13

генади

преди 14 години

до #1, estrellaМи сигурно ще му баят на климата?

12

бай Димитър

преди 14 години

Знаех как ще завърши този форум още преди да се е състоял.Нали не си мислите, че на този цирк, вън от обектива на фотоапаратите и камерите, се е казала и една дума за екологията?Това си беше поредния пазарлък , където всеки си гледа интереса, а предтекста за глобалното затопляне е просто добър параван за пред общността.Чрез "мерки за ограничане на вредните емисии" се цели ограничаване производството в развиващите се страни, най-вече Китай, и запазване на статуквото в геополитиката.

11

anitta

преди 14 години

Никакво споразумение не са постигнали- всичко е в сферата на добрите благопожелания...

10

ОБАМАТА НА БАРАКА

преди 14 години

В Нюрнберг няма мутри. Подобни на Обама има колкото щеш но мутри не, въздъхът е чист. Самочуствието е добро.

9

Льольо

преди 14 години

Ех колко си умен и остроумен. Колко много знаеш и колко можеш да се надсмиваш. Но американците са си американци, а ти байо ще си останеш клоаката на света, ще те *** мутри и мутреси, ще дишаш мръсен въздух и ще пиеш *** вода, ще те лъжат долнопробни политици .......и за собствено самочувствие ще се подиглаваш на......Обама и американците.

8

политик

преди 14 години

С консесус се реши курс на едностранно политическо охладняване на взаимоотношенята ни към Слънцето с цели 2 градуса ! Горкото Слънце изпадна в изолация.

7

ОБАМАТА НА БАРАКА

преди 14 години

Но това е периферен въпрос........ Главния е: След като се намирам във тотален фалит, как да измисля начин да прихваня някоя по тлъста сума, че да си покрия борчовете.........

6

Гошо Тъпото

преди 14 години

В предсказанията на маите .....пише,че глобалното затопляне ще продъжи и след поредната среща на....върха,след 100 години.

5

Анонимен

преди 14 години

какво значи ограничаване ръста на температурите с 2 градуса-на година ли..на 100 години ли ,или въобще завинаги?..

4

БАРАКАТА НА ОБАМА

преди 14 години

Ще съберем няколко трилиона долара, и ще ги предложим като подкуп на главния отговорник за термоядрените реакции протичащи на слънцето. По примера на Вальо топлото той ще ги усвои итемпературите на земята ще паднат доста повече от предвидените 2 градуса.

3

estrella

преди 14 години

така де, не се изразих правилно. но въпросът КАК си остава май...

2

Банката

преди 14 години

Не не, няма да ги намалят, а ще ги ограничават, да не се увеличат с нови 2 градуса... :(

1

estrella

преди 14 години

Аз явно съм глупаво малко момиче и за това ще си питам направо. Тези добре се разбраха, че ще намалят температурите с два градуса. А разбраха ли се КАК?