25

tapaka

преди 14 години

mi ste mi mnogo otvoreni 4e pak i ot vsi4ko razbirate

24

sky

преди 14 години

v si4ko tova koeto 4ete za nego e verno - li4no mi go e kazval, v dobavuk ima i edno iznasilvane , no tova nikoi ne vi go kazva, i edin hirurg, anesteziolog -m gay , koito ubiha prez 2003 , koito puk tryabvashe da mu napravi alibi , za perioda 1997-1998 g i mu davashe i dobri psihologi4eski suvetii po malko psiho-lekarstva . A za pikanteriya pro4etoh 4e ima i edna vlubena advokatka-bivsha prokurorka v nego.Tova e kra4ka kum puskaneto mu- a ot tam natatuk o4akvaite golemi iznenadi.

23

357mag

преди 14 години

Мангъров е специалист по решаване на семайни проблеми

22

онбашията

преди 14 години

човека очевидно е специализирал в частното семейно правораздаване. вършел е полезна за обществото работа, разрешавайки семейни скандали, хвала на такива хора! :)

21

христо

преди 14 години

били ли сте жертва на корупция в България http://polls.bg/poll/id/bili_li_ste_zhertva_na_koruptsia_v_balgaria-321

20

д-р Хаус

преди 14 години

Това е много хитра дианоза, която не виждам как може да се докаже че не е вярна, ако "болния" умело разиграва театъра си. И Какво излиза? Аз страдам от клаустрофобия и затова не мога да стоя затворен, моля пуснете ме да се разхождам из цивилизацията

19

ba6gad

преди 14 години

ЗАЩО??????????????Взел е малко пари,ли?Какви ги вършите,господа ***-съдии?Отговорите само вие ги знаете,отговорите ви са само в цифри,за това и не отговаряте.Дано и до вашето семейство стигне смъртта в една от гадните и форми,за която вие пращате в ПСИХИАТРИЯ.*** ПОДКУПНИ.КАК СПИТЕ ВЕЧЕР,***???

18

бг

преди 14 години

дайте един взвод СС и достатъчно куршуми! ще ви оправят напълно за не-повече от седмица, а ефекта ще си проличи още с първата новина(а именно-пускане взвод СС)!

17

Мен

преди 14 години

"Междувременно Мангъров беше обвинен и за второ поръчково убийство, което е било извършено през 1899 година, пак в Прага."Хахахаххахахахахахахахахххахахахах, браво бе, днес.бг - развеселихте ме :) Верно ли и него утрепал през 1899 година :) Да не е безсмъртен тоя ?!

16

анонимен

преди 14 години

ти с мънгов ли беше като извърши убийствата,че даваш тъкива примери с жени и турци, едва ли не той е на 100%. Ако е така едва ли щяха да се влачат 12 години родните ни Магистрати *** майно! Като стадо, един да каже той е и в купом всички "да го обесим"

15

Анонимен

преди 14 години

Бате Пеньо колко ти е часа : 2000 евро булгари, отговаря бате пеньо пък сега клустрофобия.та мисалта ми е .. че в затвора е с часовник за 2000 еуро .. и е силен много

14

анонимееен спермояде

преди 14 години

деградирала е *** ,че те е родила! Защо Чехия си оправдала поданика като ПОРЪЧИТЕЛ а ние държиме в затвора Българин за УЖ извършено престъпление в Чехия с оправдан поръчител! Ти си или някой рязън фес или обичаш турските анални ласки без вазелин! За това 500 години ни *** и продалжават да ни го слагат амуджите,заради такива "поп Кръстьовци" и СИГНАЛИСТИ с високи морални устои но само в къвички ката АНОНИМНИЯТ вътрак!

13

Тони

преди 14 години

Мили журналисти, моля научете езика, с който си изкарвате прехраната! Аман от недоучили и неграмотни хора!

12

мартинеее мартинее

преди 14 години

Мартин написа "Вижте как си оправдават другите държаве поданиците а нас ни съдят за ра ди ***,турци,чехи и синегалци"Кво искаш да кажеш че ако БЪЛГАРИН УБИЕ ТУРЧИН(примерно) да не го съдят ли??А ако отидеш в Турция и убият женати пак ли ще мислиш така? ти си морално деградирал и интелектуално ощетен ПАЗИ БОЖЕ ОТ ВСИЧКИ КОИТО МИСЛЯТ ТАКА.

11

Марин

преди 14 години

анонимен да ми ядеш к..а! с вековете съм наясно както и с това ,че *** си ти и не си във час...мисли къкво съм искъл да кажа (цифрите не съ важни) пък ако не ти се мисли си го набий в анонимният ***! цял живот сте все анонимни и тайни мишоци и доносници

10

Анонимен

преди 14 години

*** си ти Марин, объркали са годината на всеки се случва! ама ти пък къде отиде 17 век, като не познаваш коя година на кой век отговаря не се меси!

9

Марин

преди 14 години

Eй *** злобни в злобата си и мрасотията ще умрете ей! Вижте как си оправдават другите държаве поданиците а нас ни съдят за ра ди ***,турци,чехи и синегалци....нищо чудно ,че ни предричат след години изчезване на нацията ни! Иначе е интерестно дали аджеба този мънгов не е убел и 3-и чех през 17 век?

8

Анонимен

преди 14 години

"второ поръчково убийство, което е било извършено през 1899 година" - Тоя да не е Дънкан Маклауд?

7

trixter

преди 14 години

Ne samo tova ami "raboti" po4ti 100 godini:"...който е признат за екзекутор на чешкия гражданин Ладислав Цимерман през 1998 година""...което е било извършено през 1899 година"

6

Анонимен

преди 14 години

Айдеее и тоя се разболя и то не от каквото и да е. Тоя наглец още малко и държавата ще съди, че го е разболяла в затвора...Ами да му намерят по-широка килия просто, в компанията на 2-3 ***, за да не му е скучно и да го успокояват като почнат да го притискат стените.