21

Крис

преди 14 години

Калчев, беше сгрешил единствено сградата, към която ще е насочен атентата, не пиша фантасмагорий ,всеки може да провери кога излезе въпростана му книга, и кога станаха атентатите в световния търговски център... вероятно е случайност

20

Крис

преди 14 години

А , аз мисля , че в това с радио Нева има голяма доза истина и че е напълно възможно да се получава , кодирана информация в определено време, както го правят , чрез обяви във вестници и т.н. А Христо Калчев, знаеше наистина много неща преди да се случат, но незнам защо някой от тях умишлено се избягват в пресата. Най-фрапиращото за мен , е че той писа в една от своите книги , че се готви атентат със самолети в Ню Йорк ... няколко месеца след излизането на книгат атентат наистина имаше...

19

Лазар

преди 14 години

"В "Нерон вълкът" на Христо Калчев (първият от поредицата вулгарни романи" - koe по-точно му е вулгарното на това книжле?

18

Vvvv

преди 14 години

Браво! Точно така е, както го е написал автора. Този човек така лъжеше, че дъртите бледнеят пред него. Такива глупости говореше. Най-вероятно са го гръмнали някои от измамените от него и то лично, за да са сигурни.В крайна сметка, въпросът е как хората много бързо забравиха за неговите измами и едва ли не той се превърна в борец против мафията. А тези, които го възхваляват, защо не кажат откъде са му парите за брониран автомобил и охрана? Кой журналист печели толкова пари?

17

ml

преди 14 години

Отдавна не бях чела тук нещо смислено, че и добре написано! Браво на автора! Адекватен анализ и най- вероятно - много близо до истината...

16

Анонимен

преди 14 години

Честит Йорданов ден .......

15

Анонимен

преди 14 години

Интересно дали някога ще разберем до къде стига истината и от къде почва въображението в писанията на Боби? Май и самият той вече не е бил сигурен, кое е било истина и кое е доокрасил. Обаче тия украси и приказки му изядоха главата накрая.

14

Ченгела

преди 14 години

Савчев, абе ти да не завиждаш, че Цанков направи огромен тираж за нула време, докато малки и жалки *** като теб никой не ги чува ? Май това е причината за тази жалка "статийка" ? И ти си този, който седи с цигарка и по мръсни *** пред компютъра. Цанков беше на улицата от 14 годишен. Питай хора, които го познават. Няма значение дали е бил измамник или крадец, важното е, че имше аж да каже някой неща, които държавата се прави, че не вижда. Евала на Боби. Да почива в мир.

13

Spiro

преди 14 години

Савчев, *** , и като са били "фантасмагории" защо тогава някой ще рискува да организира това убийство ? Защо да се плаща и оргазнизира убийството на един човек, който уж си измисля ? Цанков според мен говореше истини, неща които са се случвали пред очите му. Естествено имаше и известна доза догадки от негова страна, но повечето неща си бяха истина. И за това го убиха. А ти, платено мекеренце, продължавай да раздухваш платените си публикации.

12

Fen

преди 14 години

Mnogo dobre napisana statija. Pozdravlenija za avtora.

11

ddt

преди 14 години

но и за лъжи , *** днес БГ

10

ddt

преди 14 години

No i za LI !!!!

9

Анонимен

преди 14 години

рядко добра статия! Кара те да мислиш, а не да реагираш:) поздравления

8

ddt

преди 14 години

Kakto kaza chastniat dedektiv Marinov v Zdravei Bulgaria tazi sutrin - ubiva se ne samo za istini , no i za li !!!!!!!!!!!!!

7

:)

преди 14 години

до yann.Имали значение кой кога и къде е убит. Не се ли замисляш, че за този човек (а и за който и да е друг) е въпрос на време неговата кончина да го застигне, след като решението е било взето той да не е сред живите. А какво по-удобно място за убийство от центъра на един голям и безличен град.

6

никой

преди 14 години

Добре ,нямам нищо против и аз да бъда убит ,но кой ще си сложи главата в торбата за нищо ? Никой.Е значи е имало защо.

5

yann@mail.bg

преди 14 години

Г-н Савчев,Вашата статия за пореден път ме убеждава, че в България истинската и нормална журналистика липсва.Да, Боби Цанков може да е бил всякакъв и да е писал глупости, но това омаловажава ли факта, че беше застрелян на улицата в центъра на София?Неговото убийство поражда много по-важни въпроси, които именно Вие - журналистите, трябва да зададете на управляващите и за които да пишете ясно за да може обществото да чете и да осъзнава истината.Нали това е целта на журналистиката или греша?

4

Анонимен

преди 14 години

T.e. g-n Cankov si e zaslil porychkowoto ubijstwo, taka li, i s prawo e bil ubit? Mnogo losho ako horata w dyrjawata ni taka razsyjdawat, g-n Savchev.

3

НД

преди 14 години

И какво сега умря Боби Цанков и дай да ги го дискредитираме и да кажем,че писаниците са му лъжи....така ли? А него за какво са го убили тогава за семки??????Статията се опитва да замаже очи!

2

osi4kata

преди 14 години

Много добра статия - оригинална, грамотно написана, с ясно изразен авторски почерк. Вероятно една от много малкото, които си струва човек да прочете. На автора мога да пожелая само да търси място за изява в някое по-сериозно и професионално издание, ДНЕС бг не го заслужават :)