9

ОДИСЕЙ

преди 14 години

Заглавието на новината е "Данъците и таксите в София остават на цените от 2009". Моля Днес.бг внимателно да подбира тези, които списват новините. Цена могат да имат стоките и услугите, които закупуваме, но не и данъците - тях не ги купуваме, а ги дължим на законово основание. Вместо цени, бихте могли да напишете - раззмер примерно.

8

Гражданина

преди 14 години

Плащаме огромни такси за смет, а парите потъват в джобовете на някой хора, докато ние си тънем в мърсотия. Къде отиват тези милиони левове? Отново в джоба на поредната мутра-мафиот! Писна ми да ме крадат! Няма уважаващ себе си софиянец, който да не е силно подразнен от мафията с *** и мафиотската структура наречена Паркинги и гаражи.

7

XP

преди 14 години

Защо да плащам такса смет формирана върху данъчна оценка на имота?Нима той сам посебеси генерира ***?Не, *** произвеждат стотиците хиляди *** дошли от анка и паланка и настанили се под наем в панелните гета,без адресна регистрация.Като ги хване СОС да плащат,тогава ще дочакат и от мен таксата за смет!

6

Владко

преди 14 години

Синтезирам смисъла на горното: таксите се вдигат с 5%!Познайте как ще имат събираемост и кой ще си плати предварително... смотан СОС, пълен със ***, които са стигнали върха на живота си като са в управлението на София.

5

Анонимен

преди 14 години

2от 20 години управление на комунистите парното само падаше падаше падаше.Сега през 2010 г.за първи път ще вдигнат парното макар и само заради поскъпване на газа.Ако бяха комунистите на власт нямаше да поскъпват петрола и газта.

4

B.

преди 14 години

"За следващата година обаче няма да бъде давана отстъпка от 5% за гражданите, ако платят целия размер на такса смет в началото на данъчната кампания."До тия 5 % ли опряхте бе нещастници !!!

3

Анонимен

преди 14 години

а комунистите миналата година вдигнаха тези данъци с 50 %.Е как съветниците от бсп да прежалят това: "Против предложението за запазването на размера на такса смет гласуваха съветниците от БСП."

2

Анонимен

преди 14 години

то и парното нямаше да вдигат...

1

kyky

преди 14 години

а бе нещо много постничко ни информират за това, как ще ни прибират паритене заслужаваме ли повечко данни?стави че дигат такса смет за редовните данъкоплатци с 5% ами и не казват за какво и колко ще изхарчатаман от крадци бойкоборисовски