66

biro

преди 14 години

Тъща е съкратено от "Не Тъ Ща"

65

мако

преди 14 години

ми щом толкова много даваш , значи нещо с детето ти не е в ред , та компенсираш

64

с.

преди 14 години

5 пари не давам за тая *** тъщата!Няма да си седна аз на Коледа като пич и да се веселя,ами ще се съобразявам и ще правя дипломатически пируети за да угодя на тоя вампир!Я си гледайте кефа и не се занимавайте с глупости!

63

Анонимен

преди 14 години

NE ZABRAVIAITE VSICHKI,KOITO TYK PISHETE CHE STE POTENTZIALNI TASHTI I SVEKARVI.HA NAZDRAVE!

62

Анонимен

преди 14 години

Единственият проблем на тъщата е че създава проблеми. Що не си стои в къщи или ако пък идва на гости, да се съобразява, че е в чужд дом и ще следва правилата на семейството!!! Това да ми се домъкне тъщата и да почне да ми раздава акъл кое как да се прави, кое къде да стои, какво да се готви ... леле, издивявам на секундата. като не те питат, не даваш излишни съвети - ако тъщите следваха това златно правило, нямаше да бъдат нежелани.

61

Жена

преди 14 години

Вие сте луди,какво против имате тъщата/свекървата.Моята свекърва е разкошна и не живее на 1000000000 км. от нас,кой както си го направи е.След като не знаете как да се държите с тъща/свекърва още по зле за вас,прилагаите стратегии как да преживеете Коледа и Нова Година,а нашите семейства ще се веселят заедно :)Весело изкарване и дано да няма жертви измежду вас

60

бургазлия

преди 14 години

Драги ми женички, много сте изписали, но запомнете от мене една неписана житейска мъдрост. "Един мъж както се отнася с майка си, след време така ще се отнася и с жена си!" (тоест вас).Остава само да наблюдавате и да си вадите изводите, не е много сложно нали?:)))

59

Анонимен

преди 14 години

ами защо не си отишъл още? щото чакаш жена ти да спечели пари и да те заведе ли?

58

Анонимен

преди 14 години

ако това,което пишеш,се отнася за българския мъж,защо не попаднах на такъв? и не виждам наоколо такива "грижливи" и т.н. сигурно говорим за извънземни.и вързаната с децата е жената,***,че сте безотговорни *** повечето мъже.направи си равносметка и ти,който си писал тези редове. поне не си изливай глупостите

57

Стоянов

преди 14 години

Ако и това не помогне- просто й бий шута.Каква ли космическа тишина би настъпила,ако в един божи миг тъщите си загубят гласните струни...

56

Анонимен

преди 14 години

***, снимката кво общо има с темата?

55

Проста тъща

преди 14 години

Тъща се римува с къща подарена и пак зетят е недоволен. Нищо, че тъщата живее далее.Цял живот майка му и баща му яли, пили и се веселили и го пратили гол и бос, а сега е и с претенции, и с комплекси. Това важи и за някои снахи, но все има едни родители, които са от прости, по прости, защото все дават, дават, дават и все са по лоши от другите.

54

Анонимен

преди 14 години

53,а защо не питате и свекървите си как синчетатае им изкарват в брак толкова години с вас, които на времето сте ги хванали за носа с късата поличка , силния грим, тясната...якичка около врата им и сте ги вързали с по едно дете за ви носят на ръце до пенсия, заради семейството и детето, и заради това, какво ще кажат хората. Предполагам, на хората живеещи без брак тъщите и свекървите не смеят да гъкнат когато са заедно, за да не се наложи пак да почват младите от 0.Весели съвместни празници!

53

Анонимен

преди 14 години

Абе, недоносчета. Защо не се попитате как жените ви изкарват празниците със свекървите си, вашите майчици хранилници, дето и на 50 да станете не можете да се откъснете от тях.

52

Анонимен

преди 14 години

1-ви,......тъщата, за да ти е мирна къщата! а ние, с грозните и злобни тъщи какво да правим.....

51

Анонимен

преди 14 години

Тъщата пита зетя къде е метлата- Да изметеш ли или да я яхваш ? ! - пита зетя

50

Анонимен

преди 14 години

Искам да отида на Хаваите. . там има всичко - пясък за децата, слънце за жената. . акули за тъщата.

49

Анонимен

преди 14 години

Единственият нормален и добър начин да се говори с тъщата е само чрез медиум.

48

Анонимен

преди 14 години

Мъж води кучето си на ветеринар и иска да му отрежат опашката. Ветеринарят го пита защо.- Защото утре пристига тъща ми и не искам нищо да я кара даси мисли, че е добре дошла

47

бай Димитър

преди 14 години

Тъщата да си гледа работата, че да не е и връщам стоката за рекламация (жената)