245

само Цеца

преди 14 години

Кой ще е новата кандидатура на ГЕРБ за комисарството ли бе?Ей го на! На снимката Борисов го сочи: кандидатурата е ниска, предизвикваща голеемо очудване и у Боби, но затова пък грееща топла светлина.Така мже да свети само Цеца, Цеца от Плиевън, Цеца от БеКаПецъ, дето клецъ, на лозето ко'лецаПознах, Бинго, дай на мен първи да ии кажа че за разлика от Желева е мноОООооо го по така.

244

До DAN

преди 14 години

Как може да задаваш такъв *** въпрос...какво щяло да стане, ако юристите на ЕП излязат със становище, че няма сблъсък на интереси??? ... Смех, смех, смех...ми ще станем Нацията, предсавлявана от "най-босия, лъжлив и грозен" европейски комисар, каквото и да означава това гръмко словосъчетание :)))) и това ще го знаем не само ние, Българите, ми и целия свят.

243

ЛАВИНАТА

преди 14 години

се е отцепила вече от върха на боговете...от тук на сетне, бойковото правителство ще трябва да бяга много бързо пред нея, за да не бъде заринато...Блага Димитрова много хубаво го беше казала:Тихият, мек, пухкав снежец се превръща в своята противоположност.Лавината избухва.Дълго се е трупало търпението на снега. Снежинка по снежинка, ден по ден, педя по педя.Сега ледената чаша прелива. Мекият сняг се превръща в смъртоносен удар.Лавината връхлита.

242

++

преди 14 години

229 забрави и ГЕРБ бате!

241

Анонимен

преди 14 години

Резилът си е резил. И при най-малкото съмнение предложената кандидатура е редно да се оттегли.Нещата трябваше да се изчистят предварително.Съжалявам за Желева, но най-доброто решение е оттегляне на кандидатурата й. При нов кандидат да не се гледа партийната му принадлежност, а подготовката и личните качества. Г-жа Желева ще сбърка и ако приеме друг ресор. Тя вече няма да има нужния авторитет в ЕК. И като министър се съмнявам, че ще гледат сериозно на нея. Жалко за България.

240

Анонимен

преди 14 години

Шулц и Верхофстат нещо много се открехват. Българският Министър-председател нямал право да ги критикува! А ако Ангела Меркел ги критикува за нещо и на нея ли ще и държат тон? *** наглеците.

239

анонимен

преди 14 години

Не разбирам от политика, но не разбирам как може да се правите, че не знаете за какво иде реч.Там в Европарламента където са се събрали "БАШ-ТАРИКАТИТЕ" и се опитваме да си имаме и български "тарикат" - И понеже се знае в цял свят, че от Бългърниа по-голям тарикат няма, се опитват да ни цакат.До тук добре.Само дето някак си не ми допада идеята, вместо да подкрепим Желева ние да я нападаме.Онази *** която не успя да преглътне загубата и сега се гърчи, има наглоста да прави подобни изказвания.

238

Неандерталец

преди 14 години

Тия европейци много НАГЛИ да критикуват ББ !Аз съм доволен от ББ може да съм безработа ама за това са виновни комунистите! отивам да си внеса декларация за самоосигоряващ се за да не ме глобят от 300-500 лв и да платя 16.8 вместо 10.4 здравна вноска за да не ме глобят 1000 лв ама за това са виновни комунистите !

237

Киаййй

преди 14 години

Бойко не може да попадне в критика. Вземат ли много да знаят, ще им пусне едно уширо - гери и ще ги прати в храсталаците.

236

мале мале

преди 14 години

Абе как може евродепутатите разбраха ,че тя не става ние още да се мъчим да вдигнем" самолета"

235

Анонимен

преди 14 години

Българският цирк покори световната сцена.

234

Dan

преди 14 години

Вари го печи го социалиста си е социалист, стил на изказване като на БГ форумец със ник куку ,хаха ,баба Дойка... и т.н.! Не коментирам дали става Желева или не става, но ми прави впечатление, че се отразявя само негативното мнение на социалистите и либералите, а никъде не пище примерно за мнението на другите, явно не им изнася на отразяващите събитието да са обективни, може би все пак парите имат цвят!А какво ще стане ако юристите на ЕП излязат със становище, че няма сблъсък на интереси???

233

G

преди 14 години

А ти кога си карал по оправени пътища преди това! В общи линии направихме сеира на цяла Европа

232

Анонимен

преди 14 години

podkrepqm borisov,no tq si NE stava

231

аз

преди 14 години

Либерали и социалисти? *** над ***! Сбор от гадни ***!

230

Анонимен

преди 14 години

В България съществува автоцензора по този въпрос явно породена от характера на премиера.Но в негова полза е да се ограничава да нарича тези които са против него комунисти, защото и той произхожда от тази пария и по скоро от ядрото на парията , като преподавател в Симеоново.

229

он

преди 14 години

В България щом не крадеш нямаш умствен и интелтуален потенциал. Кради, Прикривай, Замазвай, Гласувай с чужди карти - чл. 1 от Устава на БСП, НДСВ, ДПС

228

++

преди 14 години

"Г-жа Желева и нейната некомпетентност въплъщават това, което представлява правителството на г-н Борисов" слуша ме ги за всичко, дори какво да ядем и с какво да си бършем д...то! сега няма ли да ги чуем?

227

Анонимен

преди 14 години

"Г-жа Желева и нейната некомпетентност въплъщават това, което представлява правителството на г-н Борисов"По-лошото е, че това правителство и неговата некомпетентност въплъващават настоящия интелектуален потенциал на нацията.Жив и здрав да ни е.

226

Анонимен

преди 14 години

И пет пъти да я излушат като си е проста и нестава:)