15

пластмасов бидоH

преди 14 години

shhh tiq na besilovo mama im alchna

14

Jorro

преди 14 години

Щото щом ги върши такива, значи е в кюпа и *** отнякъде. Всички говорят за корумпирани съдии, ама не съм чувал за адвокат обвинен за подкуп, или корупция.... Ааа сега чатнах, те на това ХОНОРАР му викат:)

13

Jorro

преди 14 години

Следващия път и адвокатчето на 'канала'... ъъъ.. подсъдимата скамейка:)

12

анонимен

преди 14 години

Врътките във закона позволяват да се отлагат дела поради отсъвствие на адвокак Трябва да се измени закона така че , случая се назначава служебен адвокат и така делото няма да бъде отложено.

11

предлагам

преди 14 години

Съдиите трябва ДА СИ ПЛАЩАТ,а не да вземат заплати!И при несвършена работа ДА ДАВАТ на държавата 13 и 14 заплата!

10

kapitana

преди 14 години

МИ УТРЕ НА ДРУГИЯ ПОДСЪДИМ АДВОКАТА ШЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ, В ДРУГИДЕН НА ДРУГИЯ, И ВИЖ ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ ДЕЛОТО МИНАЛО ДАВНОСТ

9

родолюбец

преди 14 години

ВЕДНАГА СЕ НАЗНАЧАВА СЛУЖЕБЕН АДВОКАТ И ДЕЛОТО ПРОДЪЛЖАВА, ЗА КАКВО ИМ СА ТОГАВА ТЕЗИ 13-14 ЗАПЛАТА,КОЛЕДНИ НОВОГОДИШНИ НЕЗНАМ СИ КАКВИ,МАЙ СА ПО НАГЛИ ОТ НАГЛИТЕ

8

байо

преди 14 години

ПОПОВААА ПОПОВАААА КЪДЕ СИ НАЛИ ТРЕПЕРЕХА БАНДИТЕТЕ ОТ ТЕБЕЕЕ ДУМИ НА БОЙКООООООО

7

Анонимен

преди 14 години

Думи нямам направо.......излиза, че при нас всичко си остава по старому-който има пари е недосегаем и винаги се намира повод за "отлагане на процес" или оневиняване.Нещата започват да се протакат и накрая изчезват.Какаво стана с Овчаров-шумяха, шумяха.после процеси и т.н. и накрая къде е-пак във власта!Така и този -крал та крал и сега ще запушва усти и очи и накрая пак ще се смее последен.Повръща ми се.

6

Мен

преди 14 години

Добре де, този адвокат като знае че има ангажименти защо е във отпуск ? И като няма адвокат- назначава се служебен и делото си продължава. Всеки път едно и също. Не им ли писна на тия съдии ?

5

Онанимен

преди 14 години

По какво ще познаеш че адвокат те лъже?По това че му мърдат устните!

4

Анонимен

преди 14 години

"У нас процесът беше отлаган няколко пъти заради отсъствия или заболявания на адвокати на подсъдимите. В Германия обаче по делото вече има осъдени."Има ли нужда от коментар?

3

Анонимен

преди 14 години

Затворите са пълни с кокошкари . А този е откраднал милиони . И отвън седи . Бойко е прав . Даже трябва да им намали заплатите на съдиите а не да се разхождат все е дно са си намазали гъзовете със гъша мас . Така ходят повечето съдии.

2

Анонимен

преди 14 години

Тези съдии трябва да си понесат последствията. Защо не проверят защо и къде е този адвкат и ако е болен да се назначи служебен или да се задържи този Николов в следствието до приключване на делото а не да си ходи по гуляи и празнеинства . Мамка му а искат 13 14 15 заплати. Малко им е Бойко е абсасютно прав до сега оценка 6 . Дано не му посегнат . Иначе Бог да ни пази

1

Чичо

преди 14 години

Тез адвокати лъжат като разпрани мамицата им.Като крадоха парите тез нехранимайковци всички бяха здрави.Като дойде време да носят отговорност са разболяха?Тез съдии трева ли пасат или и те се чудят как да го махнат от главата си това дело.