189

Анонимен

преди 2 години

малеееееееееееееееее , заболя ме корема от смех

188

военоеб

преди 14 години

абе работата е ясна - военния щом излезе на майка си от *** и трябва да се пенсионира иначе горко на простаците дето блъскат до 60 год.

187

майка

преди 14 години

станете и вие!!вземайте големи заплати без НИЩО работа ,и гледайте да не се скатаете някъде без телефон

186

Анонимен

преди 14 години

do vsi4ki toniqdci tuk , ima edna stara pogovorka ,koito ne xrani svoq armiq hte xrani 4ujda , no togava nqma daimate pravo na glas .

185

voenen

преди 14 години

на който му се виждат много парите и привилегиите нека да заповяда в армията.да види колко е лесно,пък после пак ще говорим.така на изуст не ми говорете защото не знаете изобщо за какво става въпрос.

184

я сам

преди 14 години

и след нъойският договор БЪЛГАРИЯ Е БИЛА С 35 ХИЛ,армия а да си войник е било чест а не начин на съществуване Като не им стиска да не ходят войници.Всичко обърнахте в пари .Дядовците ми като бяха по войните и 2 заплати не са взели а те 20,за какво отгоре? ЧЕ И ЖИЛИЩА

183

Аз

преди 14 години

Чета коментарие и си мисля Боже колко злоба има в България. Незнам дали военните са прости знам само че тези които им завиждат за превилегиите са глупави злобари. Лошото е че много българи имат този манталитет те не гледат да подобрят собственото си положение но скачат като бесни *** щом видят че някой е по добре. А относно това че армията не прави нищо само ще ви напомня какво стана повреме на наводненията, при големия сняг който затрупа страната миналата година и други бедствия недай Боже.

182

Анонимен

преди 14 години

Е това се казва измъкване,направо казано СЪКРАЩЕНИЕ..честито бръснене........

181

поредна пушилка

преди 14 години

Може ли някой да каже кои професии взимат по 20 заплати при пенсиониране след поне 25 г. служба в съответнат професия?Аз си мисля, че не са само военните, но за техния случай се вдига медиатична пушилка.

180

до 179

преди 14 години

Явно, че ти си от тия, падналите доста ниско, нереализиралите се, дето се интересуват от "благинките". Иначе нямаше да проявяваш интерес към темата, да пишеш коментари и да слагаш минуси.:))

179

Анонимен

преди 14 години

Умен военен няма. Или е военен или е умен.Имаха и имат доста привилегии военните, но повечето хора не падат толкова ниско, че да стават военни, заради благинките и нищоправенето на военните.

178

умен

преди 14 години

Плюещите безделници в края на работния ден се активизираха да слагат минуси.Слагайте, некадърници, военната добре ви го каза за лисицата и гроздето :))

177

военна

преди 14 години

Лисицата като не стигала гроздето казвала ,че е кисело....***,*** и прочее...Тези, дето са ги написали тези коментарии по отношение на военните привилегии очевидно е ,че нямат нищо общо с военни ,не че не искат ,но няма кой да ги вреди .При удобен случай друга песен ще запеят

176

747

преди 14 години

TI oSVEN DA SI NQKOI PAZA4 ILI PRODAVA4 W DENONO6TEN MAGAZIN I 4E DA SI 24 4ASA NA RAZPOLOJENIE I PRAV SI NOSI6 MNOGO GOLQMA OTGOVORNOST DA NE UDARI6 VOENNITE V KANTARA S SIRENETO ILI DOMATITO NAPRIMER ILI DA NE TI OTKRADNAT CIMENTA OT STROITELNIQ OBEKT DETO PAZI6 E SIGURNO SI TAKUV.AZ DRUG DETO DA E 24 4ASA NA DEJURSTVA I DA NOSI NAISTINA OTGOVORNOST KATO VOENNITE I POLICAITE NE ZNAM.

175

33

преди 14 години

Не военните са некадърни, а ревлювците са много, защото като затегниш дисциплината веднага започват да се оплакват на тоз и оня колко тежко било. Ами като не слушат ще им е тежко. А по отношение на отговорноста в армията тя е много голяма ( като хора и пари) в сръвнение с цивилните. Така че заплатите и певилегиите са си нормални.

174

Анонимен

преди 14 години

Ами като са некадърни военните и по 24 часа да стоят там, ефекта ще е същия, демек нулев. Защо си мислиш, че никой друг освен военните не носи отговорност, вкл. и за хора. Даже при военните е значително по-лесно по понятни причини.

173

умен

преди 14 години

Аре, бе комплексари, цял ден плюете по военните. Големи им били заплатите. Ами големи са щото работят. Я се вижте, бе дребни човечета, що не работите, а киснете тука цял ден? Баси зависчиите, за нищо не ставате, все другите незаслужено получсавали...

172

генерал-мажор

преди 14 години

стига сме ги хрантутили тези военни-тунеядци.не стига,че цял живот само ядат,пият и гонят ***,ами и накрая да ги пенсионираме на 50 и да им даваме по 20 заплати,и защо?

171

33

преди 14 години

До 169 Ти знаеш ли как се командват 150 човека. И как за всеки един от тях носиш отговорност. Всеки офицер и старшина си е бил на мястото по цели седмици и месеци само и само да няма ексцесии и кой ти го плаща това извънредно време, никой.

170

Истината

преди 14 години

Истината е, че военните за една година не им се събира и толкова работа да свършат, колкото на един нормален работник за един-два дни. Но при военните е оръжието, демек силата, и както се знае по старото правило - Прав е по-силния. Та затуй на военните им дават много повече отколкото заслужават, да не вземат да спретнат някое превратче, ако са недоволни. Иначе за всички е ясно, че най-голямите *** са военните и ***.