24

Анонимен

преди 14 години

чувал ли си за застраховки, и ако си чувал изобщо, ако ти не можеш да си го позволиш, богатите със сигурност първо това правят- където е текло пак ще тече, както казват старите хора, където е пресъхнало- горко ни........

23

друг

преди 14 години

до 14 РеалистРадвам се за оптимистичния ти коментар, но хората търсят промяна, дали с 2012 или с нещо друго, просто трябва да има тотална промяна.Света е тръгнал в грешна посока.

22

Йешич

преди 14 години

Ако има нов земетръс тоо път шги порути кат се мо е редъ там дето не е рутило

21

Дражко

преди 14 години

Ама колега,тук не е почнало още да "друса".Като друсне искам да видя физиономийте на ония бивши и настоящи от Парламента с Бентлитата и Мерцедесите,с пълните банкови сметки и палатите.Те ще са от първите които ще "потънат".Това ще им е наградата Божия!!!Боже,как спят тия хора?

20

ATI

преди 14 години

Абе ние българите по стар обичай се оплакваме, че сме най-зле, но и ние самите си знаем, че има и по-зле от нас! Нека да спрем за малко да си мислим, че ние сме най-най прецакани.

19

тодор

преди 14 години

Незнам в каква държава живеем и какви хора сте , за даима такива коментари.Вчера гледах репортажи по новините и кадрите са потресаващи - накъдето и да се обърне човек има само трупове и ранени .. Някои от тях дори не са покрити и гният по улиците... Освен това организацията на държавата е много зле и хората не получават храна и вода. Дано американските военни внесат малко ред- следващите няколко дена са решаващи за да се овладее положението и да се помогне на хората да започнат да получават п

18

продължение на 17

преди 14 години

Те са свикнали на нищета и нямане,те са потомци на роби ,които са били заселени на Хаити.Не са като нас,бяхме добре ,но после ограбени и сега сме по-зле и от тях.

17

Анонимен

преди 14 години

Ти гледай себе си,не мисли за тях,ние сме цъфнали та завързали,че взехме да мислим за другите.За там не виждаш оправия а за тука виждаш ли ,защото те ще се оправят някога а ние никога!

16

Ангел

преди 14 години

Що несе случи това на фанатиците от близкия изток,поне да се спаси света от терористи и ислоямисти

15

do #1

преди 14 години

Пич, само да ти кажа че средната заплата е от порядъка на 30 -40 $ . Ти си прави сметка Nike ли носи или какво.Това земетресение ще ги върне не в предучилищна, а в детската градина. не виждам оправия ...

14

Реалист

преди 14 години

идва, разбира се. после 2013, 2014 и т.н. :) календара на българите е бил със същата точност като сегашния и не предвижда да има край:) айде със здраве и гледайте да не *** от притеснение за тая пуста дата 21.12.2012

13

....

преди 14 години

nay mnoo tva mi haresva na Amerika...pri vsqko losho bedstvie nezavisimo v koq strana..pomagat s vsi4kite si usiliq..evalla na tqh...

12

MLE4EN PUT

преди 14 години

2012 MAI IDVA :)

11

Borman

преди 14 години

*** много луди в България ,може ли такива коментари относно трима души с труп в ръце ,коя я сърби някъде ,кои бос или обут.*** луда работа ,тия ги върнаха 100 години назад с това земетресение .А и вече се говори за над 200 000 загинали

10

bolqrka

преди 14 години

S takiva strahotii 6ega ne biva.Istina e 4e ako za takava novina ne pokajem su4evstvie i sujalenie...6to za 4oveci sme???

9

Мани

преди 14 години

Чисто статистически, ако от 7 коментара за такова бедствие нито един не съдържа признак на съжаление, съчувствие, скръб, значи съответното място и хората, които го обитават, са пометени от някакво страшно явление - по-лошо и от земетресение: пълно затъпяване и ***.

8

Хитлер

преди 14 години

Построеното от режима, в голямата си част черпеше познанията на учени българи, завъшили в Германия, Австрия, Швейцария, Франция и т.н. За съжаление това трябваше да се случва по съветски модел - колкото по-голямо, толкова по-добре. Цели градове работеха в един завод и при фалита на завода фалираше и града. Сега си представи, че нямаше режим - пак щеше да се строи, но според нуждите. А щом ти харесва толкова много комунизма, ходи в Куба или в С. Корея!

7

търсеща мъж

преди 14 години

Левия на снимката-мечта за всяка жена:)))))))м-м-м-м-м...

6

СС

преди 14 години

ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ЕВРЕЙСКИЯТ ПУДЕЛ САЩ НЕ НА ТЕЗИ БЕДНИ ХОРИЦА

5

Сталин

преди 14 години

На Хаити им трябват 30-40 години комунизъм и ще се оправят!Вижте тук,че ни тресе и ни разграбват вече 20 години и още не могат да разрушат всичко построено от "лошия" режим!