113

DRAKON4IKA

преди 14 години

bravoo NA KOKO !A ZA6TO NE KAJAT ,4E SA IZMISLILI SLAN4EVI BATERII NA AVTOMOBILITE ,!?KOGA TE GI PYSNAT !?VSI4KO E POLITIKA !DOBRE ,4E KITAI SE PROTIVOPOSTAVI !S YVAJENIE-DRAKON4IKA

112

Х

преди 14 години

до 111млк ве ***. мога да разбера кога някой прави жалки опити да е забавен. в случаят това правиш ти. първо те никога не биха излезли публично да сплашват. и второ те няма какво да сплашват, направо действат. трето напълно съм наясно че те следят какво пиша (а и не само аз) във форумите и по скайп.

111

до Х

преди 14 години

X, бяха ти направени няколко намека да спреш с изказванията си, но ти продължаваш да говориш. Ние те наблюдаваме. Знаем кой си и къде живееш. Това е последно предупреждение! Затвори си устата или ще дойдем за теб!

110

Somebody

преди 14 години

Който иска да види: An Inconvenient TruthКонспирация винаги има и ще продължава да има. Не е задължително да е много топло. Някъде ще стане и много студено....Цикличност има...но има и мерене на количество CO2 в атмосферата...или и тва е конспирация.... Който иска разбира. Който не иска да гледа ТВ и да пляска с ръце...

109

Х

преди 14 години

точно за това говоря. коментар 101 е поръчков, насочен лично към мен, но и към всеки осъзнал истината. с такива евтини приоми като плоска ирония и сарказъм, няма да успееш, който и да си платен драскачо. аз знам, хората зная, а скоро и всички ще узнаят каква е всъщност истината. и още нещо. аз не развивам конспиративни теории. това не са тории, а ФАКТИ. ако беше малко по-заинтересован, щеше да разбереш. дано поне знаеш разликата между теория и факт.

108

Жорко

преди 14 години

Прав е доктора. Май наистина банда тарикати ни будалкат и крадат народните пари."Климатът на Земята никога не е бил постоянен - температурата, влажността, газовият състав на атмосферата, тектоничната дейност, и т.н. се променят непрекъснато, като забележете - не е имало никаква човешка дейност, тъй като хората още не са съществували. Сега група мошеници извличат гигантски печалби, милиарди долари, като плашат хората."

107

AZ

преди 14 години

Liderite sa osigurili sobstvenite si deca taka 4i i s 10 gradusa da se vdigne temp. de oceleqt. Normalno e da glsuvat taka. Ostanalite i bez tova ne sa na qsno kakvo vsushtnost shts se slu4i na decata im v sledvashtite 30-50 godini. Akmerika shte produljava da bulva, i da konsumira nai-mnoogo v sveta, a cenata shte se plashta ot vsi4ki ostanali.

106

koko

преди 14 години

Осребряващите хорската глупост не ги *** за климата. Проблемът, е човешката популация. Затова са му намерили лесното: щом издишаш въглероден диоксид - плащаш. Ако нямаш пари - няма да дишаш! А докато си жив и плащаш трябвало да се бориш срещу тоя, що духа (буквално!), и въглеродния диоксид, дето храни растенията и осигурява реколтите. Кое му е неясното на тоя екофашизъм ?

105

pepi

преди 14 години

До s.Много ми е интересно, какви са тези много неща, които трябва да се направят, когато има засилена слънчева активност ?За чукането, яденето и пиенето разбрахме. Други велики мерки на научна основа да ни предложиш ?Да ти кажа, че ако успееш, ще си първия дето го е направил. Дори тези, които защитаваш и осребряват хорската глупост още не смеят да си отворят устата, че да не лъсне истината!

104

s.

преди 14 години

*** привърженици на всякакви тъмни конспирации и теории няма да се свършат никога!Американците това,*** онова и не знам какво си!Проблема е супер сериозен!Трябва да се направят много неща но човечеството все още не е дорасло да мисли и действа единно за общия интерес!Всеки си гледа кошничката без да осъзнава че рано или късно неприятностите ще стигнат и до него!Затова пийте,чукайте и се веселете че не се знае какво ни чака!Ако ще се мре да не сме капо!:)

103

DEBORAH

преди 14 години

AKO TI PLASHTAT DOKATO SPISH OZNACHAVA, CHE SVETA OTDAVNA E SPASEN.

102

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Времето отишло при..... Климата и му казало: Омръзна ми само с теб да се занимават;ето сега и цяла световна конференция....ти направиха.Не се кахъри,отговорил Климатът;всеки ден по цял свят всички питат самоза....теб.

101

Анонимен

преди 14 години

Гледам, коментарите тук са станали сбор на всякакви *** от простолюдието, които никаква идея си нямат за какво става въпрос наистина, но си развиват *** конспирационни теории. Че даже и масоните намесиха. Ами извънземните къде ги забравихте, бе ей! Пък друго още по-големи *** им цъкат плюсовете. Очаквам сега психично-болният индивид Х да ме обяви за поредния, на когото му е платено от някаква свръхсила в сянка да замазва очите на хората. Ха-ха-ха.

100

a

преди 14 години

ПРИНЦИПА - "СЛЕД НАС ПОТОП" НИ Е ДО БОЛКА ПОЗНАТ

99

koko

преди 14 години

А между другото обърнете внимание как ни се поднася новината. Вижте снимката. С позицията си в Копенхаген точно Китай спаси милиарди хора по цялата планета от безумието на зеления фашизъм. Плановете за създаване на някакво "световно правителство", което да се разпорежда безконтролно със съдбите на 6 милиарда човека, вчера пропаднаха точно заради позицията на тези хора, които западните медии в момента са взели на подбив.Какви безумия доживяхме!!!

98

koko

преди 14 години

Въпреки че манджата с глобалното затопляне е отдавна пресолена, все още няма доказателства, че глобалното затопляне е причинено от човек, че може да бъде предотвратено от човек и че сме на прага на някакъв апокалипсис. Глобалното затопляне не е доказано - то се спонсорира и рекламира.Една мисъл на Наполеон описва идеално връзката между днешната финансова криза и глобалното затопляне: "Религията е единственото нещо, което възпира бедните да не избият богатите"

97

Анонимен

преди 14 години

dreme im na politicite. tezi s mnogoto kinti vinagi 6e oceleqt

96

Х

преди 14 години

точно за това говоря. виждате, че те не спят. те дадоха поръчка на ном.95, за да направи своят поръчков коментар. с цел дискредитиране и изопачаване на истината. тяхната цел е да отвлекат вниманието на обществото от истината. те имат свои навсякъде. и ако си милсете, че форуми и чатове и скайпове и нз си какво е анонимно и лично, вие грешите. те следят именно тези неща. дори в момента те следят форума на сайта. няма да се изненадам, ако те ми изтрият коментара или ме баннат. те така процедират.

95

Анонимен

преди 14 години

Парите, алчността, безскруполността нямат цвят, родина, националност и милосърдие!

94

Анонимен

преди 14 години

Айде бе "специалисти", нали американците си измислили затоплянето за да печелят пари, защо няма договор в тази полза, а?