723

анонимен

преди 12 години

има много подли женици на този свят...като казвам подли,разбирай уникат...тази дама българино...е една от тях...радвам се че не я познавам лично

722

анонимен

преди 12 години

Тази е много по-голяма *** от Желева. Последната поне беше смешна, а тази с отровата си може да убие и сибирски мамут от ледниковата епоха.

721

Анонимен

преди 12 години

Отврат!

720

Анонимен

преди 12 години

ТАЗИ Е ОТ НОВИТЕ АГЕНТИ НА ДС ...КЛЕПАТ ТЕ НЕ САМО В АНФАС , НО И В ЛИЦЕ ...

719

ЕС не е СИВ

преди 12 години

Тая Желева докога ще ни срами пред света. Всички разбраха какви ни са управниците. Защо да я крият. Шапката ли ще й накривят на Румяна желева или какво. Всичките й пари струват повече от всички дипломи. А ЕС нямаше да я пусне да управлява толкова пари с толкова малко образование. Все пак там не е имало комунизъм 45 години. Да сме наясно . ЕС не е СИВ.

718

мими

преди 12 години

Е тая курволетка догодина ще ДУХА С У П А Т А.

717

Антидоносник

преди 13 години

Искренно се надявам следващият президент да лиши от БГ гражданство тази доносница, която кепази името на България пред Европейския парламент. Румяна Желева е доказала качествата си с международно призната институция, а госпожа Парванова съветвам да отиде при доносчиците в русия, там наистина ще оценят качествата и а и кариера може да доразвие. Жалка *** комунистическа. Да я заврат в един колхоз и повече да не излезе от там.

716

Анонимен

преди 13 години

Rumiana e po-4ervena ot PrvanovaJeleva e po-nahalna lyjkinia ot PrvanovaRumiana Jel;eva e profesor na magdeburskata akademia s diploma na 4iato korica ima pe4at ot drujestvoto za kalinkite i malinkite.Prvanova izobsto ne ia poznavam, nezam da li e gadna,no ot tancuvastata Lambada Tarantula Jelweva mi se draifa i godina sled legendarnata bitka

715

лайф

преди 13 години

Първанова е срам за България,една разпасана жена,срам.Ето как хората от БГ я проклинат.

714

Анонимен

преди 13 години

Не че Желева ми е любимка, ама Първанова ако чета коментарите по-долу трябва да разбере колко е скъпа на хората които представлява, и да спре да прави изявления по въпроса.Тя ни изложи всички и нагло продължава да го прави.Единственото хубаво нещо е, че попаднахме на супер човек в лицето на Кристалина Георгиева.Тя поизтри срама и се показва достоино а и излъчването и е далече по-добро от това на другарката Първанова.

713

мхм

преди 13 години

Класна ***! Успя и в Брюксел да омаскри България с поведението си.Най-малко като българка трябваше да за еме по-достойна позиция.

712

Анонимен

преди 13 години

червена ***

711

няма име

преди 14 години

*** СЛИВА

710

Dimiter USA

преди 14 години

Hey Toni Parvi, iskam da svursha v ustata ti , a sled tova da mina i na golemite ti cici ( shto puk ne i dupe) mmmm iskamm teee :)mwah

709

Нели

преди 14 години

Долна,*** ***!!!!С какви очи ще се завърнеш в България???Бог да те накаже за всички мърсотии ,които извърши!!!

708

!!!!!!!!

преди 14 години

Хайде Антония Първанова също да си дава оставката!

707

мале мале

преди 14 години

Безсрамна червена ***.И какво постигна с всичко това ?Освен ,че няма да гледат с добро око на Желева няма да гледат добре и на нея.Няма да гледат добре и на цялата държава.Ако беше по-лоялна при положение ,че вижда че нашия кандидат не е от най-добрите няма да му помогне да се доудави ,просто ще си премълчи.Какво постигна с всичко това.Там хората са други и малко повече солидарни.За мен а ипредполагам за всички евродепутати тя ще си остане запомнена благодарение на скандала Желева.С нищоповече

706

Анонимен

преди 14 години

Абе така отговаря комунист. Той с дявола съюза ще направи, само той да е! Направо е трагично!

705

първанова- селянка

преди 14 години

Ако се наложи, пишете на всеки чек "не е за храна". Чрез образованието могат и ще се отърват от некомпетентните и корумпирани лидери, които ние поддържаме на власт от десетилетия с помощите, които изпращаме. Образованите африканци ще сложат край на опасния цикъл от глупости. Първанова е една *** ***. Те като дават тук на професорите социални помощи си мислят, че образованието е едно нищо, като тях самите. *** демагожка. Желева може да е сгрешила някъде, човешко е. Но тази е !!!!

704

Анонимна

преди 14 години

До 702Ами какво да отговори: "помогнах да оплюят за пореден път страната ми"?