117

ЙОЦО

преди 13 години

НИЕ СИ НЯМАМЕ НАШИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА С АНГЛИЙСКА ФИЛОЛОГИЯ И ЗАТОВА ЩЕ НАЗНАЧИМ ТАЗИ Х И Т Р У Ш А.НАШИТЕ ДА ВЪРВЯТ ПРИ БЕЗРАБОТНИТЕ.

116

Българин мегленовлах

преди 14 години

Районът на Гевгелия е бил населен както с много добри и просветени Българи , така и с едно специфично население , наречено мегленовласи. Тези мегленовласи говорят вид романски диалект, коъто е близък, но все пак различен от румънския език. В този район и от татък в Гърция все още има няколко села с мегленовласи. Голяма част от мегленовласите вече са забравили мегленовлашкия език. Квартал "Гевгелийски" в София е основан от българизирани мегленовлашки и чисти българи от Гевгелийско...

115

Анонимен

преди 14 години

114скрий се и не пиши ти глупости.

114

мале мале

преди 14 години

Абе какви са тези глупости.Била видяла свободна бройка за учителка и се кандидатирала при положение ,че са и предложили щатна борйка в министерство.Нали вече ще става българка каква Гевгелия.Там ще работи,много *** жена или още по *** журналист/който явно нещо не е разбрал/.Нещо май няма търпение за работата и решила да се покаже ,че може да работи и като учителка.Що не се хвани учителка тук ...ама как ще и хареса.

113

македонски българин

преди 14 години

Македония е българска географска област и нищо повече от това.

112

Македонец

преди 14 години

Стани си Македонец,доди ка нас....има работа

111

Beybi

преди 14 години

Писна ми с данъшите, които плащам на тая скапана =================Анонимен,Много те уважавам заради сходството във възгледите ни, но защо имам лошото чумство, че тука и това твоето е само ПРАЗНА МАРА ТЪПАН БИЛА - не казвам, че трябва да грабнем пушките, но няма ли начин освен думи, да има и дела, добри и ползотворни - Вончо.

110

от околовръстното

преди 14 години

Спаске, ела при нас на работа. В хоризонталния занаят винаги ще има място и за теб.

109

Анонимен

преди 14 години

Писна ми с данъшите, които плащам на тая скапана държава да плащат заплати на такива като този бацил или помощи на мръсните мързеливи нагли ***. И двата вида *** не стават дори и за ***. А относно тази конскоподобна особа - или е много добра с езика и подвижна под кръста, или Б. Димитров е минал на принципа "куцо, кьораво, сакато - бройката е злато"

108

Анонимен

преди 14 години

Колко даваш?

107

АРБИТЪР

преди 14 години

Прав си, наистина тук пишещите в голямата си част са под нивото ни. От 15 000 македонеца с български паспорт дадоха на едно момиче правото да чака за работа и непросветените скочиха срещу нея. Не можаха да им светнат мозъците, че Спаска бе използвана за да се набие канчето на Скопските политици.

106

xaxax

преди 14 години

Какво толкова нападате момичето... Ни ще ви вземе хляба, ни нищо...Не знам от къде толкова злоба у хората... Да не би да е откраднала нещо, да е убила?Какво толкова?

105

незнайко

преди 14 години

Искам ако може тази държава да се бори по същия начин за всички самоопределящи себе си българи знайни и незнайни. Помислете само колко има такива не само в македония а и в Молдова, Украйна, Сърбия, Гърция ,Румъния и дори в Турция. Политици борете се за тях, дайте им шанс.

104

Анонимен

преди 14 години

Разбирам, чр оказването на съдействие за работа на Спаска Митрева ще има международен отзвук и се използва за външнополитически цели, но аз също съм без работа, г-н Министър, и никой не ми оказва съдействие за намиране на подходяща такава, защото минах 25-годишна възраст и бедрото ми не е 140 см. Единственото ми съдействие са получаваните 180 лв обезщетение за безработица. Искате ли само месец да се разменим?

103

до Тодор Ватахов

преди 14 години

Г-н Ватахов, а Вие какво правите в този сайт, щом Ви е срам от Нас !??????

102

ОДИСЕЙ

преди 14 години

НАШИТЕ ВЛАСТИ СА ПОДХОДИЛИ ПРАВИЛНО В СЛУЧАЯ, ТЪЙ КАТО СТАВА ДУМА ЗА АКТ ОПРЕДЕЛЯЩ ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ САЙТА НЕ МОГАТ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ ПРАВИЛНО. НЕКА СИ ПРЕДСТАВИМ ЗА МОМЕНТ, ЧЕ ЕДИН БЪЛГАРИН Е ПОИСКАЛ ДА СТАНЕ МАКЕДОНЕЦ (АМА НЯМА ТАКЪВ И НЯМА И ДА ИМА), ТО ТОГАВА СКОПСКИТЕ ВЕСТНИЦИ ЩЯХА ВСИЧКИТЕ СТРАНИЦИ ДА ПОСВЕТЯТ ПО СЪБИТИЕТО, А ВЛАСТИТЕ ИМ В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ МОЖЕ БИ ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ ДА УПРАВЛЯВА НЯКОЯ ОКОЛИЯ.

101

Анонимен

преди 14 години

Тая от снимката пияна ли е, или дрогирана?

100

Нали така?

преди 14 години

Ако владее и английския език като българския, тя става направо за посланик.

99

Анонимен

преди 14 години

Брееееей имало свободна щатна бройка-и тя се пазела за спаска митрова

98

Неосведомен

преди 14 години

Заглавието на интервюто със Спаска Митрова във в. Струма от 19 януари т. г., т. е. няколко месеца преди да й дадат българско тражданство е следният: Със знанието на премиера на Македония Н. Груевски студентка в Благоевград 2-ра година не успява да се дипломира заради тормоз, че СЕ ПИШЕ БЪЛГАРКА (курсивът е мой). Питам всички многознайковци във всички форуми, включително и дежурните по въпроси, свързани с Македония, като Б. Д., К. К., К. У., В. Е и пр.: Едно и също по смисъл ли е да се каже че се пише българка и че е българка?