43

Homer

преди 13 години

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

42

Анонимен

преди 13 години

Абе Х сега ми стана ясно къде изчезнаха Елвис Пресли, принцеса Даяна и Майкъл Джексън!

41

szalona

преди 14 години

Abe vsichki se izkazvate mnogo kompetentno po vsichki vaprosi, no ako izkazvaniata ne biaha palni s pravopisni i gramaticheski greshki, shtiaha da sa kade kade po-ostroumni... Ama to e taka, nie vinagi sme silni na masata (v sluchaia - zad monitora)...

40

Силвия

преди 14 години

И сина ми участва - играе ученик. Толкова са ниски оценките, че дори това не ме изкуши да платя за предпремиера или премиера. Все пак ще го гледаме тази седмица.

39

Asen

преди 14 години

Vmesto da vyrshe po polezni nesht apo nashite zemi vzela ta NLO da goni ili deto se vika kato i plashtata da gi goni shte gi goni.

38

Ех, славянке!

преди 14 години

И аз да изпусна! Как бих...пил един чай с Мила на Витоша! Тя е мила, интелигентна, само щях да я слушам, пък каквото и да каже. Туй Витошата си е цяла Аляска. Нали помните рекламата на водка "Аляска" с хъскито. Размечтах се за едно такова хъски да ми изравя водка. Повече не ми трябва, тази Мила не ми е от категорията, на 70 съм. Ех, Мила, да беше дошла по-рано! Щеше да имаш какво да си спомняш, като дойдеш на моите години!

37

Анонимен

преди 14 години

Tia hubavo brodi, no da ne srestne Naglite-2, ce togava...e nisto novo pod slunceto-ste si plati i ste ima gotov scenarii za sigurni 10 Oskara...

36

КИН ЗА ЗА

преди 14 години

Ти такъв ли си се родил или после са те КОЛОНИЗИРАЛИ!?:)))

35

do murdoc

преди 14 години

Stra6no mnogo si prav-za sazalenie .Gledah nqkolko pati videoto-taka i ne vidqh edno balgarsko ime-stana mi mnogo gadno.Edva li ne sme ovce izkarani na pa6a i nakraq 6te ni izdoqt i "TUY TI BE6E BULKA SPASOV DEN".

34

Х

преди 14 години

и така хората в сянка ще бъдат отново заедно със своите любими хора. а колкото до простолюдието. то ще бъде колонизирано. целия свят ще бъде жертван заради сигурността на стотина души.целта е населението да бъде заразено с извънземен вирус и да се превърнем в човеко-извънземни хибриди. така колонизацията ще бъде безпрепятствена и лесна, без никаква съпротива. това е което те пазят в дълбока тайна, това е което те не искат да знаем. тъмни времена очакват човечеството. колонизацията започва...

33

Х

преди 14 години

те крият, че САЩ са влезли в контакт с извънземна раса в началото на 50-те. извънземните са заявили, че ще колонизират Земята. но ще дадат шанс на някои да се спасят. при условие да им сътрудничат. и така се оформя ядро от висшепоставени хора от водещите държави в света, от хора в сянка, които да сътрудничат на колонизаторите. те са предоставили своите най-близки хора на извънземните да бъдат отвлечени, само защото така ще бъдат спасени при бъдещата колонизация.

32

Х

преди 14 години

явно настъпва времето на колонизация на Земята. опитват се да ни залъгват, че Марс може да бъде колонизиран от нас, но исътината е друга. истината е, че ние ще бъдем колонизирани, Земята ще бъде колонизирана. и ето че явно остава малко това да стане факт. през последните 50-60г. правителствата на водещите държави в света крият това (или поне се опитват много старателно да го скрият) от нас.

31

ох,на дяда

преди 14 години

Мила Йовович е сладурана!:)

30

тъп е бе

преди 14 години

казах ли ви, че е ***

29

Анонимен

преди 14 години

ТОЗИ ФИЛМ СНОЩИ ГО ГЛЕДАХ И ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА - ТОВА Е РЯДКО *** ФИЛМ!САМО НЯКАКВИ ПСИХАРИ,ПСИХОЛОЗИ,АНАЛИЗИРАТ РАЗНИ ХОРА КОЙ КАКВО ВИДЯЛ,НАКРАЯ ЗАСПАХ....

28

MURDOC

преди 14 години

"български планини се превърнаха в Аляска"ей ,доживях да чуя и такава простотия... болните мозъци и стиснатите джобове на еврейо-американската *** са причина за такива глупости.Един път поне искам да си видя страната и отдолу да се изпише Bulgaria, уви ще си умра без да го видя.

27

Анонимен

преди 14 години

мммм мър, само заради Мила Йовович ще го гледам !!!

26

Borman

преди 14 години

До 19.Забравих ,ти лично колко извънземни познаваш и колко от тях са добри ,и колко лоши че да не си съгласен със заснетото във филма.

25

Borman

преди 14 години

И Хамериканците доидоха с мир в Ирак. А Мила Йовович си е върха,и е от нашите.Ако ви бяха снимали филма в Мексико или САЩ друга песен щяхте да пеете.При подобни продукции се създават купища работни места.Що не мислите че е по добре няколко стотин души да работят 2-3 месеца за подготовката и заснемането на такъв филм ,отколкото да лапат мухи по улиците,и да стоят без пари.

24

EHAA

преди 14 години

Хораа филма е откачен. Не вярвам наистина да има автентични видеозаписи от някоя реална хипноза, но начинът по който е направен филма е много добър