248

Raven

преди 14 години

Абе наблюдателния- вместо да ръгаш минус след минус, вземи прочети нещо, образовай се.Чавес, Ким Ир Сен, Кастро ,Станишев и другите комуноиди разчитат на такива необразовани *** като теб.Две думи не можеш да вържеш бе пич, само един лозунг повтаряш и ти не знаеш защо.Няма как , иначе бих ти изнесъл лекция по въпроса, дипломната ми работа беше в тази насока.Ама то не става само с наливане, като е плитка кацата- колкото и да сипваш...

247

Raven

преди 14 години

Бг. е на този хал защото се управлява от комунистически креатури от 20 г.Нямаме и никога през последните години не сме имали демокрация защото крадливите комунисти така и не пуснаха властта,само се трансформираха в различни партии.Бившите соц държави които изхвърлиха ком партиите си от властта още след 89г. се оправиха и сега са европейски държави, ние и Румъния още сме дупки.Комунизмът е зло и историята го е доказала.

246

наблюдател

преди 14 години

А България като има демокрация (анархия) е цъфнала и вързала, нали???

245

Raven

преди 14 години

Чавес е поредният ненормален клоун с червена ризка.Абсолютно всеки комунистически режим в човешката история е завършил с провал, просто комунизмът е безсмислена система.Всяка система и идеология която учи че няма значение колко и дали работиш е обречена,само лентяите и некъдърниците вярват в комунизма.

244

наблюдател

преди 14 години

Да живее Чавес,най великия от всички,ти не ми копирай името, шматкоооо

243

наблюдатлен

преди 14 години

абе мушморок не ми копирай името бе смотан

242

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 14 години

ДА ЖИВЕЕ УГО ЧАВЕС

241

До 231

преди 14 години

...В съда в Хага бе повдигнато обвинение срещу Хашим Тачи, с доказателства за най-малко 230...Колега, това което пишеш е страшно!!! При война какво ли не става. Можеш ли да посочиш източниците на тази информация. Ако е от Хага - много лошо!!! Но ако е Белград може и да не е истина? Дано не е истина!!!

240

Бел до 239

преди 14 години

И за простотия кой говори???Човек пишещ на маймуница!Ха-ха-хааа

239

axxxxx

преди 14 години

do 232 dano edin den razberesh kolko si prost i spresh da pieshesh komentari

238

Веселин

преди 14 години

До dnes.bg:Моля ви,кажете на системния администратор да оправи малко системата за гласуване на коментарите ,защото някой жалки изкопаеми ала странджата са и хванали цаката,рефреш минус или плюс,пак рефреш и така цял ден.Те горкичките мекотели понеже нямат личен живот та по цял ден киснат тука и създават спам,както и грешна представа за мнението на хората!

237

Наблюдател

преди 14 години

Колеги много разпалено и неплодотворно спорите. Трябва да е по-спокойно и с повече проверени факти.А иначе моето мнение е: НА ЧАВЕС НЕ МУ ПУКА ЗА ВЕНЕЦУЕЛА. ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ СВОЯТ НАРЦИСИЗЪМ И ОЦЕЛЯВАНЕ. Спомнете си как беше довел маса фотографи да го снимат с Обама.На всички ЧНГ.

236

Анонимен

преди 14 години

Механизъма за недостиг увеличава печалбите!! Какво е НЕДОСТИГ? Това е поддържането на висока цена на продукцията, забавянето на добива на петрола повишава цената, липсата на диаманти поддържа цената висока

235

Анонимен

преди 14 години

Фундаменталния въпрос" Какво ще спечеля аз от това ????" Ако човек печели от продажбата на даден продукт е нормално той да се бори срещу съществуването на друг продукт заплашващ неговата институцуия

234

Анонимен

преди 14 години

Истинските терористи на нашият свят не се срещат в тъмна доба или викат "алах акбар" преди някоя жестока проява. Истинските терористи на нашият свят носят костюми за 5000 USD и работят на най-високите позиции в сферата на финасите, политиката и бизнеса на САЩ

233

Анонимен

преди 14 години

CHAVES E ZA LUDNITZATA,TOVA E OBSHTESVENA TAINA,AMA "NARODA" SIGO E IZBRAL.

232

Анонимен

преди 14 години

Аз ви питам, алтруисти такива, откъде накъде един народ от ***, който не е дал нищо на света, седи върху залежите от петрол и прави номера на цивилизованите хора? Откъде накъде петрола бил на венецуелците? И раздават безплатен компютър на всяко венецуелско ***? И някакъв полуиндиански ще определя хода на историята?

231

До Странджата

преди 14 години

В съда в Хага бе повдигнато обвинение срещу Хашим Тачи, с доказателства за най-малко 230 епизода на отвличане на хора и тяхното убийство с цел продажба на органите им. Но съдът го пусна в "отпуск" за 3 месеца. Само за 1 месец 27-те свидетели пред съда изчезнаха, сгази ги кола и загинаха в"битови" скандали, както докладваха силите на НАТО от Косово. Естествено делото бе прекратено. Тачи го произведоха го в истински демократ и стана премиер на Косово. Ето това е съдебна тайна, и са масови гробове

230

гробар от Сърбия

преди 14 години

Да не си ги погребвал ти в тези "масови гробове", които съществуват само в празните глави на такина като теб?А за баба Хакерка - не я ли позна? Много я подмлади и ще трябва да ти благодари. Върни я аще малко назад във "твоето" време от кръчмите в Браила. Като хъш би трябвало да се сетиш коя е... Не си още? Баба Тонка от Русе е... Или не знаеш коя е баба Тонка?

229

До 223

преди 14 години

Странджа, в главата ти е "масов гроб" о! Не са виновни само сърбите, но ги мъкнат в дирижирания от САЩ незаконния съд в Страсбург. А защо в Страсбург няма осъден американец (примерно, от тия дето изкормяха на живо виетнамци)? Защото има ултиматум от САЩ - съдът ще го има само, ако няма юрисдикция върху американски военни. Ето виж нета - Black Water докато се возели пияни в Багдад, започнали да стрелят в тълпата - за разнообразие и отмора. В резултат - десетки убити невинни. Къде е съда?