32

аз

преди 14 години

Според мен това е странно. Защото броим еди колко си години от Рождество Христово , а до колкото знам всеки изброява годините които е живял ,а не годината която му се пада текуща.

31

Жо

преди 14 години

СТРАННО Е, ЧЕ учените глави от "Дискавъри" не знаят кога завършва първото десетилетие на ХХ век. Всеки век в календара започва с първа година, а не с нулева. Това е така, защото при въвеждане на новото летоброене се започва от първа година след Христа. Предишната година е първа пр. Хр.- т.е. НЯМА НУЛЕВА ГОДИНА. Новият век започна с 2001 година и първото десетилетие ще завърши в края на 2010 год.

30

Анонимен

преди 14 години

A chestita koleda,che barzam

29

any

преди 14 години

тъкмо реших, че ще кажа едно "браво за статията", когато почнах да чета четвъртото. Разбирам да нямате пари за научни консултанти, но защо поне не си ползвате сивото вещество? И ако може - да попрочитате по темата малко повече от няколко реда в друго е-издание, преди да се изказвате... Например, освен от ембриони, стволови клетки могат да се получат чрез връщане на някои видове клетки обратно към `неопределеното` състояние, характерно за стволовите - доста по-безпроблемно от етична гледна точка.

28

gandoni

преди 14 години

Сега астрономите смятат, че в Слънчевата система има само 8 планети, а догодина ще станат девет - десет - а наздраве .....

27

neizvesten

преди 14 години

horata izmisliha kolite s voda,no nikoya kompaniya ne se zae da gi proizvejda,zastoto petrolnata mafiya ne pozvolyava.....ima na4ini mnogo da se spre globalnoto zatoplyane no gledat pirvo da sibirat parite ot petrola pik posle ste vidim.Zaradi tiya kirlivi pari nyakoy den 4ove4estvoto ste iz4ezne............

26

Анонимен

преди 14 години

ovcharov,PASI ovzete be GOVEDO REPUBLIKANSKO CHERVENO.

25

PADDAROV&DARRVAR

преди 14 години

ov4arov,OTIVAI DA PASSESH PARTIINOTO STADO i GOVEDATA...

24

PADAROV

преди 14 години

ovcharov,OTIVAI DA PASESH OVZZETEEEEEEEEEE...

23

Padarov

преди 14 години

ov4arov,OTIVAI DA PASESH OVZETE...

22

koko

преди 14 години

до: fu.ck.erАз пък ти предлагам това, което правят белите хора, които от години си хвърлят разделно ***: Starve the Beast! английска народна мъдрост. Уморете Звяра от глад! Никакво плащане на данъци! Това е за всеки, който се чувства човек, иска да си остане човек и мисли за децата и внуците си. Призивът важи в пълна сила и за тези, които не желаят да са съучастници и спонсори(!). А след като си разбрал, че доказателства няма, значи думите ми все пак са успели да провокират мисленето ти.

21

Анонимен

преди 14 години

xaxaxaa 6e ymra :D

20

fu.ck.er

преди 14 години

kokoняма доказателства, но има причиниима и следствияи ако искаш статуквото да се запази можеш да опиташ да се държиш подобаващо в собствения си дом (едва ли изхвърляш *** по килима в хола)

19

ани

преди 14 години

Как се подмокрих само

18

така мисля аз

преди 14 години

продължение на 18...Я помислете колко малък е шанса живота на друга планета да се организира като нашия. Ами, че ние може да нямаме сетивата дори да виждаме и усещаме чуждите организми.

17

така мисля аз

преди 14 години

... идеално място и всеки мисли доброто на всеки. Та нима никой от вас не е участвал в сценарии на малка конспирация - "Не казвай на Пенчо за това, защото аз мога да кажа на Кирчо за онова" например. А колкото до извънземните - защо си мислите, че те са зелени човечета, имащи повечето характерни черти на човека?...

16

петрол

преди 14 години

Глобалното затопляне се дължи на безотговорното нарастване на човечеството и непрестанното превръщане на видовете материя (петрол, газ, ел.енергия и др.) в топлина. Планетата не може да смогне да обработи и трансформира тази топлина и се получава този парникоф ефект. Но това е поради човешката дейност. Ще се вземат мерки, дас е заледят отново огроммни пространства от вода, които бяха разтопени, поради забавленията на човека. Но не става от раз.

15

така мисля аз

преди 14 години

Стига, хора, Едни и същи учени говорят как земята постоянно се затопля и охлажда, как през няколко хиляди години има ледникови периоди причинени точно от това. Просто си наредете пъзела и осъзнайте, че затоплянето си е нещо съвсем нормално. Макиавели е много прав. Ако теориите за конспирация бяха само няколко, то можеше да кажем, че са измислица, но, съгласете се, че не може да има стотици теории, подплатени с много доказателства. Поне не пишете глупости, след като сляпо вярвате, че Света е...

14

koko

преди 14 години

Въпреки че манджата с глобалното затопляне е отдавна пресолена, все още няма доказателства, че глобалното затопляне е причинено от човек, че може да бъде предотвратено от човек и че в сме на прага на някакъв апокалипсис. Глобалното затопляне не е доказано - то се спонсорира и рекламира. Една мисъл на Наполеон описва идеално връзката между днешната финансова криза и глобалното затопляне: "Религията е единственото нещо, което възпира бедните да не избият богатите"

13

ани

преди 14 години

Страхотна статия.....много интересна ..... дано по често през новата година има такива статии , че ми писна да чета за ***, чанга, крокодилите, Доган, наглите и т.н/.