296

SAPATA

преди 14 години

Не те знам Бай ли си, Чирак ли си, но ми се струва, че си доволен от системата. Ето ти един гротесков пример. Ако си издействам закон, да ме плащаш 20% от всичките си доходи, само защото съм се родил, ще приемеш ли? Пропускаш, че това са нашите пари. на България. А щом плащаме, ще искаме и резултат. Съдия, който е приел 600 кила екстази като количество за лично ползване, заслужава и 24 заплати снимка в Музея на правосъдието.

295

до 289-бранимир

преди 14 години

ами като са работили извънредно събота и неделя, поради непопълнение в щата, се заплаща съответния извънреден труд, надлежно описан в книгата за извънреден труд, и се изплаща към заплатата за следващия месец, а не във вид на коледни бонуси.

294

компа

преди 14 години

ами самите съдии адвокати не зачитаха закони а сега те ще говорят за закони

293

до 289

преди 14 години

А кой ви е виновен бе, че си ги "назначавате" или че ви ги "назначават" такива?!? Защо търпите толкова време - близо 20 години мутрите правят каквото си искат в тази държава, а сега един нормален министър като ви бръкна в джоба - плач до небето! Оплквайте се на маргини, чернички, сума ти политически избягали мутри и т.н.

292

avatar22

преди 14 години

ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА НЕЗАВИСИМА (а всъщност ДЪЛБОКО КОРУМПИРАНА) съдебна система с този ПЛАЧ ЗА ПАРИ сама се постави в крайно унизено състояние. Браво на МИНИСТЪР Дянков. Той бръкна в гнездото на ВСС и се оказа, че освен от ПАРИ магистратите от НИЩИЧКО друго не се вълнуват и Дянков ги удари точно по слабото място.Мой съвет - да се оплачат на ЧЕРНИЧКИЯ.....

291

avatar22

преди 14 години

Тъй като съм от Варна следя ВСИЧКО свързано с т.н."мегадело", включая предаванията на В.Томова по СКАТ,четох и книгата и за моя с право наречен"БАНДИТСКИ" град.Уверявам господа проорите, че не съм , единствен който се вълнува от тая материя, от "ПРОФЕСИОНАЛИЗМА"на мегапроорките, топченгетата и топбандюгите както и топлата връзка между тях. Просто баламурниците вече са май на изчезване и НАПРАЗНО се пените на ДЯНКОВ - алчноста за пари май е ЕДИНСТВЕНИЯ ви ГОСПОД - БОГ!

290

жоро

преди 14 години

Евала, Дянко! Точен си ! Аз помня и едни други, дето ги обиждаха по няколко пъти на Капъкуле...Бранимирчо, те далаверите в нощни заведения по сепарета за работа първа категория ли ще го броим-извънреден нощен труд!И вредни може -някоя фльорца се е натресла връз магистстрата.....смях!!!

289

бранимир

преди 14 години

Тези които пишат и се възхищават на постъпката на Дянков са или незапознати с законите или са просто писачи в форума.Искам да ви питам нещо-какво да правят тези съдий и проори в градовете в които не бяха запълнени броиките за работни места и те изнесоха цялата работа на гърба си.Говоря за работата в събота или неделя и до късните часове на деня?Те не заслужават ли премии(дали коледни или по-какъвто и да е начин).Бюджета на съдебната влас е независим за да има независима влас бюджета трябва д

288

мале мале

преди 14 години

Звучи ми точно като лозунг по Тодорживково време.Все едно слушам общите приказки на Станишев.

287

Bravo

преди 14 години

Браво на Дянков, някои държавни човечета не могат и да си представят, че може да бръкнеш в гърнето и там да няма. Защото никога не са зависили от това - каквото изкараш това да харчиш. Нека да разберат какво им е на стотици хиляди хора, които знаят каво е да нямаш.

286

мале мале

преди 14 години

че общата цел борбата с престъпността и издигането на правосъдието на европейско ниво

285

червен

преди 14 години

Браво Дянков малкоим е Провери им имотите само до сребърна линия и ще видите наглоста им ВОНЯ СМРАД

284

Анонимен

преди 14 години

след 3 месеца ще плачкаш, все още е добре!

283

бързобегунек

преди 14 години

Жална случка!Сега,ако проорите излязат да пият кафе в знак на протест,и държавата ще се срине...

282

Анонимен

преди 14 години

Ще се разплача !

281

Анонимен

преди 14 години

Къде са заработените премии на НАП-а???Или бюджета за 1-во тримесечие сам ще се напълни?!

280

Иван

преди 14 години

Ама вие съзнаваш ли какво говориш???Имам познати които работят на по-ниски длъжности.Хората цяла година отказват увеличаване на заплатата за да могат по празниците да си вземат малко въздух.А това което направиха не е ли жива гавра?

279

Анонимен

преди 14 години

ДО 276ЧЕРВЕНА ***.ПРАВИШ СЕ НА ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ ,НО СИ ЛИЧИ ШКОЛАТА .ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ПРИКРИТИ И ОБИДЕНЕ ЧЕРВЕНОРАЗБОЙНИЧЕТА!ЗА ВСЧКИ МАГИСТРАТИ-ГЛОБИ ЗА РАБОТАТА ИМ ПРЕЗ 2009Г

278

отк-н

преди 14 години

Тия срам си немат. Бандитите и разбойниците се разхождат на свобода, стрелят се, както преди малко, съсипват живота на хиляди кадърни хора, рушат и без това крехкия имидж на страната, но дебелаците реват за премиите! Уморили са се от работа - резултатите ясно показват. Ако сгреша по време на работа -става лошо за мен, а тези когато са на работа пускат разбойниците (дали пък не им е това работата) на свобода и искат още пари... Били обидени - ами да заслужат уважение и тогава няма проблеми!

277

Анонимен

преди 14 години

"Унижените и оскърбените".