща за нашия народ ,за нашата държава която я издържа в чужбина,а тя продължава акцийте против новото правителство.***........

115

Анонимен

преди 14 години

Баба ми едно време казваше- На прехвалени ягоди с голяма кошница не ходи.Много мъдрост има в българския народ.

114

Васил Янчев

преди 14 години

не разбирам ....цялата полемика отдавна се изчерпа от съдържание ...имам досадното чувство , че и господ да предложи Б.Б пак ще бъде омазан типично по "нашенски"кога нацията ни ще намери сили и търпение,толерантност и мисъл за да се консолидираме и започнем изграждане на качествена основа за бъдещите поколения?Крайно време е да започнем да градим ,достатъчно време държавата ни,нацията ни се разрушава !!!уви ...превърнали сме се в егойстични злобни човечета без човечност,достойнство и съвест .

113

Киро Софийски

преди 14 години

В този ред на мисли ,тази Кристалина Георгиева също е отявлена комунистка още от татово време! Комунизма си бил отишъл!?!?! Може би но комуниститеса пак тук и пак ни ръководят и напътстват.Имам чувството ,че това ГЕРБ е "Б" отбора на БСП! Има ли някои в ръководството на ГЕРБ ,които да не е бивш или постоянен член на БКП?????

112

SAPATA

преди 14 години

За 105 Разгори ли се скандал истините излизат. А.Първанова е раздала лично на всички евродепутати компромата. И. Калфин е дал интервю за Еуроактив, в което кисне Желева, че е управлявала фирма на бившите тайни служби. Разбирате ли що за изчадия са комунистите. Българи ли? Не... Просто комунисти, които пречат на България.

111

Анонимен

преди 14 години

Porednata groznica se zaputi kum Evroparlamenta.I na vsi4koto otgore i Komynistka.NE TOVA E PULEN ABSURD.Az sum onemjla.

110

Анонимен

преди 14 години

Днес Кристалина,утре Гугутка,Танушка,Пиронка,Чайка,Самолетка и мн други.Честито!

109

Анонимен

преди 14 години

Какво значи да си компетентен по бедствия и кризи?

108

Анонимен

преди 14 години

Как да видиш като парите са им криминални на нашите милионери.

107

SAPATA

преди 14 години

за 102 Предлагам да звъннеш на султана на Бруний или Бил Гейтс.Но пък няма да ти харесат парите им.Зелени са. Не са червени.

106

Who cares

преди 14 години

Сериозно, поне когато играят театър, не може ли да не е толкова прозрачно! Обидно е!

105

Who cares

преди 14 години

Ама не са ли сладури, честно?!Първанова нямала абсолютно нищо общо с клеветите. Тя дори не ги е изричала, откъде ни хрумна на всички такова нещо. Тя милата е невинна. Тя е чиста като росата.БСП, НДСВ и ДПС сринаха Желева, която - да, не е добре подготвена, но постъпиха долно с всичките клевети, а сега същите тези партии в един глас крещят хвалебствени слова за вариант "Б".Ми много ясно, бе! Нали ГЕРБ предложи глупава жена, дайте сега да видите ние каква "перла" подкрепяме, щото ние имаме вкус

104

xmmmm

преди 14 години

darta komunistka, sashtata kato Boiko!

103

Dan повтарям се но..

преди 14 години

Гледах пресконференцията на Бойко Борисов, начина по който говореше и се държеше, беше на човек нагазил в ..нечистотийте. За мен това си е сделка и според мен за пръв път Бойко е бил изнудван успешно.... Сега ако някой ми каже ,че не е компроментирана(Плугчиева),след като ни спряха толкова пари от еврофондовете докато е била вице ..., нищо човек се учи докато е жив, дано да издържи на натиска и да си отстоява неговото!Пожелавам успех на всички българи които работят и ще работят за нас българите!

102

милионера

преди 14 години

И какво като Кристалина е била в световната банка, а Илиян Михов бил в някаква класация. Не ги виждам в класацията за най-богатите хора по света. Не виждам нито един българин в 500-те най-богати хора по света.

101

Бачо Киро

преди 14 години

Е как няма да я подкрепят - комунистите винаги се подкрепят :)

100

Петърчо

преди 14 години

А защо не беше вариант "А"?