363

XXXL

преди 14 години

Да,бе,да!!!Пролет идва и ако цъфнат налъмите ,и малкия с малката П...а успее да нахрани целокупния български народ ще бъде чудо на чудесата ама блаженни са верующите. До тогава виж Б.Б. да му е бил шута с голямата нога.Де,късмет ,де !!!

362

Анонимен

преди 14 години

Пролетта на Дянков: Излизаме от кризата ILI Полета на Дянков: ИзлиTам от кризата, ILIkak i zasto Дянков: Излизаме beshe nameren za vinowen za кризата w USA, BG i EUot Wizsiat Sydeb Syvet sa mu opredelili miarka za otklonenie ot praviat pyt. Stiali da mu slagat silikonowi implantanti w portofela namesto dolari, ta kato pristigne v USA da go arestuvat 4e falsificiral barutat na pudra za dupe

361

...

преди 14 години

abe,ubavec-ne razbra li 4e naroda ne te iska be???aide tro6i si glavata tam,otkadeto si doidel...uuu..aman ot takiva ,,matematici"...

360

Анонимен

преди 14 години

В същата тази статия на която се позоваваш, валутният борд се смята за пречка и направо за причина, така да се скапят нещата в БГ, че ... Това ти драги ми 'икономисте' поддържаш ли го като теза ? /може би трябва да се обръщаме към теб като ВИНСаджия ?/

359

Анонимен

преди 14 години

Цитирал си една статия в днес.бг, в която американци цитират данни за 2008 г. /годината в която в България нямаше криза/. Там се хвърлят едни страшни цифри, ум да ти зайде... например външният дълг на България - 37 милиарда :)) Сега, дай да го разгледаме това число. Ако потърсиш данни за дълга ще видиш, че:1. около 10 милиарда от него се дефинира като дълг, заради депозити на нерезидентни банки в местни такива :)) 2. Само около 12 % от този дълг е държавен !!

358

Анонимен

преди 14 години

Не е лесна и твойта.....

357

kyky

преди 14 години

гарване, би ли уточнил въпроса си?моя бюджет няма как да бъде прилаган, най малкото защото аз не съм правил бюджет.така че кажи какво питаш, в същност?дотук дянков не е направил НИЩО, повтарям НИЩО срещу кризата.бюджета му е копипейст на миналогодишния, единствено с корекция коефициент от 0,95 на любимите на бойко милиция до 0,70 за нелюбимия на бойко социялен сектор.ако успееш да си формулираш въпроса ще ти отговоря с удоволствие.

356

Анонимен

преди 14 години

ми то засега зимата е била 10-на дни,защо сме още в криза и то задълбочаваща се?!?

355

uha

преди 14 години

едно е да си теоретик в щаба на фонда и да помагаш на африкански страни,друго е да си в Европата!Тук не е Тексас,очиларко

354

uha

преди 14 години

***!

353

плейбоя

преди 14 години

той е един жалък цайсат т излизаме от кризата зада влезем ебтен в калта.На ви Герб на ви Бойко си спека дето е настанало....само за храна и едвам за сметки насмогваме.каде са удоволствията,ся една немога си намема за 1 час!

352

d

преди 14 години

ББ прати Орешарски да го надзирава това че, той не знае какво прави.

351

Raven

преди 14 години

Баси колко много топ финансисти са написали програмите си тук!Като се почне от куку който жонглира с бюджети, и се свърши с останалите 348 светила , които от два дни обясняват колко неграмотен финансист е Дянков и как всеки един от тях би се справил по добре. Аз по принцип имах едни леки притеснения за бъдещето на страната ни, но сега като гледам тук как стотици елитни топ финансисти разясняват своите виждания в сравнение с които Дянков изглежда като първокласник- е просто няма как да не се оправим.Та само в този форум са писали повече елитни световни финансисти отколкото работят на Уолстриит !Не случайно ние сме страната на футболните специалисти и на финансовите такива- поради това и имаме такива грандиозни успехи във световният футбол и световната икономика.Няма как да е иначе- практически всеки българин е готов за мениджър на М. юнайтед и за директор на МВФ и то едновременно!А аз да задам едно въпросче към куку- виждам че познаваш в детайли бюджета на Орешарски и на Дянков.Знам че много обичаш да задаваш принципно невъзможни за отговор въпроси /като например "докажи ми че Дянков е умен" /, и след това с ултимативен тон да изискваш отговор на всеки пет минути обявявайки забавянето на отгова за измъкване по търлъци , неадекватност, бойкоблизовщина, мухобойковщина и седерастия.Аз нямам добри познания по макроикономика и не познавам детайлно бюджетът Станишев, но тъй като разбирам че ти си наясно- задавам ти кон въпрос:Ако Станишев бе спечелил изборите и Орешарски беше приложил бюджетът ти, какво в моментното състояние на България щеше да е по различно?С какво щяхме да сме по добре и как щеше да се отрази това на основните икономически показатели- цени, ръст на работна заплата, ръст на пенсиите и социалните плащания, бюджетен дефицит, кредитен рейтинг...Наистина ми е интересно, наистина нямам кой знае какви икономически познания, социолог съм както знаеш.Чакам отговорът ти.

350

Анонимен

преди 14 години

Защото толкова му пука на ББ - вариант 1 Защото толкова му е акъла - вариант 2 избери си

349

вече сме никой

преди 14 години

Незнам как бате Бойко допусна един статистик да се занимава с финанси, та той освен стъкмистика, незнае колко е 2 х 2, а както го остави да се разпорежда с парите, така бате Бойко го остави да се подиграва безцеремонно на целия български народ, з а щ о ??????

348

83106

преди 14 години

Отличниците на Бойко ще излезат от кризата ,а вие?

347

Анонимен

преди 14 години

Ще перафразирам статията:Топ 100 международен финансист заяви,че една сравнително малка държава в ЕС завършила 2009 година със сравнително малък дефицит - какво съвпадение само! Благодарение на Дянков ,разбира се.

346

Анонимен

преди 14 години

Този въобще не е в час, направо има болни халюцинации или ни мисли всички за абсолютни .През пролетта ще сме още по-зле

345

@@@@@@@@@

преди 14 години

toja nikkav ne staa ot nego

344

;)

преди 14 години

ТОЯ Е ЗА КАРЛУКОВО ;)