239

На Него

преди 14 години

звездите му го говорят...че господ така е казал... не му обръщайте внимание, простено му е :))) Ние, обаче, как да си простим, че му се доверихме...

238

Симеон

преди 14 години

А учениците няма и 10 дена! (mad)

237

Анонимен

преди 14 години

не само гладни, а и като волове ще се бъхтят за никакви пари.

236

Анонимен

преди 14 години

Само робите ще отработват.

235

Евгени Томов

преди 14 години

Какво значи ваканция? Има платен отпуск, неплатен отпуск, болничен. Всичко останало е самоотлъчка и ако не се узакони тази почивка, можем да се съберем пред Парламента и да уволним "персонала" си, който назначихме на изборите. Така се прави демокрация.

234

Анонимен

преди 14 години

mnogo ste prosti vsichki, kvo obshto ima boiko s otpuskata na deputatite samo mi kajete, da ne bi da q reshava toi?

233

Пепа

преди 14 години

А ще ги отработват ли тези 20 дни ИЛИ ще им се броят от годишната отпуска ?

232

???

преди 14 години

' $155 млрд. срещу безработицата в САЩАмериканският Конгрес одобри изразходването на 155 млрд. долара за създаването на нови работни места, в подкрепа на усилията на Белия дом да се пребори с негативното влияние на най-тежката рецесия в страната от 30-те години на XX в. насам. Отпускането на средствата бе гласувано с 217 гласа "за", срещу 212 "против" в Камарата на представителите. Разходването им ще отиде както за създаване на нови работни места, така за да се предотврати съкращаването най-вече на учители, полицаи и други професионалисти от държавния сектор.Очаква се Сенатът да потвърди одобрението Камарата на представителите в началото на идната година.Администрацията на Барак Обама има амбициозната цел да редуцира безработицата с 10% до ноември 2010 г., когато ще се проведат избори за Конгреса.Междувременно американският президент се обяви против повишаването на данъците и намаляването на държавните разходи през следващата година. Подобни действия, според Обама, ще бъдат погрешни в момент, когато американската икономика още не е излязла напълно от рецедията и е "все още крехка"."Това от което се нуждаем, е да определим посоката в средносрочен и дългосрочен план, като приоритетно за страната е намаляването на бюджетния дефицит и вътрешния дълг. Задача номер едно е да върнем икономиката "обратно на пистата", и мисля, че до момента се справяме успешно, отдалечавайки се от катастрофата", каза Обама в интервю за ABC News.В този ред на мисли американският президент сподели, че очаква "добър" икономически растеж за последното тримесечие на изтичащата 2009 г.'Меката пица, дето бил 7 - ми в някаква виртуална класация, може ли да чете ? А може ли да разсъждава ? Нека види как го правят хамериканците !

231

555

преди 14 години

До 1 април няма ли още няколко месеца??? Или вече сменихме календара и летоброенето?

230

debat

преди 14 години

BOIKO VECHE SE IMA ZA GOSPOD.Q PO DOBRE DA VARVI DA SE LEKUVA,NE CHE SHTE MU POMOGNAT,AMA PONE DA OBLEKCHAT MUKITE MU

229

Анонимен

преди 14 години

20 dena .. a naroda gladen shte sedi ,a te po hoteli po kurorti

228

Анонимен

преди 14 години

..kato nas uchenicite "Ot 23.12.2009g." 20 dena mnogo sa im :D

227

работохолик

преди 14 години

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи затова дори той не може да накара държавата да го прави."Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.да, ама защо не е национална тая почивка, нали не можело да кара държавата да работи, само за него ли тоя господ, а нормалните хора да бачкат и да отработват даже празниците не е мн честно той да се разпорежда като господ

226

Иван хафти

преди 14 години

А , раята да бачка! Нихната ....!

225

qusi

преди 14 години

Бойко от кога разговаря с Господ.... а може да му има тел. номер.... а може вече да се смята за господ щом и измисля божи заповеди за почивка от 20 дни. Но вкрайна сметка да не се окаже на следващите избори, че неговия Бог е народа и да му се моли за бюлитини..... само лицемери в тоя парламент.

224

Анонимен

преди 14 години

glasuvaite o6te za boiko hah

223

ЕДИН ЧОВЕК

преди 14 години

В никоя друга държава не почиват толкова много. Нашите депутати много работили, нещо- ха ха ха. Кой знае къде на топличко , ще отмарят. ЖАЛКО ЗА НАРОДА.... НАЙ- ВЕЧЕ ЗА ДЕЦАТА НИ.

222

++

преди 14 години

"Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи затова дори той не може да накара държавата да го прави."ами ако за 20 дни (щом е рекъл господ да не се работи) пуснем във ваканнция полицията и затворите?!дали инициалите на господ са ББ?

221

Анонимен

преди 14 години

озориха се горкичките ББ пак се оака

220

Георги Петров

преди 14 години

Бойко слуша Господ,а не народа!