613

А пък ни...!!!

преди 14 години

А пък ни учеха че сме много умни и интелигентни,а то какво излезна БАЙ ***...?

612

глупав

преди 14 години

Божееее, в тая държава не остана свестен народ... Май трябва да сменим табелите по граничните КПП - та и вместо България да пишем ПЪРВА ЧАСТНА ЕВРОЛУДНИЦА

611

godo1952

преди 14 години

Трифонов е арогантен,но той никога няма да бъде част от културата.Той ще си остане в чалга пространството,с тъпите си шеги на чужд гръб,с несръчното си пеене със Софи Маринова,и с изказванията си с които се опитва да дава съвети на хората по всички въпроси от политиката до глобалното затопляне.Така ще бъде докато е на екран.

610

ЗА

преди 14 години

Защо да не ги назначи и то не само 50% а дори и 100%, съмнявам се избора му да е лош!У нас всеки назначава и уволнява, защо пък Слави да не го може?Направил е в някои отношения за България много повече отколкото неизвестните ни политици.

609

Varna

преди 14 години

ББ много се изложи с това интервю за канал 3 Извенете ,но досега не сещам за Мин Председател на България който да се оплаква от водещи на забавни предавания .Много странно Бойко ,много странно

608

Говедарин

преди 14 години

У вторинк дългия пак голем ше се мъчи да го вади... И гъзолизците си е поканил, да помагат, че голем го вади ама мек...Ай въри си у Учиндол тикво плешива и се не излагай повече!

607

Анонимен

преди 14 години

:D:D:D Две персони , които се опитват да вдигнат, намаляващия си реитинг.

606

kuku

преди 14 години

славчо знехме че си ***, алчен,,корумпиран,нахален и продажен и добре че покани майка си да разберем на кого си се метнал

605

666

преди 14 години

Do Mila.Izkaral si e parite s lizane na gazovete na US-poslanici i svirki na Ahmet Dogan.Kak pak ot tolkova hiliadi spermatozoida toi oplodi iaicekletkata?

604

Анонимен

преди 14 години

Вторник, 22:30 ще има 'Империята отвръща на удара' :))) Слави щял да обясни неговата гледна точка за фифти фифти проблема.

603

хали

преди 14 години

гледайте само с какви работи ни занимават,като че това е най-важното нещо в момента, няма оправия и това е.

602

ХА-ХА

преди 14 години

Взаимен РR на двама шоумени.

601

Dedo

преди 14 години

Kak pak nito 1 Zurnalist niama pozizia s/u kom.soz.republikata,pri milioni Balgari,koito otlichno razbirat Zlovrednostta na Republikata i che tia e OSNOVNA PRECHKA na razvitieto na Balgaria,I Dezata znaiat che Republikata e GOLLA i BOSA ,...aZurnalistite Malchat li Malchat...kato...

600

koko

преди 14 години

Slavi e guzolizez! Vsicko e reklama na Boiko, toi chte si plati sled vreme!

599

Dedo Liben i Haji G.

преди 14 години

SLAVKA e U$INDOLSKA KUURR.VA OT REPUBLIKANSKO-KOMUNISTI$ESKO POTEKLO...Kuurrvenskite i nomerra KRAI NEMAT

598

милиционер

преди 14 години

и да добавя. дългият е страшно отмъстителен и докато съществува предаването му ще бълва огън и жупел по ББ. според мен Боко направи поредната си голяма грешка, че се заяде със Слави. и двамата се опитват да владеят умовете на една и съща посредствена публика, но ББ трябва да работи за тях, докато дългият е в позицията да оплюва и заклеймява, и то всяка вечер.

597

милиционер

преди 14 години

човекът на ЦЦ и ББ в шоуто беше Росен Петров. Слави и поръчковите му сценаристи бяха първите, които прокламираха колко велик е генералът, когато беше главсек на МВР и при първият му мандат като кмет. нищо чудно, че дългият е поискал влияние в герб. след като е бил отрязан поради алчност и наглост, къде е батко се завърна в лоното на червената олигархия и бей доган. говори се, че се е спазарил със сирищника за нова партийка след края на мандата му.

596

Петьо

преди 14 години

Малко са 50%. Давам му най малко 63.5% :-D

595

Царо

преди 14 години

И аз искам 50% от ГЕРБ !

594

Мила

преди 14 години

Вие,дребни червейчета,искате да излеете злобата си върху Слави!Тъй като,той е различен от вас-той е истински човек,истински мъж,талантлив,професионалист и си е изкарал парите(за които го мразите)с труд,какъвто вие не сте способни да положите!Аз побеснявам,като си спомням,какво каза Слави за Доган-че му е симпатичен,че покани някои образи в шоуто....но това не означава,че е *** на някой-било то на омразното БСП или бацила Доган!