47

редник

преди 14 години

"Ние военните нямаме ракети вече ..."Тю, язък, сега с кво извинявате кражбите като няма ракетки за подръжка? И с кво си играйкате на учения? Лошо много тва НАТО, бе! Няма ракети, папуто само кат за 40-50 хиляди! "Офицер" вече не звучи гордо и "волнонаемен" също. Добре, че са редниците, да вършат работата.

46

местен балък

преди 14 години

Ми, то все по-хубавко става. На съветите - х% от АЕЦ Белене, на китайците - х%, американците (като по-прости) ще мъчим да ги лъжем с нещо, на французите - парче, на германците - най-вече, те са ни опората, нали бившият им "социал-демократически" канцлер Шрьодер сега е на заплата при съветите. Така, на "нашата" държава - държавата на тия, дето плащат тока, остава квотичка 20-30%, ще я обявим за блокираща, ама съветите (заедно с "частните" им компании) ще имат по-голяма, ФЕОДАЛНА!

45

до Анонимен

преди 14 години

"Един въпрос:След колко месеца без Газпром,Лукойл и атомно гориво от Русия сме в 19ти век" Пак ли изпълзя, бе червено? Ами те и Газпром и Лукойл и цялата твоя "Русия" точно това правят - мъчат се да ни държат в 19ти век. ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, С ПОМОЩТА НА *** КАТО ТЕБ.

44

Ало Стара Гъзора

преди 14 години

Ти що говориш глупости бре? Ние военните нямаме ракети вече не заблуждавай хората тука. На полигона в змеево най много гими от стари камиони можем да горим и тебе щото си "умник" дето говори без да знае!

43

Сен Савен

преди 14 години

Като вътрешен , човек в тази област знам , че в края на всяка година ЯЕЦ-а е на печалба . Така .. има смисъл от построяване , като голям проект , но въпросът е кой и кога ще се заеме със строежа. Колкото до хората , който се притесняват от изтичане или замърсяване на околната среда , могат да спът спокойно , защото дори и при земетресение при което им пада блока на главите , реакторите , най-много да се поклатят , като корабче в корито.

42

Веселин

преди 14 години

Ако искаш 1000 пъти изпомпай refresh и ми натискай минуси ,но с това няма да пормениш мнението на мнозинството от хората в бг които искат АЕЦ белене!!!

41

Веселин

преди 14 години

Слава богу ,че от жалки комплексирани мекерета без образование като тебе не зависи нищо!

40

уау

преди 14 години

Ооо, горкият, уморен, стар тигър. Пази се от невежите като мен, че току виж облъчим неопетнения и неупотребен мозък с радиация от ТЕЦ-а....легни си почини...и със здраве...

39

Веселин

преди 14 години

Не просто реших да не се хабя за такива като тебе,просто нямям сили вече да обяснявам на невежи и неграмотни за неща от които не разбират!

38

уау

преди 14 години

Напротив. Аз ти казах нещо, за което ти се беше изказал неподготвен и тъй като нямаш какво да кажеш насреща можеш да се изакаш с едно мнение като последното ти. Такива хвърчигъзовци като теб под път и над път. А с квалификацията ''неграмотен'' направо изби рибата....Браво! Гений!

37

Веселин

преди 14 години

Споко балък,ти винаги ще си останеш неграмотен дървен философ...мене не ме мисли.

36

Анонимен

преди 14 години

Един въпрос:След колко месеца без Газпром,Лукойл и атомно гориво от Русия сме в 19ти век

35

уау

преди 14 години

По-скоро ти не мърдай извън София, че не знаеш на какъв радиационен фон може да се натъкнеш. Току виж някой космически лъч с ултракъса дължина на вълната те ударил в челото и ти докарал космически загар на мозъка...

34

Веселин

преди 14 години

*** драскайте си колкото си искате ...нали знаете кучетата(в случая мършите) си лаят кервана си върви...п.с. А оня да ходи и да подиша малко от комина на некои ТЕЦ на въглища току виж му дошъл малко разум.

33

pirona

преди 14 години

Ruskite politici /po tochno oligarsi/ izpolzvat Dogan, za da lobirat za energiinite si interesi vav Bg. Turcite mu niamat doverie, te si imat dostachno problemi sas Kurdite, koito sa komunisti, i oshte edin komunist kato Dogan, i bandata mu , shte im doide mnogo

32

уау

преди 14 години

В Ст.Загора обгазяванията са от полигона в с.Змеево, където все още се изгарят ракети знайно и незнайно с разрешения и без такива. Обгазяванията са с азотни окиси, а не със серни такива. А радиационният фон не се формира на база само на атмосферната радиоактивност. В тр. низина около Пловдив и рудниците от к-с Марица Изток е с повишена почвена радиоактивност,но това е на локално ниво. Моля ако имаш доказателства, че ТЕЦ-овете "бълват" радиация, различни от :"а на мен един познат ми каза" сподели

31

Веселин

преди 14 години

Аз пък предлагаме да построиме Белене с руснаците ,да излезнеме от умрелото нато и ес и да се присъединим към Русия и Китай за да ни е мирно на главите и да не ни пука от турчоляк албаняк и секва там ***!!!

30

Анонимен

преди 14 години

Най-добре е да построим Белене без руснаците , но проблемът е с отработеното ядрено гориво - трябва пак на тях да го даваме , ни на каква цена ?Така че не са толкова прости работите , за съжаление .

29

Веселин

преди 14 години

Ходи питай некой от Стара Загора дали не хвърлят ла.на,а относно радиацията хахахахаха добре ,че не хвърлят ,това ми го е казвал ядрен физик от БАН,че радиационния фон в Пловдив и цялата низина е по-висок от този в София където е логично да е по-висок поради надморската височина ,понеже има по-тънък слой въздух които да псаира космическите лъчи...но уви в Пловдив е по-висок именно заради мариците!

28

уау

преди 14 години

"невеща проста" сигурно трябва да го преведа като "невежа проста" или "невеща простота"? При всички положения явно наистина съм невежа, щото не знам ТЕЦ да бълва радиация. Освен това за пушеците има сероочистващи инсталации, така че единствен замърсител в промишлени количества остава въглеродния диоксид. Мисля, че по-разтревожен трябва да си за пушеците от китайските ТЕЦ-ове, които нямат СОИ и хвърлят нависоко в атмосферата, а после въртенето на Земята си казва думата....