57

Петьо

преди 14 години

Ужасно е! :-(Има неписан закон най-гадните неща д асе случват на най-бедните :-(Замислете се за т.нар. "ново строителство" в България... :-/

56

....

преди 14 години

golqma tragediq ;( :(

55

ХайдутинЪ

преди 14 години

Ба ба ти ш каиш аз на ушилише сам бил 4 годин таман докат дартио ме не прати да паса овцети у балкана А пиа от дрруго га си без работъ не мое се праи

54

-8

преди 14 години

Определено сте шматки!Я си пуснете поредното "реалити", нали е по-интересно...Ето ТОВА е реалити...ако ми схващате изобщо мисълта.Така и не разбрах, защо трябва да НЕ се показват страданията на хората?!Ама вие (с по-слабите нерви) сигурно знаете...Както каза един от коментиращите след мен - жалки сте!

53

Пффф

преди 14 години

Ужас. Моля се за хората там ....

52

Amenhotep

преди 14 години

Всеки реагира различно на пообен ужас. Някои реват, други изпадат в шок, трети просто блокират. Трябва да си с адски здрава психика, за да можеш бързо да се окопитиш в такъв момент и да започнеш да помагаш на хората.

51

Bat Симо

преди 14 години

Е..га ти глезотиите. Какви точки и какви предупреждения бе ? Това са нещата от живота. Какво, ако ви се случи на вас, или попаднете в катастрофа, ще почнете да повръщате от ужас, и ще избягате нали......жалки създания.

50

Amenhotep

преди 14 години

Разбира се че е ужас ... трябваше да видите видеотата на Ройтерс, СиЕнЕн и Евронюз ... там има още по-страшни гледки. А и как няма да е ужас ... в 5 часа през ноща, се е опустошила половината държава...

49

Анонимен

преди 14 години

"не пускайте клипът автоматично и сложете предупреждение!!!това е ужас. "Ами тогава си гледай сапунените сериали и розовите реклами и дамски предавания!Шматки...това се случва на този свят и на хора като нас...колкото и да не ви се иска да ГЛЕДАТЕ...ама то по-хубаво през розовите очилца, нали?Това е риторичен въпрос, не си правете труда да отговаряте.

48

.

преди 14 години

Това са абсолютно нормални процеси (земетресения и т.н.). Земята не може да се съобразява, къде е населено и да не се случват там тези неща.

47

Amenhotep

преди 14 години

И в САЩ се случи ... миналата седмица разломът "Сан Андреас" се помести и предизвика разрушения (разбира се в значително по-малък мащаб от това) но за щастие нямаше жертви. Китай е голяма и богата държава, но и тях преди половин година ги помете зверско земетресение. През лятото имаше опустошително земетресение и в Италия.

46

Анонимен

преди 14 години

Bravo na Francuzite !

45

//////

преди 14 години

Еб*ти скапания живот! Къде е Бог, ако има?! На бедните им се случват такива гадории. Защо не се случи в САЩ, където ще оправят разрушенията за нула време, а и САЩ където годишно избива хиляди невинни хора. А се случва на бедни страни и хората в тях живеят все по- лошо. Няма Бог, няма справедливост в тоя живот и това е.

44

anim

преди 14 години

не пускайте клипът автоматично и сложете предупреждение!!!това е ужас.

43

brigante

преди 14 години

задължително се слага червена точка! и предупреждение,и клипа да не тръгва автоматично! нали така УЖАС!!!!!!!!! ???

42

тъпаци

преди 14 години

да бе сложете поня някаква точка 18 ..

41

anonimus

преди 14 години

Браво ...Смирна е Измир да ..но земетресението, за което говориш е в гр.Измит на Мраморно море ..по тази разломна ос стават земетресенията в Турция и Гърция.Скоро голямо земетресение в Измир е нямало...

40

УЖАС!!!!!!!!!

преди 14 години

Проклех се, че кликнах на материала! Може ли така бе днес.бг? Сложете предупреждение някакво!

39

Honorik

преди 14 години

Poklon pred pametta na jertvite i neka se molim da ima kolkoto se moje pove4e oceleli pod razvalinite!Naistina golqma tragediq za naroda na Haiti.

38

Веселин

преди 14 години

Само не разбрах къде ги видяхте тия панелки?