196

FEDERALNIA

преди 14 години

АБСОЛЮТНО-МНОГО СИ ПРАВ!!ТОВА СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ И НИПРОФЕСИОНАЛСИ.НАЙ-ВЕРОЯТНО СА НАРКОМАНИ.НТОЛКОВА МНОГО ИЗСТРЕЛИ СА ПРИЗНАК НА ПАНИКА!!!

195

варненски

преди 14 години

тези които са стреляли по Боби и охраната му са пални некадарници , 15 гилзи на местопроизшествието ,в тясно помещение - или са гармели с заглушители ,или са пални АМАТЮРИ

194

BAMBINO

преди 14 години

VSICHKI BICSHI MUTRI SEGA IMAT "LEGALEN" BIZNES.TRIABVA ZA NEPLATENI DANACI KATO ALL KAPONE DA GI UPANDIZIAT,A ALL KAPONE E BIL NAI GOLEMIA VSE PAK!

193

тгяогтняог

преди 14 години

като тези които сам измисляше хахахахаха

192

гаку

преди 14 години

боби го убиха защото стана част от нечия схема

191

диана

преди 14 години

защо да обвиняваме само Боби за всичко ами ченгетата където продават дрога на наркоманите защо не ги гледат.Мафията е на вън и всички говорят за тях като за светци,остава да ги сложат на царският трон.Интересно ми е защо след като полицаите и проатурата знаят кои са мутрите и със какво се занимават досега все още са на вън или тъпата проатура и полицаи си пълнят гушите .Никога няма да се оправим защото нямаме власт която да ни защитава,сигурна съм че и това дело ще се води 20 години.

190

сара

преди 14 години

-пльок, какви пет лева бе,к-акви маргини, само те ли са престъпници в тази държавица от червеи,а...открили били :)))))) два пистолета в офисите на маргинитеим и хоп, тези са ! на стрелците:)))), айде холан ! стрелят, бягат, отиват в офиса и си ги оставят прилежну,за да ги намерят корумпираните и бъкащи от гадост чингесарчета-рчета, бах ги смешките и клоуните следователи, и тоа оглед цели пет часа, уф, големи специалисти били тиа наштье,

189

Анонимен

преди 14 години

Министърът добави, че всичко, което се случи днес, не е насочено срещу обикновените и нормални граждани. И сега и преди щом си траеш и вършиш работата си обикновен и нормален с единствената разлика ,че едно време имаше работа за всички !

188

Анонимен

преди 14 години

Министърът добави, че всичко, което се случи днес, не е насочено срещу обикновените и нормални граждани. Да нормалните граждани да са спокоини тех ги пречакват и наръгват с ножове вече в цялата страна имтакива случай !ЩО НЕ СЕ ЗАСРАМАТ И СКРИЯТ НЯКЪДЕ Следенето в интернент няма да е насочено към обикновените граждани нали цецкоВъв входовете да се монтират камери и да се записва !

187

ЕК

преди 14 години

Това изказване на Марк Грей е истински шамар срещу България.

186

Студио "Х"

преди 14 години

"По думите на Кокинов извършителите са причакали Цанков във входа на блока и са го застреляли от упор."Това означава,че убийците са знаели къде отива Боби и са го чакали там.

185

Анонимен

преди 14 години

Не бих се учудил ако тези които са го охранявали са полицаи или работещи в някоя друга служба....

184

СМЕШКИ ВСЯКАКВИ..

преди 14 години

AKO СЛЕДЯХА ПО-ОТРАНО ИНТЕРНЕТА МИ И GSM-A МИ , СИГУРНО НЯМАШЕ ДА ГО УБИЯТ НАЛИ ;)) НЕЩАСТНИЦИ НАЧЕЛО С БОЙКО ГЛАВАТА..

183

уплашен

преди 14 години

Само хладнокръвен килър като Жоро Громков е способен на подобен акт на насилие. И то на такъв централен булевард. Улиците станаха стрелбища.

182

оха

преди 14 години

Предлагам да отидете да правите секс! Или да си ударите по една ***. Стига сте седяли пред компютрите!Добър или лош, няма да го върнем.Държавата ни е скапана - факт!Полицаите са ***, некадърни, подкупни (да продължавам ли?) - факт!Политиците са по подобие на полицаите - факт!Оставаме ние обикновените хора. Обаче като си убиваме мозъчни клетки и храним някъв *** сайт с посещенията си, с това няма да си помогнем.Ако някой иска агресия - да стане боксьор, щангист или каквото се сети там.

181

Nobody

преди 14 години

Нека да позная - заподозрените са от престъпния свят и са добре известни на полицията. Сигурно затова са и навънка, че да има в такива случаи кого да подозирате.

180

Ева Браун

преди 14 години

Колко е нищожен човешкият живот.Не познавам убитият ,непознавам и журналистиката му .Дали наистина си е струвало да го убият ?Отнемането насилствено на човешки живот е грях .

179

Анонимен

преди 14 години

Цицеронееееееее!!!

178

lord-a

преди 14 години

АМА ТЕЯ МАРГИНИТЕ ВЪН ЛИ СА...............

177

asen

преди 14 години

За каква акция в Бул Инс говорят.. работя отсреща сградата им... влязоха маскираните в 5 часа и в 5 и 10 си тръгнаха... това ако не е надуване на мускули... пак добре.